Tuotteet‪» Keittiöveitset‪» SHIRO KAMO BLACK‪» SHIRO KAMO , Black Gyuto, 180mm‪»

Arvostelut

Vain tuotteen ostaneet asiakkaat voivat antaa tähtiarvostelun. Arvostelun voi antaa aikaisintaan 14 vrk tuotteen toimituksen jälkeen.
Antti K. vahvistettu ostaja, 22.1.2024
Yleisarvosana
Toni I. vahvistettu ostaja, 3.3.2023
Yleisarvosana
Arttu R. vahvistettu ostaja, 27.1.2023
Yleisarvosana
Tämä on ensimmäinen laadukkaampi veitsi, jonka olen ostanut, ja ei ole tarvinnut pettyä hinta-laatusuhteeseen. Veitsi oli uutena terävämpi kuin olen itse aikaisempia veitsiäni onnistunut teroittamaan. Se on ollut nyt käytössä noin puoli vuotta muiden veitsien ohessa, eikä sen kanssa ole vielä tarvinnut hiomakiviä käyttää, vaan pelkkä stroppaaminen aika ajoin ilman tahnoja on riittänyt toistaiseksi. Leikkaustuntuma on ylivoimaisesti parempi verrattuna muihin omistamiini veitsiin, mikä todennäköisesti johtuu veitsen erittäin pienestä teräkulmasta, jonka käytetty teräslaatu mahdollistaa. Kahvan muoto epäilytti aluksi, mutta omaan käteen se on tuntunut oikein hyvältä. Veitsen ylläpitoon joutuu hieman enemmän kiinnittämään huomiota kuin ruostumattoman teräksen kanssa, mutta tästä selviää kuivaamalla terän hyvin käytön jälkeen. Ylläpito helpottuu patinan muodostuttua käytössä. Mielestäni veitsi on ollut täysin hintansa arvoinen, ja tulen pitämään Shiro Kamon veitset mielessä, kun seuraavan kerran on uusille tarvetta.
Hannu K. vahvistettu ostaja, 3.11.2022
Yleisarvosana
Halusin 180mm veitsen, koska veitsen kärjellä saa tehtyä tarkkaa työtä. Valkosipuliin viillot saa tehtyä helposti. Veitsen saa teroitettua jäätävän teräväksi ja veitsi kestää terävänä pitkään. Käytän Naniwa:n ja Morihei:n kiviä, hienoin kivi on #4000. Stroppaan 400mmx75 stropeilla, joissa on laadukasta timanttitahnaa. Tykkään japanilaisista Wa-kahvoista, jollainen veitsessä on. Veitsen pituuden takia pilkkomisessa en tarvitse välttämättä käyttää Petty:ä. Shiro Kamo Black on paras Gyuto, mikä mulla on ollut. Kuivaan veitsen aina ennen, kuin lasken veitsen leikkuulaudalle. Luonnollista patinaa on alkanut tulla, joka on vain hyvä asia. Suosittelen veitseä kaikille. Tämä ostos oli niin hyvä, että hommaan Shiro Kamo veitsiä lisää. Seuraava veitsi on Shiro Kamo Akuma sarjaa. Veitsen hinta-/laatusuhde on 5/5.
Nimimerkki pz.ka 14.12.2023
Shiro Kamo gyuto 180mm terällä on hyvin tehty ja toimiva keittiöveitsi. Terä on ohut ja sillä leikkaa helposti kasvikset, juurekset lihan ym. Leikkaustuntuma on miellyttävä. Kahvasta saa toimivan otteen ja veitsi on kokonaisuutena loppuun asti mietitty. Hiiliteräs ei ole ongelma, kun muistaa pyyhkiä terän kuivaksi myös käytön aikana. Käytön jälkeen pesen ja kuivaan veitsen sekä laitan ohuen kerroksen ruokaölhyä teränpintaan. näin eihkäistään terän ruostuminen. Jos haluaa terän patinoituvan, voi öljyn jättää pois terästä. Suosittelen Shiro Kamo veitsiä kaikille, jotka haluavat nauttia ruoka-aineiden leikkaamisesta niillä pääsee uuteen ulottuvuuteen leikkaamisen suhteen.