Products‪» Whetstones‪» Naniwa whetstones‪» Chocera Pro‪» Naniwa Chocera Pro 400‪»

Reviews

Products can be reviewed and rated only by customers who have purchased them. Products can be reviewed 14 days after delivery.
Jari H. verified buyer, 7.12.2023
Overall rating
Ei tarvitse paljoa vettä, toimii tehokkaasti pienempien kolojenkin poistoon ja terän muotoiluun. Ei riitä (omalla kärsivällisyydellä) pahasti ruhjotun terän korjaamiseen. Minulla oli 16mm taltta, jota on käytetty jäljistä päätellen ruuvimeisselinä ja ehkä niittien irroittajana. Terä oli vääntynyt oikeasta kulmasta ylös. yli puoli tuntia 400 kivellä ei riittänyt kunnolliseen aineen poistoon. Tuon reippaan puolituntisen jälkeen (ja hieman myös 280 tasoituskivellä kokeilun jälkeen), tämä taltta jäi sivuun odottamaan jotain tehokkaampaa. Arvioin, että terästä pitää poistaa vielä m. 1,5 - 2 mm ennenkuin siihen saisi terän koko leveydeltä. Kivi ei ottanut osumaa hiontohjaimesta (Veritas Mk 2) ja tasoitustarve oli kaiken jälkeenkin aika pieni.
Hannu K. verified buyer, 19.11.2023
Overall rating
Etsin 400 grit kiveä Hiomakiven valikoimasta ja päädyin Naniwaan. Mulla on jo 800 gritin Nanawa Pro. Katselin Hiomakiven UT videoita. Yhdellä videolla oleva kommentti ratkaisi asian. Tänään teroition Bunkan, joka on pulveriterästä ja Gyuton hiiliterästä. Olen tässä reilun kahden viikon aikana käyttänyt kiveä kolme kertaa. Teroitustuntuma on todella hyvä. Kivi tuntuu hienommalta. kuin 400:nen, mutta tehoa löytyy tosi hyvin. Kivi ei mene tukkoon. Tämä kivi tulee olemaan mulla aloituskivenä, vaikka veitsi ei olisikaan umpitylsä. Kiven valtti on nopeus. Pulveriteräs HRC 64 ei tuottanut mitään ongelmaa. Tänään teroitussetti oli Naniwa 400, 800, Morihei 4000 ja stroppi timanttitahnalla. Jos katselette pehmeitä uppokateltavia kiviä esim 39€. Säästäkää parikymppiä ja ostakaa Naniwa pro. En ole mikään Naniwa fani, mutta käytettyäni kiviä en voi kuin kehua niitä. Arvosana 5/5, suosittelen läpimästi.
Anonymous verified buyer, 31.10.2023
Overall rating
Tuote oli tehokas. Sai huonompaankin veitseen ilman ongelmia tehtyä uuden terän. Seuraavatkin kivet ovat Naniwan professional sarjaa ehdottomasti.
Jani T. verified buyer, 2.10.2023
Overall rating
Kivi hoitaa hommansa. Eräpuukon sai hyvin takaisin terään. Hyvin irroittaa metallia. Ehdottomasti yksi lempi kivistäni aloitus kiveksi.
Leif H. verified buyer, 20.9.2023
Overall rating
Erittäin tehokas ja helppokäyttöinen kivi. Sopiva "välikivi" karkeiden ja hienompien välille. (Käytetty hiiliteräkselle.)

