Tuotteet‪» Keittiöveitset‪» Pegasus‪»

GRIPHINITY Pegasus 8" Bread

GRIPHINITY Pegasus 8" Bread‪


Hinta
89,00 + toimituskulut
Sis. alv 24 %


Määrä
kplVarastossa
Espoo1 kpl heti
Netistä toimitettavissa1 kpl heti

Tuotekoodi
Pega-Bre
Saatavuus
Heti

Varastotilanne ja saapuvat


Arvostelut
Yleisarvosana ()


Tuotteen kuvaus

Tässä on mahdollisesti yksi parhaista leipäveitsistä. Länsimaiset leipäveitset on usein niin pehmeästä metallista tehty, että veitsen teho alkaa laskemaan välittömästi. Tämän veitsen kovuus ja leikkauspinta on asetettu sellaiseksi, että kestävyys on taattu pitkäksi aikaa.  Lisäksi veitsen ulkonäkö on poikkeuksellisen onnistunut. 

Valmistaja: Griphinity
Alue: Suunniteltu Ruotsissa / Valmistettu Kiinassa
Tyyppi: Bread, Full Tang
Terän pituus: noin 203 mm
Kokonais pituus: 338 mm
Paino: 248 g
Kovuus:  62 HRC 
Teräs: Japanilainen AUS-10 Damascus steel, 45 kerrosta
Kulma: 16 astetta
Kahva: G10, komposiitti

HUOM!

Laatuveitsi vaatii sille kuuluvan kohtelun. Älä pese veistä pesukoneessa. Käytön jälkeen pesu lämpöisellä vedellä. Kuivaa pyyhkeeseen ja säilytän magneetissa tai veitsi telineessä. Älä väännä veitsellä mitään ja yleinen suositus on että veitsellä ei leikata ruotoja, luita eikä jäätynyttä lihaa. Näin vältät terän lohkeamisen ja kärjen katkeamisen.

Paino
0,248 kg
(myyntipakkauksen kanssa 0,45 kg)


Valmistusmaa
Kiina


Kommentit
Matti P. vahvistettu ostaja, 28.3.2022
Yleisarvosana
Yhtä hyvä myös tämä.
Anonyymi vahvistettu ostaja, 3.6.2024
Leikkasin tällä tuoreen leivän kokeeksi. Leivän kuoren palaset lensivät ympäriinsä. Kokeilin Fiskarsin hiomapuikkoa ja viimeistelin 1000/5000 combokivellä. Tulos oli että terä liukui kuoren päällä ennenkuin se leikkasi. Seuraavaksi otin Morihein 1000 ja 4000 gritin kivet. Hioin niiden oikean reunan tasoituskivellä (Suehiro #280 ) leipäveitsen aallon pohjaan sopivaksi. Sitten hioin jokaisen syvennyksen myötäterään ensin 1000 ja sitten 4000 gritillä. Samoin tasaiselta puolelta. Lopputulos oli se että siivutin kivikovan patongin leipäveitsen omalla painolla siististi lähes murentamatta sahaavin liikkein. Jos terä oli tehdas teroitettu niin aika näyttää onko uusi terävyys miten kulutusta kestävää.
Lisää kommentti

Tuotemerkki


Tuotteet, joita on ostettu usein tämän tuotteen kanssa: