Produkter‪» Köksknivar‪» RYDA KNIVES‪»

RYDA KNIVES Santoku ST650

RYDA KNIVES Santoku ST650


Pris
165,00 + leveranskostnader
Inkl. moms 25.5 %


Antal
st


Tillgänglig i lager
Espooöver 10 st omedelbart
Tillgänglig i webbutiköver 10 st omedelbart

Artikelnummer
0702
Tillgång
Omedelbart

Lagersituationen


Omdömen
Allmänt betyg ()


Produktbeskrivning

Manufacturer: Ryda Knives
Region: Sweden, China, France
Type: Santoku
Blade length:  180 mm
Blade height: 51 mm
Blade thickness: 2,3 mm
Overall length: 325 mm
Weight: 215 g
Hardness:  62 HRC
Steel: 73 layers high carbon Damascus steel (316/316l & ST650 powder steel)
Angle: 15 degrees
Handle: Figured olive wood

Ryda Knives ST650 är kulmen på sex års arbete. Målet var att skapa en kniv med ett ergonomiskt handtag som tilltalar både nybörjare och experter. Själva bladet är ett konstverk, kännetecknat av ett unikt mönster som täcker det ST650-pulverstål som ägs av Ryda Knives.

Ryda Knives valde en skärvinkel på 15 grader för att underlätta slipning, och bladets hårdhet är 62–63 HRC. Bladet är kryobehandlat, en av de mest effektiva metoderna för att bibehålla hårdheten och säkerställa exceptionell hållbarhet.

Handtaget är tillverkat av torkat och återfuktat franskt olivträ som åldras vackert över tid.

OBS!

En kvalitetskniv kräver rätt behandling. Diska inte kniven i diskmaskin. Efter användning, skölj i varmt vatten. Torka med en handduk och förvara på magnetlist eller i ett knivställ. Använd inte kniven för att bända, och det är generellt rekommenderat att inte skära ben, fiskben eller fryst kött. På så sätt undviker du flisor i eggen eller att spetsen går av.

Vikt
0,215 kg
(med förpackningen 0,5 kg)


Tillverkningsland
Sverige


Kommentarer
Lägg till en kommentar

Varumärke