Anonymous verified buyer, 25.7.2023
Overall rating
Viikon verran harjoitellut convex terän tekemistä halvoilla ruostumattomilla- ja hiiliteräs puukoilla. Irroitti materiaalia tehokkaasti ja terän profilointi kävi nopeasti. Tosi koitos oli CPM 3V teräksestä (62 HRC) tehty eräveitsi, jonka teroitus sujui lähes yhtä helposti. Voin suositella,erityisesti jos teroitat vähän hankalampia teräksiä.
Heikki M. verified buyer, 14.5.2023
Overall rating
Minä olen vaan tämmöinen halonhakkaaja, joka on tähänkin asti pitänyt työkalut terävinä ja Lady Chatterleyn tyytyväisenä, mutta näin helppoa, nopeaa ja tarkkaa ei teroitushommat ole vielä olleet.
Anonymous verified buyer, 19.4.2023
Overall rating
Anonymous verified buyer, 7.4.2023
Overall rating
Tehokas hiomakivi. Tylsien veitsien aloituskivi. Yleensä en tarvitse tätä karkeampaa kiveä, jos terästä ei ole irronnut palasia ja tarvitaan rajumpaa muokkausta. Naniwa Professional-sarja toimii kaikkien materiaalien kanssa.
Jukka N. verified buyer, 29.3.2023
Overall rating
Michal K. verified buyer, 16.3.2023
Overall rating
Great stone to use on steel its super fast
Anonymous verified buyer, 26.2.2023
Overall rating
Ei vielä käyttökokemuksia. Nopea toimitus. Kiitos!
Linus T. verified buyer, 25.1.2023
Overall rating
Ari-Jukka S. verified buyer, 20.1.2023
Overall rating
Maineensa veroinen uskoisin, vielä vähän laiseen teroituksia takana tällä kivellä. Mutta olen siihen kyllä tyytyväinen, tulee varmasti olemaan omissa hommissa eniten käytetty kivi.
Anonymous verified buyer, 18.12.2022
Overall rating
Ainoa mikä harmittaa, miksen ostanut näitä aikaisemmin… teroituksen oppii nopeasti. Kiven kanssa on helppo saada teroitus alkuun. Vaikuttaa muutaman kerran testin jälkeen oikein laadukkaalta ja hyvältä välineeltä! Teräkulman pitäminen vaatii vielä opettelua. Kannatan ehdottomasti tällaisen hankkimista, jos sitä ei jo kotoa löydy!
Hannu H. verified buyer, 19.11.2022
Overall rating
Anonymous verified buyer, 15.11.2022
Overall rating
Fast, accurate farm!Trust Hiomakivi's recommendations, they are very honest.
Anonymous verified buyer, 8.11.2022
Overall rating
Harri S. verified buyer, 6.10.2022
Overall rating
Mukava ja miellyttävä, tehokkaan ja kovan tuntuinen, mutta tuntumaltaan ok. Ei pärjää tuntumassa WZ400:lle, mutta se on ehkä makukysymys. WZ400 vaatii pitkän liottelun joten nopeampaan tarpeeseen tämä mukava.
Anonymous verified buyer, 26.9.2022
Overall rating
Tätä ei mielestäni turhaan kehuta. Verrattuna moniin muihin käyttämiini vesikiviin, tämä on käyttömukavuudeltaan ja teholtaan parhaita. Jos terässä on koloja tai se on pilattu toivottoman tylsäksi, niin Naniwa Pro 400 ratkaisu näihin tapauksiin.
Kaj J. verified buyer, 18.9.2022
Overall rating
Muutama kuukausi ostoksesta kulunut ja kokemusta kertynyt kiven käytöstä. Karkeudesta huolimatta hiljainen hiomisääni, tehokas ja miellyttävä käyttää. Käytön jälkeen kannattaa Naguralla putsata ja huolellisesti kuivata ennen kuivaukseen asettamista. Jos kaipaa tehokasta kiveä millä saa tehtyä työn niin tässä on juurikin se kivi mikä kannattaa hankkia.
Mikko I. verified buyer, 23.6.2022
Overall rating
Oivallinen hiomakivi. Ei valittamista. Kiitos suosituksesta.
Nickname Vässykkä 16.9.2022
Ei tätä kiveä turhaan kehuta! Tehokas on ja mukava hiontatuntuma. Ei myöskään näytä juurikaan kuluvan kuopalle. Varsinkin hiiliteräksiset puukot, joissa on koloja terässä tai muuten tosi tylstyneitä, saa tällä helposti taas kuosiin. Haittapuolena on vain hieman korkeampi hinta.