Tuotteet‪» Stroppi laudat‪»

Stroppi lauta 300x75 'Soft'

Stroppi lauta 300x75 'Soft'


Hinta
34,00 + toimituskulut
Sis. alv 24 %


Määrä
kpl


Varastossa
Espoo9 kpl heti
Netistä toimitettavissa9 kpl heti

Tuotekoodi
S30075_SOFT
Saatavuus
Heti

Varastotilanne ja saapuvat


Arvostelut
Yleisarvosana ()


Tuotteen kuvaus

Nyt löytyy kaksipuolinen Stroppi. Hiukan mattamainen 2,2mm paksu italialainen ruskea nahka toisella puolella ja naturel 'mokka' toisella puolella. Välissä paksu koivuvaneri. Ei taivu ja lauta antaa lukemattomia käyttömahdollisuuksia. Pysyy tulevasti paikalla pöydällä tai voit mokkapuolen käyttää esim tahnojen kanssa.

"Itse koin todellisen ahaa elämyksen, kun ymmärsin alkaa käyttämään pitkää Stroppi lautaa. Pitkän stropin hienouden ymmärtää vasta sitä käytettyään." 

Tämä nahkalaatu on ns. "soft" kova valmistajan asteikolla 2/6  ja ensituntumalta todella mukavasti vastetta antava.  Mokkapuoli on hyvin tiivis tuntumaltaan ja toimii suoraan myös stroppaukseen. 

Oma käyttötapa on laittaa lauta vinoon asentoon, toinen pää alempana pöydällä ja toinen pää kädessä.  Veistä liikuttelen edestakaisin muutama kymmenen kertaa ja terä on timanttinen.

Lauta on kooltaan 300mm (+- 1mm)  x 75 mm. 
 
Pituus: 300 mm
Leveys: 75 mm
Paksuus: n.23 mm (vaneri 18mm + 2 x nahka)
Paino: 350 g
Kovuus: 2/6 (soft)

Veitsen viimeistely Stropilla

Paino
0,35 kg
(myyntipakkauksen kanssa 0,45 kg)


Valmistusmaa
Suomi


Kommentit
Paavo M. vahvistettu ostaja, 28.7.2023
Yleisarvosana
En ollut koskaan aiemmin stroppia käyttänyt, mutta lyhyen käytön jälkeen vaikuttaa pätevältä tuotteelta ja saan pidettyä veitsen hyvin terässään kun stroppailen muutaman kerran viikossa.
Anonyymi vahvistettu ostaja, 24.5.2023
Stroppilauta vaikutti varsin pätevältä. Laadukas nahka ja riittävän paksu ja jämerä koivuvaneri helpottaa stropin käyttöä ja terän viimeistelyä.
Matti R. vahvistettu ostaja, 21.11.2022
Yleisarvosana
Loistava stoppilauta. Tämän avulla saa terään sen viimeisen purevuuden. Ensin arvoin tämän ja sen pidemmän välillä, mutta itselle tämä pituus on se oikea.
Kaj J. vahvistettu ostaja, 3.11.2022
Yleisarvosana
Aiemmin käyttänyt pidempää versiota joka myös aivan huipputuote. Tämä kompaktimpi koko ja mahtuu työkalupakkiin paremmin mukaan kun lähtee asiakkaalle teroittamaan veitsiä. Oikeastaan vain makuasia tämän ja pidemmän version välillä. Molempia käytän säännöllisesti. Tämä helpompi kuljettaa mukana.
Lisää kommentti

Tuotteet, joita on ostettu usein tämän tuotteen kanssa: