Tuotteet‪» Keittiöveitset‪» SHIRO KAMO BLACK‪»

SHIRO KAMO , Black Gyuto, 180mm

SHIRO KAMO , Black Gyuto, 180mm


Hinta
149.00 + toimituskulut
Sis. alv 24%


Määrä
kpl


Varastossa
Espoo7 kpl heti
Netistä toimitettavissa heti7 kpl heti

Tuotekoodi
G-408-OSSaatavuus
Heti

Varastotilanne ja saapuvat


Arvostelut
Yleisarvosana ()


Tuotteen kuvaus

Valmistaja: Shiro Kamo
Alue: Takefu, Japan
Tyyppi: Gyuto
Terän pituus: 180 mm  (yksilö vaihtelee 180 ja 190 mm välillä)
Kokonais pituus: 325 mm
Paino: 134 g
Kovuus: 63-64 HRC
Teräs: Aogami No.2
Kahva: santelipuu, kahdeksankulmainen

Sopiva Hiomakivi: Tämän veitsen teroitus onnistuu parhaiten Naniwa Professional, Morihei, Shapton Glass  ja Suehiron Debado sarjoilla

Tuote on täysin käsin tehty ja näin annetut mitat jonkin verran vaihtelevat.

HUOM!

Laatuveitsi vaatii sille kuuluvan kohtelun. Älä pese veistä pesukoneessa. Käytön jälkeen pesu lämpöisellä vedellä. Kuivaa pyyhkeeseen ja säilytän magneetissa tai veitsi telineessä. Älä väännä veitsellä mitään ja yleinen suositus on että veitsellä ei leikata ruotoja, luita eikä jäätynyttä lihaa. Näin vältät terän lohkeamisen ja kärjen katkeamisen.

Paino
0.134 kg (myyntipakkauksen kanssa 0.40 kg)


Valmistusmaa
Japani


Kommentit
Hannu K. 3.11.2022
Yleisarvosana
Halusin 180mm veitsen, koska veitsen kärjellä saa tehtyä tarkkaa työtä. Valkosipuliin viillot saa tehtyä helposti. Veitsen saa teroitettua jäätävän teräväksi ja veitsi kestää terävänä pitkään. Käytän Naniwa:n ja Morihei:n kiviä, hienoin kivi on #4000. Stroppaan 400mmx75 stropeilla, joissa on laadukasta timanttitahnaa. Tykkään japanilaisista Wa-kahvoista, jollainen veitsessä on. Veitsen pituuden takia pilkkomisessa en tarvitse välttämättä käyttää Petty:ä. Shiro Kamo Black on paras Gyuto, mikä mulla on ollut. Kuivaan veitsen aina ennen, kuin lasken veitsen leikkuulaudalle. Luonnollista patinaa on alkanut tulla, joka on vain hyvä asia. Suosittelen veitseä kaikille. Tämä ostos oli niin hyvä, että hommaan Shiro Kamo veitsiä lisää. Seuraava veitsi on Shiro Kamo Akuma sarjaa. Veitsen hinta-/laatusuhde on 5/5.
Lisää kommentti