Tuotteet‪» Hiomakivet‪» IMANISHI hiomakivi‪» IMANISHI Arashiyama #6000‪»

Arvostelut

Vain tuotteen ostaneet asiakkaat voivat antaa tähtiarvostelun. Arvostelun voi antaa aikaisintaan 14 vrk tuotteen toimituksen jälkeen.
Anonyymi 15.11.2022
Yleisarvosana
As a beginner I can say that it is a wonderful stone, I am very happy that I accepted the seller's suggestion and bought this stone.
Harri S. 3.11.2022
Yleisarvosana
Miellyttävä ja hyvä kivi. Suosittelisin. Tässä on vähän samaa kuin Arashiyama 8k, kivessä mutta hieman pehmeämmän tuntuinen splash&go. Muistuttaa paljon Sigman power select -sarjaa, etenkin ennen kuin ihan pinnassa oleva lievä hiekkamaisuus (positiivinen sellainen) ei ole vielä poissa. Ikävä kyllä se häviää kun pinnan on tasoittanut muutaman kerran. Siinä missä arashiyama on huippukivi, tämä on vain hyvä kivi. Feedback miellyttävä, joskaan ei ihan huippu. Jos valitsisin yhden kiven, tässäkin karkeudessa kallistuisin ehkä Ken-Syou 6k kiveen tämän hetken valikoimassa (josta olen kokeillut kaikki 6k kivet).
Anonyymi 26.9.2022
Yleisarvosana
Bostjan K. 17.8.2022
Yleisarvosana
Well, as the name suggests, Arashiyama is sort of mythical stone. This stone is best on its performance and feedback from all 6000 grit stones that I tryed. For me this is a true magic. In my stone collection takes a special place.
Folke B. 26.4.2022
Yleisarvosana
Ensituntuma kivestä hyvä, nopea toimitus hyvä palvelu. Suosittelen!