Products‪» Whetstones‪» ATOMA Diamond‪» ATOMA 140‪»

Reviews

Products can only be reviewed and rated by customers who have purchased them. Products can be reviewed 14 days after delivery.
Hannu K. 8.9.2022
Overall rating
Erinomainen keraamisten vesihiomakivien tasoittamiseen. Korjasin Atomalla yhden veitsen profiilin kuntoon. 320 Shaptonilla veitsen profiloinnin ensimmäistä hiontaa ei olisi voinut tehdä järkevässä ajassa. Atoma näytti kykynsä, siksi arvosana 5/5
Anonymous 28.8.2022
Overall rating
Riittävän pitkä,että oikeasti kivi suoristuu tasoittaessa.Tehoa riittää karkeeseen hiontaan yllinkyllin eikä tunnu kuluvan.
Mikko A. 11.8.2022
Overall rating
Olen käyttänyt tuotetta vain kivien oikaisuun jossa se on vielä tehokkaampi kuin olisi uskaltanut toivoa. Tuntuma sellainen että veitsiä en voisi kuvitella tällä teroittavani, mutta varmasti tämä siihenkin pystyy.
Riku P. 10.8.2022
Overall rating
Atoma 140 on arvokas mutta mulle hyvä ja tarpeellinen tuote. Se on riittävän iso myös käyttää teroitusohjaimen (Veritas mk2) kanssa. Hioin tällä kaikki taltat uuteen kulmaan (hikinen urakka) ja tasoitin myös hiomakivien pinnat useampaan kertaan urakan aikana, kun alkoivat urautua. Atoma 140 toimii molemmissa käytöissä hyvin, ja tuntikausien urakan jälkeenkään Atomaan ei tullut mitään käytön jälkiä, kuten timantti"kiveen" ei toki pitäisikään. Paksu ja tukeva aluslevy helpottaa käyttöä, ja on tosi laadukkaan oloinen ohuisiin halpis-timanttilevyihin verrattuna.
Jaroslav F. 3.6.2022
Overall rating