Tuotteet‪» Hiomakivet‪» KEN-SYOU hiomakivi‪»

KEN-SYOU #400

KEN-SYOU #400‪


Hinta
46,00 + toimituskulut
Sis. alv 24 %


Määrä
kpl


Varastossa
Espoo6 kpl heti
Netistä toimitettavissa heti6 kpl heti

Tuotekoodi
KEN-400
Saatavuus
Heti

Varastotilanne ja saapuvat


Arvostelut
Yleisarvosana ()


Tuotteen kuvaus

Tämä 400 karkeuksinen kivi on todella tehokas kivi puukkojen teroitukseen. Toimii parhaiten juuri hiiliteräksien kanssa. Ominaisuuksiltaan hyvin lähellä Morihein kiveä 

Kivet on täysin tehty käsin artisaani työnä.. Annetut mitat voi jonkin verran vaihdella.

Karkeus: #400
Pituus: 210 mm
Leveys: 75 mm
Paksuus: 26 mm

HUOM!

Tämä hiomakivi on ns semi-uppokasteltava kivi. Toimii parhaiten 5-10min kastelun jälkeen. Älä säilytä kiveä vesialtaassa. Teroituksen jälkeen pyyhi kivi heti puhtaaksi pyyhkeellä. Näin saat kiven siistin näköiseksi ja saat kuivumisprosessin käyntiin. Aseta kivi kuivumaan sellaiseen asentoon, että se ei kosketa kiinteätä pintaa. Laita kivi makaamaan esim kynän päälle. Anna kiven kuivua hitaasti ja rauhassa, ilman erillistä lisälämmitystä. Älä aseta kiveä suoraan auringon valoon. Äläkä anna kiven jäätyä kosteana. Kuivuminen kestää yli vuorokauden. Säilytä kivi suojassa kolhuilta esim. omassa laatikossa.

Paino
0,936 kg
(myyntipakkauksen kanssa 1,1 kg)


Valmistusmaa
Japani


Kommentit
Harri S. vahvistettu ostaja, 11.11.2022
Yleisarvosana
Selvästi uppokasteltava ja hyvän vasteen kivi. Kuten muutkin Ken-syou:t, tykkään tästä paljon. Tuntuma on hyvä, tehoa on ja toimii. Tässä on kovempi tuntuma kuin Imanishin WZ 400:ssa, mutta valitsi tämän tai tuon, saa huippukiven. Tuntumaltaan tykkään näistä kahdesta eniten, jopa yli Naniwan 400:n joka on sekin hyvä.
Lisää kommentti

Tuotemerkki


Katso myösTuotteet, joita on ostettu usein tämän tuotteen kanssa: