Tuotteet‪» Stroppi laudat‪»

Stroppi lauta 400x75 'Medium'

Stroppi lauta 400x75 'Medium'


Hinta
38,00 + toimituskulut
Sis. alv 24 %


Määrä
kpl


Varastossa
Espoo1 kpl heti
Netistä toimitettavissa1 kpl heti

Tuotekoodi
S40075_MED
Saatavuus
Heti

Varastotilanne ja saapuvat


Arvostelut
Yleisarvosana ()


Tuotteen kuvaus

Nyt löytyy kaksipuolinen Stroppi. Kiiltävä paksu 2,7mm italialainen ruskea nahka toisella puolella ja naturel 'mokka' toisella puolella. Välissä paksu koivuvaneri. Ei taivu ja lauta antaa lukemattomia käyttömahdollisuuksia. Pysyy tulevasti paikalla pöydällä tai voit mokkapuolen käyttää esim tahnojen kanssa.

"Itse koin todellisen ahaa elämyksen, kun ymmärsin alkaa käyttämään pitkää Stroppi lautaa. Pitkän stropin hienouden ymmärtää vasta sitä käytettyään." 

Tämä nahkalaatu on ns. "medium" kova valmistajan asteikolla 4/6 ja ensituntumalta tätä vieroksuu, mutta käytössä huomaat kovan nahan hyödyt. Mokkapuoli on hyvin tiivis tuntumaltaan ja toimii suoraan myös stroppaukseen. 

Oma käyttötapa on laittaa lauta vinoon asentoon, toinen pää alempana pöydällä ja toinen pää kädessä.  Veistä liikuttelen edestakaisin muutama kymmenen kertaa ja terä on timanttinen.

Voit tehostaa stropin käyttö pastojen avulla. Esimerkiksi Luxorin punaisella pastalla saat karkeuden 2500-3000 joka on liki täydellinen pasta puukon viisteen ja terän viimeistelyyn.

Lauta on kooltaan 400mm (+- 1mm)  x 75 mm. 
 
Pituus: 400 mm
Leveys: 75 mm
Paksuus: n.23 mm (vaneri 18mm + 2 x nahka)
Paino: 470 g
Kovuus: 4/6 (medium)

Veitsen viimeistely Stropilla

Paino
0,47 kg
(myyntipakkauksen kanssa 0,6 kg)


Valmistusmaa
Suomi


Kommentit
Anonyymi vahvistettu ostaja, 9.11.2023
Yleisarvosana
Olen pitkään etsinyt stroppi lautaa ja nyt kun sellaisen löysin, niin pitihän sellainen tilata. Olen aikaisemmin käyttänyt stroppi vyötä mutta laudalle on myös käyttöä. Laudan pituus ja koko on oikein mainio. Ostin medium mallin ja toimii oikein hyvin. Nahkaa kun käyttää niin mielestäni alkaa toimimaan oikein hyvin muutamien käyttökertojen jälkeen kun "sisäänajo" on tehty.
Thomas V. vahvistettu ostaja, 31.10.2023
Yleisarvosana
Kunnon kokoinen stroppi. Erittäin hyvä!
Pasi N. vahvistettu ostaja, 15.8.2023
Yleisarvosana
Sopii hyvin talttojen viimesyelyyn
Anonyymi vahvistettu ostaja, 13.6.2023
Yleisarvosana
Tiukempi nahkan kovuus yllätti tosiaan viimeistelyn jäljessä positiivisesti, terän reuna on helpompi pitää ilman pyöristymisiä, niinkuin pehmeämpien nahkalaatujen kanssa itselle käynyt. Nopeasti tuntumaan tottui. Isompi pinta-ala oli itselle suuri helpotus ja runkona toimiva vaneri on riittävän tukeva myös ruuvipenkkiin kiinnittämistä varten.
Antti S. vahvistettu ostaja, 19.2.2023
Yleisarvosana
Tämä toimii. Omassa veitsikäytössä tämä medium on pelannut erittäin hyvin. Sekä tuo pitkä malli helpottaa isompienkin veihien stroppaamista. Nahka on lisäksi napakan oloista, ja ovathan laudat muutenkin tehty kestämään.
Ari-Jukka S. vahvistettu ostaja, 20.1.2023
Yleisarvosana
Toimii niin kuin kuuluukin, eikä ole nahkat vanerista irtoilleet. Vaihtoehtoina voisi vielä olla samanlaiset nahkat molemmin puolin.
Harri S. vahvistettu ostaja, 11.11.2022
Yleisarvosana
Ristiriitaiset fiilikset. Tavallaan pitkä stroppi on hyvä, mutta välillä se tuntuu liian pitkältä. Pidän enemmän "paddle"-tyylisistä, joissa on kahva ja voi pitää sitä kädessä. Kun kokeilee kerran leveää stroppia, ei halua ikinä kapeaa. Tällä esim. partaveistä voi vedellä edes takaisin ilman tarvetta sivuttaiselle siirrolle. Mokkapuoli on aika kova, en pidä siitä. Partaveitsille tykkään medium-nahasta enemmän, kun soft on vähän liian "tarraava" minun makuun. Normiveitsille taas valitsisin soft:n aina. Kova mokka ei ole ihan tasainen eikä jousta. Etenkin aluksi suorilla esineillä kuten partaveitsillä tummuu hieman laikukkaasti, eli kontaktia ei ole koko ajan pitkin pintaa. Ei haittaa, kun ne eri kohdat kyllä satunnaistuu pituutta pitkin käytettäessä.
Anonyymi vahvistettu ostaja, 7.9.2022
Yleisarvosana
Hyvän kokoinen stroppi.

Ivar E. vahvistettu ostaja, 7.9.2022
Yleisarvosana
Toimii erinomaisesti. Mukava, että tämä on sopivan iso.
Anonyymi vahvistettu ostaja, 31.8.2022
Yleisarvosana
Paksu vaneri ja paksu nahka, erittäin hyvä pitää veitset terävinä ja kun teroituksen jälkeen sivaltaa tähän niin todellisuus paljastuu, eli se kuinka terävä veitsi lopulta on...Tätä suosittelen ihan kenelle tahansa peruskäyttäjälle jotta veitset saa pidettyä terävinä aina siihen saakka kun on pakko teroittaa. Mielestäni tämä parempi ja tehokkaampi kuin minulla aikaisemmin olleet pyöröterät/puikot. Jos jotain miinusta hakee, niin jonkinlainen koukku olisi kiva jolla saisi lankun heitettyä seinäkoukkuun, mutta helppohan se toki itsekin on siihen laittaa.
Näytä kaikki (12) Lisää kommentti

Tuotteet, joita on ostettu usein tämän tuotteen kanssa: