Tuotteet‪» Hiomakivet‪» Shapton hiomakivet‪» Kuromaku‪»

SHAPTON Kuromaku 'Purple' 30000

SHAPTON Kuromaku 'Purple' 30000‪


Hinta
399,00 + toimituskulut
Sis. alv 24 %Espoo0 kpl

Tuotekoodi
K0711

Voit tilata tätä tuotetta korkeintaan varastossa olevan määrän.
Saatavuus
Arviolta 1 - 5 vrk tilauksesta. Arvion luotettavuus on hyvä.

Varastotilanne ja saapuvat
Haluan ilmoituksen, kun tuotetta tulee lisää varastoon


Arvostelut
Yleisarvosana ()


Tuotteen kuvaus

Shapton Kuromaku Purple-Super 30000 on niille joille mikään ei riitä. Siis käsittämättömän hieno kivi terän viimeistelyyn. Pelkkä sormituntuma kiven pinnassa oli enemmän kuin Smooth

Karkeus: #30000 "Purple"
Pituus: 210 mm
Leveys: 70 mm
Paksuus: 15 mm

HUOM!

"Splash-and-Go" kivet eivät pidä pitkäaikaisesta säilytyksestä vedessä. Käytä vettä vain niin paljon kuin kivi sitä vaatii. Älä upota kiviä vesialtaaseen. Teroituksen jälkeen pyyhi kivi heti puhtaaksi pyyhkeellä. Näin saat kiven siistin näköiseksi ja saat kuivumisprosessin käyntiin. Aseta kivi kuivumaan sellaiseen asentoon, että se ei kosketa kiinteätä pintaa. Laita kivi makaamaan esim kynän päälle. Anna kiven kuivua hitaasti ja rauhassa, ilman erillistä lisälämmitystä. Älä aseta kiveä suoraan auringon valoon. Äläkä anna kiven jäätyä kosteana. Kuivuminen kestää yli vuorokauden. Säilytä kivi suojassa kolhuilta esim. omassa laatikossa ilman mahdollista alkuperäistä solumuovipehmustetta. Älä laita kiveä kosteana muovipussiin.

Paino
0,56 kg
(myyntipakkauksen kanssa 0,9 kg)


Valmistusmaa
Japani


Kommentit
Anonyymi vahvistettu ostaja, 4.7.2024
Yleisarvosana
Käytän tätä hiiliteräspartaveitseni loppukiillotukseen. Edellinen kivi on 12K Morihei joten karkeushyppy on suuri verrattuna esim. 15/16/20K välikiviin. Tarvittaessa turvaudun pastoihin. Toisaalta haluttu terävyys saavutetaan jo karkeammilla kivillä (1000/4000) joten kyseessä on ilmeisesti naarmujen/lastujen poisto.
Lisää kommentti

Tuotemerkki