Tuotteet‪» Hiomakivet‪» MORIHEI hiomakivet‪»

Morihei 12000

Morihei 12000


Hinta
140,00 + toimituskulut
Sis. alv 24 %Espoo0 kpl

Tuotekoodi
M-12000

Voit tilata tätä tuotetta korkeintaan varastossa olevan määrän.
Saatavuus
Arviolta 1 - 5 vrk tilauksesta. Arvion luotettavuus on hyvä.

Varastotilanne ja saapuvat
Haluan ilmoituksen, kun tuotetta tulee lisää varastoon


Arvostelut
Yleisarvosana ()


Tuotteen kuvaus


Karkeus:   #12000
Pituus:   210 mm
Leveys:   75 mm
Paksuus:   25 mm

HUOM!

"Splash-and-Go" kivet eivät pidä pitkäaikaisesta säilytyksestä vedessä. Käytä vettä vain niin paljon kuin kivi sitä vaatii. Älä upota kiviä vesialtaaseen. Teroituksen jälkeen pyyhi kivi heti puhtaaksi pyyhkeellä. Näin saat kiven siistin näköiseksi ja saat kuivumisprosessin käyntiin. Aseta kivi kuivumaan sellaiseen asentoon, että se ei kosketa kiinteätä pintaa. Laita kivi makaamaan esim kynän päälle. Anna kiven kuivua hitaasti ja rauhassa, ilman erillistä lisälämmitystä. Älä aseta kiveä suoraan auringon valoon. Äläkä anna kiven jäätyä kosteana. Kuivuminen kestää yli vuorokauden. Säilytä kivi suojassa kolhuilta esim. omassa laatikossa ilman mahdollista alkuperäistä solumuovipehmustetta. Älä laita kiveä kosteana muovipussiin.

Paino
0,772 kg
(myyntipakkauksen kanssa 0,95 kg)


Valmistusmaa
Japani


Kommentit
Anonyymi vahvistettu ostaja, 4.7.2024
Yleisarvosana
Kiillottaa hyvin hiiliteräspartaveitseni. Aloituskivenä 1000 jos tarvitsee hioa viistettä. Muuten 4000-9000-12000. Viimeistely Luxor tahnoilla.
Harri S. vahvistettu ostaja, 17.5.2022
Yleisarvosana
Kovahko kivi, samettinen tuntuma josta tulisi mieleen Suehiron Rika tms piireet, jollei tämä olisi kova. Muissa Morihein kivissä (1k/4k/9k) en ole samettisuutta havainnut. Irroittaa edelleen yllättävänkin paljon metallia ja vaaleassa kivessä se näkyy. Todellinen splash&go eli loiskaus vettä riittää oikeasti ja kuivuu nopeasti kun ei ime vettä. Tällä saa hyvää kiiltoa, selvästi parempaa kuin mihin esim Morihei 9000 pääsee. Ei tukkeutumisongelmia, kuten esim. Naniwan hienoimmilla kivillä joskus on. Toisaalta kiillossa ei ihan pärjää ehkä Naniwa superstone 12k kivelle, jolla saa ehkä parhaimman kiillon kaikista kokeilemistani kivistä. Tämä kivi on pesee kyllä nopeudessa taas Naniwa 12k mennen tullen.
Lisää kommentti

Tuotteet, joita on ostettu usein tämän tuotteen kanssa: