
Allmänt betyg | (6 omdömen) |
Blacksmith: Shiro Kamo
Region: Takefu, Japan
Type: Gyuto
Blade length: 180 mm (vary from 180 to 190 mm)
Knife length: 325 mm
Weight: 134 g
Hardness: 63-64 HRC
Steel: Aogami #2
Handle: walnut, octagon
Suitable sharpening stone: Natural stone-based sharpening stones are at their best with carbon steels. For example, Morihei and Shin Nagura stones work exceptionally well. Sharpening is also excellent with Naniwa Chocera and Shapton stones.
Note: This product is entirely handmade, so the given measurements may vary slightly.
OBS!
En kvalitetskniv kräver rätt behandling. Diska inte kniven i diskmaskin. Efter användning, skölj i varmt vatten. Torka med en handduk och förvara på magnetlist eller i ett knivställ. Använd inte kniven för att bända, och det är generellt rekommenderat att inte skära ben, fiskben eller fryst kött. På så sätt undviker du flisor i eggen eller att spetsen går av.