Yrityksestä

hiomakivi.fi on hiomakiviin, laatuveitsiin ja niihin liittyviin tarvikkeisiin erikoistunut verkkokauppa, joka syntyi vastaamaan tarpeeseen.

Vuonna 2017 huomasin, ettei Suomen markkinoilta ollut saatavilla tarpeeksi korkealaatuisia hiomakiviä edes edistyvän kotikokin tarpeisiin. Koska minulla oli aiempaa yrittäjätaustaa, ajatus uusien tuotteiden maahantuonnista ei tuntunut vieraalta.

Hiomakivi.fi yrittäjän Sami Pirkkanen

Etsin alan kärkituotteet – sekä parhaat että suosituimmat – ja perustin niitä varten verkkokaupan. Vuosien saatossa olen testannut satoja eri hiomakiviä, ja verkkokaupan valikoimaan ovat päätyneet niistä vain parhaat. Verkkokaupassa ei ole myynnissä mitään, mitä en käyttäisi itsekin!

hiomakivi.fi on olemassa siksi, että kotikokit sekä alan ammattilaiset saisivat keittiöihinsä laadukkaita välineitä helpommin ja luotettavammin. Rakentamieni maahantuonti- ja jakelukanavien välityksellä on nyt mahdollista hankkia tuotteita, joita aikaisemmin ei ollut Suomesta saatavilla. Lisäksi hintataso säilyy kilpailukykyisenä keskieurooppalaisten verkkokauppojen kanssa.

Minulle kestävä kehitys tarkoittaa sitä, että ostopäätöstä tehtäessä panostetaan laatuun. Haluan tarjota verkkokaupan asiakkaille hiomakiviä sekä veitsiä, jotka kestävät vielä vuosikymmenten päästä. Näin toimimalla haluan myös kannustaa ihmisiä pois kertakäyttökulttuurista ja kohti kestävää kehitystä. Minulla on jopa toive, että tulevaisuudessa jokainen osaisi itse teroittaa veitsensä.

hiomakivi.fi pyörii pääsääntöisesti verkon välityksellä, mutta tuotteita pääsee katsomaan ja noutamaan myös suoraan varastoltamme Espoon Juvanmalmilta. Tiloissamme toimii myös teroituspalvelu. Pidän sivun alalaidassa olevia aukioloaikoja ajantasalla.

hiomakivi.fi-verkkokaupan liiketoiminnan taustalla on yritys nimeltä Alvis Oy, jonka yrittäjänä toimii Sami Pirkkanen. Olen retkeilevä monialayrittäjä. Minulle laatu ja asiakaspalvelu merkitsevät paljon. 


Luotettava Kumppani DerGrünePunkt DerGrünePunkt