Tuotteet‪» Hiomakivet‪» HAIDU Keraamiset hiomakivet‪»

HAIDU HCS 180

HAIDU HCS 180‪


Hinta
29.00 + toimituskulut
Sis. alv 24 %Espoo0 kpl

Tuotekoodi
HCS180

Tuote ei ole myynnissä tällä hetkellä.
Saatavuus
Tuotetta ei voi lisätä ostoskoriin, koska se ei ole myynnissä tällä hetkellä tai muusta syystä johtuen.


Arvostelut
Yleisarvosana ()


Tuotteen kuvaus

Tämä uusi harmaa Haidu on ns uudelleen tuotantoon nostettua malli. Harmaa massa on piikarpidia eli SiC. Kivi on kova ja agressiivisempi kuin Haidun vaaleat kivet. 

Kiven koko vaihtelee, eli annettu koko on viitteellinen. 

Karkeus: #180
Pituus: 180 mm
Leveys: 62 mm
Paksuus: 23 mm

HUOM!

Tämä hiomakivi on ns semi-uppokasteltava kivi. Toimii parhaiten 5-10min kastelun jälkeen. Älä säilytä kiveä vesialtaassa. Teroituksen jälkeen pyyhi kivi heti puhtaaksi pyyhkeellä. Näin saat kiven siistin näköiseksi ja saat kuivumisprosessin käyntiin. Aseta kivi kuivumaan sellaiseen asentoon, että se ei kosketa kiinteätä pintaa. Laita kivi makaamaan esim kynän päälle. Anna kiven kuivua hitaasti ja rauhassa, ilman erillistä lisälämmitystä. Älä aseta kiveä suoraan auringon valoon. Äläkä anna kiven jäätyä kosteana. Kuivuminen kestää yli vuorokauden. Säilytä kivi suojassa kolhuilta esim. omassa laatikossa.

Paino
0,57 kg
(myyntipakkauksen kanssa 0,9 kg)


Valmistusmaa
Unkari


Kommentit
Kaj J. vahvistettu ostaja, 12.12.2022
Yleisarvosana
Vaati kunnollisen kastelun että alkoi toimimaan kuten halusin. Avasin pinnan Atoma 140 timanttilla ja homma lähti pelittämään heti ja pääsi samantien työn touhuun. Olisin olettanut karkeampaa äänimaailmaa mutta tosi maltillinen. Jos veitsen kulmat täytyy saada kuntoon niin tällä se käy alta Jartzan. 6 kymppinen löytyy myös työkalupakista mutta voipi mennä hetki että tulee testiin. Siihen myöhemmin. Tätä kiveä voin kyllä suositella jos joudut käsittelemään paljon hiiliteräksiä tai työkaluja ja niihin täytyy kulmat saada kuntoon. Tämän jälkeen työ kuin työ käy paljon helpommin.
Lisää kommentti

Tuotemerkki