Tuotteet‪» Stroppi laudat‪»

Stroppi lauta 400x75 'Soft'

Stroppi lauta 400x75 'Soft'


Hinta
38,00 + toimituskulut
Sis. alv 24 %


Määrä
kpl


Varastossa
Espoo6 kpl heti
Netistä toimitettavissa6 kpl heti

Tuotekoodi
S40075_SOFT
Saatavuus
Heti

Varastotilanne ja saapuvat


Arvostelut
Yleisarvosana ()


Tuotteen kuvaus

Nyt löytyy kaksipuolinen Stroppi. Hiukan mattamainen 2,2mm paksu italialainen ruskea nahka toisella puolella ja naturel 'mokka' toisella puolella. Välissä paksu koivuvaneri. Ei taivu ja lauta antaa lukemattomia käyttömahdollisuuksia. Pysyy tulevasti paikalla pöydällä tai voit mokkapuolen käyttää esim tahnojen kanssa.

"Itse koin todellisen ahaa elämyksen, kun ymmärsin alkaa käyttämään pitkää Stroppi lautaa. Pitkän stropin hienouden ymmärtää vasta sitä käytettyään." 

Tämä nahkalaatu on ns. "soft" kova valmistajan asteikolla 2/6  ja ensituntumalta todella mukavasti vastetta antava.  Tämä vaste tekee stroppaamisesta hiukan tukevampaa ja tarkempaa.  Mokkapuoli on hyvin tiivis tuntumaltaan ja toimii suoraan myös stroppaukseen. 

Oma käyttötapa on laittaa lauta vinoon asentoon, toinen pää alempana pöydällä ja toinen pää kädessä.  Veistä liikuttelen edestakaisin muutama kymmenen kertaa ja terä on timanttinen.

Voit tehostaa stropin käyttö pastojen avulla. Esimerkiksi Luxorin punaisella pastalla saat karkeuden 2500-3000 joka on liki täydellinen pasta puukon viisteen ja terän viimeistelyyn.

Lauta on kooltaan 400mm (+- 1mm)  x 75 mm. 
 
Pituus: 400 mm
Leveys: 75 mm
Paksuus: n.23 mm (vaneri 18mm + 2 x nahka)
Paino: 460 g
Kovuus: 2/6 (soft)

Veitsen viimeistely Stropilla

Paino
0,46 kg
(myyntipakkauksen kanssa 0,55 kg)


Valmistusmaa
Suomi


Kommentit
Heikki P. vahvistettu ostaja, 22.11.2023
Yleisarvosana
Tarpeeksi iso ja laatu hyvä.
Petri S. vahvistettu ostaja, 25.10.2023
Punaisen pastan kanssa tekee filettiin hyvän viimeistelyn. Käyttö on helppoa opetusvideon opein
Anonyymi vahvistettu ostaja, 22.6.2023
Yleisarvosana
Partaveitsen kanssa luulisin toimivan loistavasti.Ainakin terän osalta kunnostamanalleni 1970-luvun kotimaiselle puukolle antaa mahtavan loppusilauksen.
Anonyymi vahvistettu ostaja, 21.2.2023
Yleisarvosana
Loistava
Anonyymi vahvistettu ostaja, 18.12.2022
Yleisarvosana
Pitkällä laudalla saa teroituksen viimeisteltyä pitkin vedoin. Oikein hyvälaatuinen työkalu!
Hannu H. vahvistettu ostaja, 19.11.2022
Yleisarvosana
Stroppi on kyllä ehdoton lisä mihin vaa settii tekee hyvän viimeistelyn
Harri S. vahvistettu ostaja, 11.11.2022
Yleisarvosana
Ristiriitaiset fiilikset. Tavallaan pitkä stroppi on hyvä, mutta välillä se tuntuu liian pitkältä. Pidän enemmän "paddle"-tyylisistä, joissa on kahva ja voi pitää sitä kädessä. Kun kokeilee kerran leveää stroppia, ei halua ikinä kapeaa. Tällä esim. partaveistä voi vedellä edes takaisin ilman tarvetta sivuttaiselle siirrolle. Mokkapuoli on aika kova, en pidä siitä. Partaveitsille tykkään medium-nahasta enemmän, kun soft on vähän liian "tarraava" minun makuun. Normiveitsille taas valitsisin soft:n aina. Yksilössäni on mokkapuolella selvä "karvan suunta" eli tuntuma on eri jos vetää myötä- tai vastakarvaan. Esim. rievulla tahnoja levitettäessä toiseen suuntaan riepu kulkee hyvin ja toiseen jää suunnilleen jumiin. Kokeilemassani medium:ssa on sama "mokka", mutta ei vastakarvan tunnetta. Kova mokka ei ole ihan tasainen eikä jousta. Etenkin aluksi suorilla esineillä kuten partaveitsillä tummuu hieman laikukkaasti, eli kontaktia ei ole koko ajan pitkin pintaa. Ei haittaa, kun ne eri kohdat kyllä satunnaistuu pituutta pitkin käytettäessä.
Kaj J. vahvistettu ostaja, 18.9.2022
Yleisarvosana
Käytän kaikkien teroitettavien tuotteiden kanssa ennen asiakkaalle toimittamista. Omasta mielestä tehokkaampi kuin medium nahka. Aivan ehdoton!
Otto D. vahvistettu ostaja, 24.4.2022
Yleisarvosana
Erittäin hyvän kokoinen stroppi. Hyvin saa viimeisteltyä terävyyden.
Lisää kommentti

Tuotteet, joita on ostettu usein tämän tuotteen kanssa: