Tuotteet‪» Leikkuulaudat‪»
Suosituimmat ensin
Tykätyimmät ensin
Aakkosjärjestys
Halvimmat ensin
Kalleimmat ensin
Uusimmat ensin

HASEGAWA

Hasegawa Black

Japanilainen HASEWAGA valmistaa kumista leikkuulautoja, jotka on tehty veitsen käyttöä ajatellen. Huippusuositut HASEWAGA-leikkuulaudat sopivat sekä kotikeittiöihin että ammattilaisten työvälineiksi. 

HASEWAGA valmistaa suosituimpia kumileikkuulautoja maailmalla – eikä suosio ole syntynyt tyhjästä. HASEWAGAn leikkuulautoja on kolmea eri kovuutta. SOFT on pehmeä ja siinä on erinomainen, miellyttävä leikkuutuntuma. Pehmeän pintamateriaalin ansiosta HASEWAGA saa veitsen säilymään terävänä pitempään. BROWN ja BLACK sisältävät saman rakenteen ja kuvioinnin kuin SOFT, mutta pinta on kestävämpi,

HASEWAGA-leikkuulaudan pinnassa on liukuesteenä toimiva kuviointi eli rasterointi, jonka ansioista myös liukkaiden raaka-aineiden kuten kalojen käsittely sujuu näppärästi. Parhaimmillaan HASEWAGA onkin kalan ja kasvisten leikkuulautana. On hyvä muistaa, että pehmeään pintaan saattaa jäädä terävästä veitsestä naarmuja. Puhdistaminen voi olla työlästä erityisesti lihaa käsiteltäessä. Lisäksi varsinkin pienemmät leikkuulaudat ovat erittäin kevyitä, minkä takia niiden alla kannattaa leikatessa käyttää luistonestona esimerkiksi märkää pyyhettä. 

Leikkuulaudan keveydestä on kiittäminen sisässä olevaa puusydäntä, jonka ansiosta lauta pysyy suorempana. Puusydän vähentää taipumista, ja laudan voi pestä pesukoneessa. Laudan pinnassa on 5 mm paksu kumikerros ja reunoissa muovisuoja.

Katso allaoleva Hasegawan video, jossa näytetään tuotteen ominaisuuksia.

HASEGAWA’s Soft Cutting Board (1’ 40”)