TillgångOmedelbart
Lagersituationen
Produktbeskrivning
Manufacturer: Ryda Knives
Region: Sweden, China, France
Type: Bread
Blade length: 230 mm
Blade height: 32 mm
Blade thickness: 2,3 mm
Overall length: 370 mm
Weight: 210 g
Hardness: 62 HRC
Steel: 73 layers high carbon Damascus steel (316/316l & ST650 powder steel)
Angle: 15 degrees
Handle: Figured olive wood
Ryda Knives ST650 är kulmen på sex års arbete. Målet var att skapa en kniv med ett ergonomiskt handtag som tilltalar både nybörjare och experter. Själva bladet är ett konstverk, kännetecknat av ett unikt mönster som täcker det ST650-pulverstål som ägs av Ryda Knives.
Ryda Knives valde en skärvinkel på 15 grader för att underlätta slipning, och bladets hårdhet är 62–63 HRC. Bladet är kryobehandlat, en av de mest effektiva metoderna för att bibehålla hårdheten och säkerställa exceptionell hållbarhet.
Handtaget är tillverkat av torkat och återfuktat franskt olivträ som åldras vackert över tid.
OBS!
En kvalitetskniv kräver rätt behandling. Diska inte kniven i diskmaskin. Efter användning, skölj i varmt vatten. Torka med en handduk och förvara på magnetlist eller i ett knivställ. Använd inte kniven för att bända, och det är generellt rekommenderat att inte skära ben, fiskben eller fryst kött. På så sätt undviker du flisor i eggen eller att spetsen går av.
Vikt0,21 kg(med förpackningen 0,5 kg)
Tillverkningsland
Sverige
KommentarerLägg till en kommentar
Varumärke