Tuotteet‪» Hiomakivet‪» KEN-SYOU hiomakivi‪»

KEN-SYOU Zan #400

KEN-SYOU #400‪


Hinta
46,00 + toimituskulut
Sis. alv 24 %Espoo0 kpl

Tuotekoodi
KEN-400

Voit tilata tätä tuotetta korkeintaan varastossa olevan määrän.
Saatavuus
Arviolta 1 - 5 vrk tilauksesta. Arvion luotettavuus on hyvä.

Varastotilanne ja saapuvat
Haluan ilmoituksen, kun tuotetta tulee lisää varastoon


Arvostelut
Yleisarvosana ()


Tuotteen kuvaus

Tämä 400 karkeuksinen kivi on todella tehokas kivi puukkojen teroitukseen. Toimii parhaiten juuri hiiliteräksien kanssa. Ominaisuuksiltaan hyvin lähellä Morihein kiveä 

Kivet on täysin tehty käsin artisaani työnä.. Annetut mitat voi jonkin verran vaihdella.

Karkeus: #400
Pituus: 210 mm
Leveys: 75 mm
Paksuus: 26 mm

HUOM!

Tämä hiomakivi on ns semi-uppokasteltava kivi. Toimii parhaiten 5-10min kastelun jälkeen. Älä säilytä kiveä vesialtaassa. Teroituksen jälkeen pyyhi kivi heti puhtaaksi pyyhkeellä. Näin saat kiven siistin näköiseksi ja saat kuivumisprosessin käyntiin. Aseta kivi kuivumaan sellaiseen asentoon, että se ei kosketa kiinteätä pintaa. Laita kivi makaamaan esim kynän päälle. Anna kiven kuivua hitaasti ja rauhassa, ilman erillistä lisälämmitystä. Älä aseta kiveä suoraan auringon valoon. Äläkä anna kiven jäätyä kosteana. Kuivuminen kestää yli vuorokauden. Säilytä kivi suojassa kolhuilta esim. omassa laatikossa.

Paino
0,936 kg
(myyntipakkauksen kanssa 1,1 kg)


Valmistusmaa
Japani


Kommentit
Lauri R. vahvistettu ostaja, 26.8.2023
Yleisarvosana
Ensimmäisenä terotuskohteena hiiliteräksinen leuku, jossa terää noin 20sm, jonkinlainen vesurin ja puukon risteymä. Terän kolot pois Atoma 140:sellä ja hiomaan. Kovapintainen kivi, joka vaati kolmen vartin uppokastelun ennekuin ilmakuplat loppuivat. Kivessä on hyvä vaste, mukava soundi ja erittäin miellyttävä tuntuma. On makuasia onko tämä parempi kuin sinänsä erinomainen Naniva Super Stone, minä pidän tästä enemmän, mutta olen muutoinkin uppokasteltavien kivien ystävä. Eläkeläisellä on aikaa liottaa ja nauttia samettisesta tuntumasta. Vartin työskentelyn jälkeen leuku oli niin terävä, kuin se on mahdollista tällä karkeudella saada ja sitten vielä lopullinen terävyys saman sarjan tonnisella kivellä. Ainakin hiiliteräkselle erinomainen kivi. Suosittelen lämpimästi.
Harri S. vahvistettu ostaja, 11.11.2022
Yleisarvosana
Selvästi uppokasteltava ja hyvän vasteen kivi. Kuten muutkin Ken-syou:t, tykkään tästä paljon. Tuntuma on hyvä, tehoa on ja toimii. Tässä on kovempi tuntuma kuin Imanishin WZ 400:ssa, mutta valitsi tämän tai tuon, saa huippukiven. Tuntumaltaan tykkään näistä kahdesta eniten, jopa yli Naniwan 400:n joka on sekin hyvä.
Lisää kommentti

Tuotemerkki


Tuotteet, joita on ostettu usein tämän tuotteen kanssa: