Tuotteet‪» Hiomakivet‪» Tarvikkeet‪»

Naniwa Pinnanmuodostuskivi (Nagura)

Naniwa Pinnanmuodostuskivi (Nagura)


Hinta
7.00 + toimituskulut
Sis. alv 24%


Määrä
kpl


Varastossa
Espooyli 10 kpl heti
Netistä toimitettavissa hetiyli 10 kpl heti

Tuotekoodi
A-206Saatavuus
Heti

Varastotilanne ja saapuvat


Arvostelut
Yleisarvosana ()


Tuotteen kuvaus

Naniwan "Dressing Stone" eli pinnanmuodostuskivi tunnetaan perinteisesti nimellä 'Nagura'. Tämä kivi on tarkoitettu kaikentyyppisten vesikivien puhdistamiseen. Kun hierot Nagura kiveä hiomakiven pintaan, irtoaa hiomakivestä likaa/epäpuhtauksia ja samalla Naguran pinnasta irtoaa savimaista ainetta. Tämä puhdistusprosessi tehdään usein karkeudeltaan hienompiin hiomakiviin, eli kiven laadusta riippuen 1000 gritistä ylöspäin. Naguran toinen rooli on parantaa veitsen pinnan kiiltoa. Tässä tapauksessa puhdistus tehdään aivan teroituksen loppuvaiheessa, näin Nagurasta irtoava savimainen aines tekee teroittamisesta miellyttävämpää ja antaa samalla veitselle helpommin kiiltävän pinnan. 

Pinnanmuodostuskivi on uppokasteltava huolellisesti ennen käyttöä.


Karkeus: #600
Pituus: 65 mm
Leveys: 47 mm
Paksuus: 35 mm

Paino
0.215 kg (myyntipakkauksen kanssa 0.35 kg)


Valmistusmaa
Japani


Kommentit
Teemu A. 5.11.2022
Yleisarvosana
Hyvä perus nagura. Tällä on helppo puhdistaa kivet käytön jälkeen.
Anonyymi 30.9.2022
Yleisarvosana
Toimii hyvin ei paljon lisättävää
Kaj J. 18.9.2022
Yleisarvosana
Ehdoton ostos ja saa muodostettua pinnan ja pidettyä kivet loistavassa käyttökunnossa. Alussa kun aloittelin hiomakivien käyttöä niin en uskaltanut tätä käyttää niinkui nyt paljon myöhemmin. Kestää pitkään ja jokaisen teroituksen jälkeen käytän kiven pinnan puhdistamiseen jotta pysyy kivet paremmassa kunnossa.
Anonyymi 7.9.2022
Yleisarvosana
Välttämätön puhdistaja hiomakiville. Toimii erinomaisesti.
Harri S. 23.4.2022
Yleisarvosana
Savipaakku, tällä voi poistaa pinnasta metallia ja lasittumia. Slurrya en tee tällä teroitukseen ja pinnan pitämiseksi tasaisena Atoman timantti tai oikeisukivi on ihan ehdoton. Puhdistukseen hyvä, ei jätä karheaa tavaraa jäljelle joka sitten ruhisisi esim. hienommilla kivillä.
Veli-Matti E. 18.4.2022
Yleisarvosana
Tämä oli aivan uusi tuttavuus. Pari talttaa oli sopivasti teroitusta vailla, joten menoksi. Ensimmäisen taltan terotin pelkällä #3000-kivellä. Siitä tuli, no, ei huipputerävä mutta ihokarvoja katkova kuitenkin. Toisen terotin samalla kivellä, loppuvaiheessa hieroin kiven pintaan tätä kiveä. Kivi tuntui haukkaavan tehokkaammin, teki ehkä aavistuksen karkeampaa jälkeä. Lopputulos oli kutakuinkin sama. Näin aloittelijan kannalta tuo saattoi toimia, saattoi olla toimimatta. Taidon ja kokemuksen puute oli todennäköisesti suurimmat syyt epävarmaan lopputuloksen arviointiin. Uskallan kyllä suositella tätä tuotetta. Huonompiinkin tuotteisiin voi rahaa laittaa.
Jyrki R. 31.3.2022
Yleisarvosana
kivi vaikuttaa iha hyvältä ja siitä irtoaa helposti ainesta hiomakiven pintaan, mutta tämä ei tuntunut estävän kiven tukkiutumista, mikä oli syy kiven hommaamiseen.
Anonyymi 31.3.2022
Yleisarvosana
Loistava setti. 3 teroituskiveä, puhdistuskivi, teline ja liukueste. -SHAPTON Kuromaku 320 -SHAPTON Glass Stone 1000 -Naniwa Super Stone 2000 -Naniwa Pinnanmuodostuskivi (Nagura) -Naniwa Hiomakiven pidike -HASEGAWA Liukueste L https://youtu.be/Bfgebykvj0c?t=486
Lisää kommentti


Katso myösTuotteet, joita on ostettu usein tämän tuotteen kanssa: