Tuotteet‪» Stroppi laudat‪»

Stroppi lauta 300x75 'Soft'

Stroppi lauta 300x75 'Soft'


Hinta
34,00 + toimituskulut
Sis. alv 24 %


Määrä
kplVarastossa
Espoo2 kpl heti
Netistä toimitettavissa2 kpl heti

Tuotekoodi
S30075_SOFT
Saatavuus
Heti

Varastotilanne ja saapuvat


Arvostelut
Yleisarvosana ()


Tuotteen kuvaus

Nyt löytyy kaksipuolinen Stroppi. Hiukan mattamainen 2,2mm paksu italialainen ruskea nahka toisella puolella ja naturel 'mokka' eli nahan kääntöpuoli toisella puolella. Välissä paksu koivuvaneri. Lauta antaa lukemattomia käyttömahdollisuuksia. Mokkapuoli toimii täydellisesti esim Luxorin punaisen pastan kanssa.

"Itse koin todellisen ahaa elämyksen, kun ymmärsin alkaa käyttämään pitkää Stroppi lautaa. Pitkän stropin hienouden ymmärtää vasta sitä käytettyään." 

Tämä nahkalaatu on ns. "soft" kova valmistajan asteikolla 2/6  ja ensituntumalta todella mukavasti vastetta antava.  

Oma käyttötapa on laittaa lauta vinoon asentoon, toinen pää alempana pöydällä ja toinen pää kädessä.  Veistä liikuttelen edestakaisin muutama kymmenen kertaa ja terä on timanttinen.

Lauta on kooltaan 300mm (+- 1mm)  x 75 mm. 
 
Pituus: 300 mm
Leveys: 75 mm
Paksuus: n.23 mm (vaneri 18mm + 2 x nahka)
Paino: 350 g
Kovuus: 2/6 (soft)


MITÄ EROA ON SOFT- JA MEDIUM-NAHALLA?


Molemmilla nahoilla päsee samaan lopputulokseen, mutta mitä muuta eroa näillä on?

SOFT-nahka on nihkeän tuntuista eli antaa suoraan luontaisesti vastetta veitselle. Tämä tekee veitsen kulman pitämisestä helpompaa ja stroppaaminen tuntuu pysyvän paremmin kontrollissa. SOFT-nahka on karkeampaa kuin MEDIUM. Joten jos työskentelet pelkällä nahalla ilman pastoja, tämä kannattaa ottaa huomioon.

MEDIUM-nahka on kovaa ja liukasta, osittain myös tunnotonta. Veitsistä on kuitenkin taipumus irrota metallia nahan pintaan, joten jo lyhyen käytön jälkeen tämä kiiltävä liukkaus häviää ja nahka alkaa tuntua enemmän SOFT-nahalta.

Nahka on kulutustavara, mutta puhki sitä ei saa. MEDIUM ei kestä yhtään pidempään käytössä kuin SOFT. Nahka kestää sitä pidempään hyvänä, mitä huolellisempi olet veitsen stroppauksessa. Kokemukseni perusteella voin sanoa, että kovassa vauhdissa veitsen kärki tuntuu tekevän helposti viiltojälkiä. Rauhalliset liikkeet takaavat parhaan lopputuloksen.

Veitsen viimeistely Stropilla

Paino
0,35 kg
(myyntipakkauksen kanssa 0,45 kg)


Valmistusmaa
Suomi


Kommentit
Markku M. vahvistettu ostaja, 27.2.2024
Yleisarvosana
Miellyttävä stroppi, vaikka uutena irtoaakin nahkapurua jonkin verran. Kokonsa puolesta menee hyvin laatikkoon muiden hiomakivien kanssa.
Ville K. vahvistettu ostaja, 14.11.2023
Yleisarvosana
Laadukas ja siististi tehty strop. Toisella puolella mokkanahka eli se karvainen puoli ja toisella sileä pintanahka. Parin viikon käytön perusteella hyvin liimattu ja tasainen. Kannattaa ostaa varsinkin kaksipuoleisena.
Paavo M. vahvistettu ostaja, 28.7.2023
Yleisarvosana
En ollut koskaan aiemmin stroppia käyttänyt, mutta lyhyen käytön jälkeen vaikuttaa pätevältä tuotteelta ja saan pidettyä veitsen hyvin terässään kun stroppailen muutaman kerran viikossa.
Anonyymi vahvistettu ostaja, 24.5.2023
Stroppilauta vaikutti varsin pätevältä. Laadukas nahka ja riittävän paksu ja jämerä koivuvaneri helpottaa stropin käyttöä ja terän viimeistelyä.
Matti R. vahvistettu ostaja, 21.11.2022
Yleisarvosana
Loistava stoppilauta. Tämän avulla saa terään sen viimeisen purevuuden. Ensin arvoin tämän ja sen pidemmän välillä, mutta itselle tämä pituus on se oikea.
Kaj J. vahvistettu ostaja, 3.11.2022
Yleisarvosana
Aiemmin käyttänyt pidempää versiota joka myös aivan huipputuote. Tämä kompaktimpi koko ja mahtuu työkalupakkiin paremmin mukaan kun lähtee asiakkaalle teroittamaan veitsiä. Oikeastaan vain makuasia tämän ja pidemmän version välillä. Molempia käytän säännöllisesti. Tämä helpompi kuljettaa mukana.
Lisää kommentti

Tuotteet, joita on ostettu usein tämän tuotteen kanssa: