Products‪» Whetstones‪» ATOMA Diamond‪» ATOMA 140‪»

Reviews

Products can be reviewed and rated only by customers who have purchased them. Products can be reviewed 14 days after delivery.
Antti K. verified buyer, 22.1.2024
Overall rating
petri p. verified buyer, 17.1.2024
Overall rating
Suoraan paketista raju purevuus joka katoaa aika nopeasti,hyvä kivien oikaisuun.
Harri S. verified buyer, 27.12.2023
Overall rating
Loistava esim. kivien tasoitteluun. Edellistä rääkkäsin, esim. liian kovaa painetta etenkin terä eteenpäin liikkuenhan nämä eivät kestä. En tykkää timanteista terottamisessa. Kiven pinnan availuun tai terottamiseen kestää helposti runsaassakin harrastuskäytössä vuosia. Saman sarjan 400-karkeuksisen korvasin uudella vasta jossain 15-20v kohdalla.
Margus L. verified buyer, 22.12.2023
Overall rating
Ville K. verified buyer, 14.11.2023
Overall rating
Alkuun erittäin hyvin ottava, mutta pilasin omani ilmeisesti innostuksissani liikaa voimaa käyttämällä muutaman taittoveitsen teräkulmia muuttaessa. Nykyään ei pure enää ja toimii lähinna kivien oikaisuhommissa. Muistakaa käyttää vettä ja kevyttä otetta niin ei tule kalliit oppirahat.
Jani T. verified buyer, 5.11.2023
Overall rating
Erittäin näppärä. Toimii kivien tasoittajana ja saa helposti terän kulmat kohdilleen. Varovainen saa olla , syö hyvin metallia. Eipä tarvitse enään turhaan kuluttaa 400 kiveä tilanteissa missä terästä puuttuu esim. pala.
Anonymous verified buyer, 20.10.2023
Overall rating
Tuote toimii juuri niin kuin pitää. Suoristaa hioma kivet ja tällä tuotteella teet lapiosta vaikka keittiöveitsen. Huomion arvoista on että tuote on todella karhea joten suosittelen suoraan ostamaan samalla Atoman 400 tai 600 jotta saat karheudet siloteltua ennen kuin siirryt teroittamaan 1000 kivillä.
Mikael L. verified buyer, 27.9.2023
Overall rating
Olen teroittanut Atoman 140 -kivellä nyt yhden keittiöveitsen ja pari eräpuukkoa. Kyseessä on erittäin karkea kivi, jonka käyttö vaatii totuttelua kokeneeltakin teroittajalta. Tutustumisen ja muutaman koeajon jälkeen kivi kuitenkin palvelee tarkoitustaan hienosti. Halkeamien korjaaminen ja käyttökelvottomien terien palauttaminen työkykyisiksi onnistuu tällä kivellä sutjakkaammin kuin millään aikaisemmalla kivelläni. Kun olen muokannut terän Atomalla, siirryn 600 ja 1000 karkeuden kiviin varsinaista teroitusta ja viimeistelyä varten veitsestä riippuen. Suosittelen käyttämään vettä hiomisen yhteydessä. Hyvä ostos!

Anonymous verified buyer, 25.9.2023
Overall rating
Erinomainen tasoituskivi ja rajumpaan terän muokkaukseen sopiva.

Lauri R. verified buyer, 26.8.2023
Overall rating
Tehokas, loistava tasoisuskivi. Ilman ei vain tule toimeen.
Anonymous verified buyer, 9.4.2023
Overall rating
I bought the Atoma as a flattening device for lower grit stones, in particular for the shapton kuromaku 120 which had been fairly unimpressed by all my attempts at truing so far, and it works like a dream. Highly recommended!
Anonymous verified buyer, 7.4.2023
Overall rating
Hankin Atoma 140 tasoituskiveksi ja siinä oikein passeli. Varsinkin Haidujen kanssa välttämätön, kun ne ovat niin kovia että kivimalliset tasoituskivet on pulassa niiden kanssa.
Linus T. verified buyer, 25.1.2023
Overall rating
Erittäin tehokas isojen chippien korjaamiseen vanhasta keittiöveitsestä, toisesta teräprofiilin muokkaaminen sujui varsin tehokkaasti. Timantti taitaa olla kotikäytössä ikuinen.
Anonymous verified buyer, 18.12.2022
Overall rating
Mainio tasoituskivi!
Timo K. verified buyer, 11.11.2022
Overall rating
Toimi hyvin alkuteroituksessa kun esim taltat oli aikaisemmin terotettu viilalla ja kovasimella. Sai kulmat kohdalleen kun apuna oli veritas mk2.
Hannu K. verified buyer, 8.9.2022
Overall rating
Erinomainen keraamisten vesihiomakivien tasoittamiseen. Korjasin Atomalla yhden veitsen profiilin kuntoon. 320 Shaptonilla veitsen profiloinnin ensimmäistä hiontaa ei olisi voinut tehdä järkevässä ajassa. Atoma näytti kykynsä, siksi arvosana 5/5
Anonymous verified buyer, 28.8.2022
Overall rating
Riittävän pitkä,että oikeasti kivi suoristuu tasoittaessa.Tehoa riittää karkeeseen hiontaan yllinkyllin eikä tunnu kuluvan.
Mikko A. verified buyer, 11.8.2022
Overall rating
Olen käyttänyt tuotetta vain kivien oikaisuun jossa se on vielä tehokkaampi kuin olisi uskaltanut toivoa. Tuntuma sellainen että veitsiä en voisi kuvitella tällä teroittavani, mutta varmasti tämä siihenkin pystyy.
Riku P. verified buyer, 10.8.2022
Overall rating
Atoma 140 on arvokas mutta mulle hyvä ja tarpeellinen tuote. Se on riittävän iso myös käyttää teroitusohjaimen (Veritas mk2) kanssa. Hioin tällä kaikki taltat uuteen kulmaan (hikinen urakka) ja tasoitin myös hiomakivien pinnat useampaan kertaan urakan aikana, kun alkoivat urautua. Atoma 140 toimii molemmissa käytöissä hyvin, ja tuntikausien urakan jälkeenkään Atomaan ei tullut mitään käytön jälkiä, kuten timantti"kiveen" ei toki pitäisikään. Paksu ja tukeva aluslevy helpottaa käyttöä, ja on tosi laadukkaan oloinen ohuisiin halpis-timanttilevyihin verrattuna.
Jaroslav F. verified buyer, 3.6.2022
Overall rating