Tuotteet‪» Keittiöveitset‪» SHIRO KAMO BLACK‪»

SHIRO KAMO , Black Gyuto, 180mm

SHIRO KAMO , Black Gyuto, 180mm‪


Hinta
149,00 + toimituskulut
Sis. alv 24 %



Espoo0 kpl

Tuotekoodi
G-408-OS

Lisäksi
SHIRO KAMO BLACK
SHIRO KAMO Leather Saya, 180mm
+45,00 €


Voit tilata tätä tuotetta korkeintaan varastossa olevan määrän.
Saatavuus
Arviolta 5.8.2024. Arvion luotettavuus on hyvä.

Varastotilanne ja saapuvat
Haluan ilmoituksen, kun tuotetta tulee lisää varastoon


Arvostelut
Yleisarvosana ()


Tuotteen kuvaus

Valmistaja: Shiro Kamo
Alue: Takefu, Japan
Tyyppi: Gyuto
Terän pituus: 180 mm  (yksilö vaihtelee 180 ja 190 mm välillä)
Kokonais pituus: 325 mm
Paino: 134 g
Kovuus: 63-64 HRC
Teräs: Aogami No.2
Kahva: santelipuu, kahdeksankulmainen

Sopiva Hiomakivi: Tämän veitsen teroitus onnistuu parhaiten Naniwa Professional, Morihei, Shapton Glass  ja Suehiron Debado sarjoilla

Tuote on täysin käsin tehty ja näin annetut mitat jonkin verran vaihtelevat.

HUOM!

Laatuveitsi vaatii sille kuuluvan kohtelun. Älä pese veistä pesukoneessa. Käytön jälkeen pesu lämpöisellä vedellä. Kuivaa pyyhkeeseen ja säilytän magneetissa tai veitsi telineessä. Älä väännä veitsellä mitään ja yleinen suositus on että veitsellä ei leikata ruotoja, luita eikä jäätynyttä lihaa. Näin vältät terän lohkeamisen ja kärjen katkeamisen.

Paino
0,134 kg
(myyntipakkauksen kanssa 0,4 kg)


Valmistusmaa
Japani


Kommentit
Arttu R. vahvistettu ostaja, 27.1.2023
Yleisarvosana
Tämä on ensimmäinen laadukkaampi veitsi, jonka olen ostanut, ja ei ole tarvinnut pettyä hinta-laatusuhteeseen. Veitsi oli uutena terävämpi kuin olen itse aikaisempia veitsiäni onnistunut teroittamaan. Se on ollut nyt käytössä noin puoli vuotta muiden veitsien ohessa, eikä sen kanssa ole vielä tarvinnut hiomakiviä käyttää, vaan pelkkä stroppaaminen aika ajoin ilman tahnoja on riittänyt toistaiseksi. Leikkaustuntuma on ylivoimaisesti parempi verrattuna muihin omistamiini veitsiin, mikä todennäköisesti johtuu veitsen erittäin pienestä teräkulmasta, jonka käytetty teräslaatu mahdollistaa. Kahvan muoto epäilytti aluksi, mutta omaan käteen se on tuntunut oikein hyvältä. Veitsen ylläpitoon joutuu hieman enemmän kiinnittämään huomiota kuin ruostumattoman teräksen kanssa, mutta tästä selviää kuivaamalla terän hyvin käytön jälkeen. Ylläpito helpottuu patinan muodostuttua käytössä. Mielestäni veitsi on ollut täysin hintansa arvoinen, ja tulen pitämään Shiro Kamon veitset mielessä, kun seuraavan kerran on uusille tarvetta.
Hannu K. vahvistettu ostaja, 3.11.2022
Yleisarvosana
Halusin 180mm veitsen, koska veitsen kärjellä saa tehtyä tarkkaa työtä. Valkosipuliin viillot saa tehtyä helposti. Veitsen saa teroitettua jäätävän teräväksi ja veitsi kestää terävänä pitkään. Käytän Naniwa:n ja Morihei:n kiviä, hienoin kivi on #4000. Stroppaan 400mmx75 stropeilla, joissa on laadukasta timanttitahnaa. Tykkään japanilaisista Wa-kahvoista, jollainen veitsessä on. Veitsen pituuden takia pilkkomisessa en tarvitse välttämättä käyttää Petty:ä. Shiro Kamo Black on paras Gyuto, mikä mulla on ollut. Kuivaan veitsen aina ennen, kuin lasken veitsen leikkuulaudalle. Luonnollista patinaa on alkanut tulla, joka on vain hyvä asia. Suosittelen veitseä kaikille. Tämä ostos oli niin hyvä, että hommaan Shiro Kamo veitsiä lisää. Seuraava veitsi on Shiro Kamo Akuma sarjaa. Veitsen hinta-/laatusuhde on 5/5.
Nimimerkki pz.ka 14.12.2023
Shiro Kamo gyuto 180mm terällä on hyvin tehty ja toimiva keittiöveitsi. Terä on ohut ja sillä leikkaa helposti kasvikset, juurekset lihan ym. Leikkaustuntuma on miellyttävä. Kahvasta saa toimivan otteen ja veitsi on kokonaisuutena loppuun asti mietitty. Hiiliteräs ei ole ongelma, kun muistaa pyyhkiä terän kuivaksi myös käytön aikana. Käytön jälkeen pesen ja kuivaan veitsen sekä laitan ohuen kerroksen ruokaölhyä teränpintaan. näin eihkäistään terän ruostuminen. Jos haluaa terän patinoituvan, voi öljyn jättää pois terästä. Suosittelen Shiro Kamo veitsiä kaikille, jotka haluavat nauttia ruoka-aineiden leikkaamisesta niillä pääsee uuteen ulottuvuuteen leikkaamisen suhteen.
Lisää kommentti

Tuotemerkki