Products‪» Whetstones‪» ATOMA Diamond‪» ATOMA 140‪»

Reviews

Products can be reviewed and rated only by customers who have purchased them. Products can be reviewed 14 days after delivery.
Anonymous verified buyer, 25.9.2023
Overall rating
Erinomainen tasoituskivi ja rajumpaan terän muokkaukseen sopiva.

Lauri R. verified buyer, 26.8.2023
Overall rating
Tehokas, loistava tasoisuskivi. Ilman ei vain tule toimeen.
Anonymous verified buyer, 9.4.2023
Overall rating
I bought the Atoma as a flattening device for lower grit stones, in particular for the shapton kuromaku 120 which had been fairly unimpressed by all my attempts at truing so far, and it works like a dream. Highly recommended!
Anonymous verified buyer, 7.4.2023
Overall rating
Hankin Atoma 140 tasoituskiveksi ja siinä oikein passeli. Varsinkin Haidujen kanssa välttämätön, kun ne ovat niin kovia että kivimalliset tasoituskivet on pulassa niiden kanssa.
Linus T. verified buyer, 25.1.2023
Overall rating
Erittäin tehokas isojen chippien korjaamiseen vanhasta keittiöveitsestä, toisesta teräprofiilin muokkaaminen sujui varsin tehokkaasti. Timantti taitaa olla kotikäytössä ikuinen.
Anonymous verified buyer, 18.12.2022
Overall rating
Mainio tasoituskivi!
Timo K. verified buyer, 11.11.2022
Overall rating
Toimi hyvin alkuteroituksessa kun esim taltat oli aikaisemmin terotettu viilalla ja kovasimella. Sai kulmat kohdalleen kun apuna oli veritas mk2.
Hannu K. verified buyer, 8.9.2022
Overall rating
Erinomainen keraamisten vesihiomakivien tasoittamiseen. Korjasin Atomalla yhden veitsen profiilin kuntoon. 320 Shaptonilla veitsen profiloinnin ensimmäistä hiontaa ei olisi voinut tehdä järkevässä ajassa. Atoma näytti kykynsä, siksi arvosana 5/5
Anonymous verified buyer, 28.8.2022
Overall rating
Riittävän pitkä,että oikeasti kivi suoristuu tasoittaessa.Tehoa riittää karkeeseen hiontaan yllinkyllin eikä tunnu kuluvan.
Mikko A. verified buyer, 11.8.2022
Overall rating
Olen käyttänyt tuotetta vain kivien oikaisuun jossa se on vielä tehokkaampi kuin olisi uskaltanut toivoa. Tuntuma sellainen että veitsiä en voisi kuvitella tällä teroittavani, mutta varmasti tämä siihenkin pystyy.
Riku P. verified buyer, 10.8.2022
Overall rating
Atoma 140 on arvokas mutta mulle hyvä ja tarpeellinen tuote. Se on riittävän iso myös käyttää teroitusohjaimen (Veritas mk2) kanssa. Hioin tällä kaikki taltat uuteen kulmaan (hikinen urakka) ja tasoitin myös hiomakivien pinnat useampaan kertaan urakan aikana, kun alkoivat urautua. Atoma 140 toimii molemmissa käytöissä hyvin, ja tuntikausien urakan jälkeenkään Atomaan ei tullut mitään käytön jälkiä, kuten timantti"kiveen" ei toki pitäisikään. Paksu ja tukeva aluslevy helpottaa käyttöä, ja on tosi laadukkaan oloinen ohuisiin halpis-timanttilevyihin verrattuna.
Jaroslav F. verified buyer, 3.6.2022
Overall rating