SaatavuusArviolta
1 - 5 vrk tilauksesta. Arvion luotettavuus on hyvä.
Varastotilanne ja saapuvatHaluan ilmoituksen, kun tuotetta tulee lisää varastoon
Arvostelut
Tuotteen kuvaus
Valmistaja: Shiro Kamo
Alue: Takefu, Japan
Tyyppi: Gyuto
Terän pituus: 210 mm
Kokonais pituus: 355 mm
Paino: 166 g
Kovuus: 63-64 HRC
Teräs: Aogami No.2
Kahva: santelipuu, kahdeksankulmainen
Sopiva Hiomakivi: Tämän veitsen teroitus onnistuu parhaiten Naniwa Professional, Morihei, Shapton Glass ja Suehiron Debado sarjoilla
Tuote on täysin käsin tehty ja näin annetut mitat jonkin verran vaihtelevat.
HUOM!
Laatuveitsi vaatii sille kuuluvan kohtelun. Älä pese veistä pesukoneessa. Käytön jälkeen pesu lämpöisellä vedellä. Kuivaa pyyhkeeseen ja säilytän magneetissa tai veitsi telineessä. Älä väännä veitsellä mitään ja yleinen suositus on että veitsellä ei leikata ruotoja, luita eikä jäätynyttä lihaa. Näin vältät terän lohkeamisen ja kärjen katkeamisen.
Paino0,166 kg(myyntipakkauksen kanssa 0,4 kg)
Valmistusmaa Japani
KommentitLisää kommentti
Tuotemerkki