Tuotteet‪» Hiomakivet‪» MORIHEI hiomakivet‪»

MORIHEI 8000

Morihei 8000


Hinta
120,00 + toimituskulut
Sis. alv 24 %


Määrä
kplVarastossa
Espooyli 10 kpl heti
Netistä toimitettavissayli 10 kpl heti

Tuotekoodi
M-8000
Saatavuus
Heti

Varastotilanne ja saapuvat


Arvostelut
Yleisarvosana ()


Tuotteen kuvaus


Karkeus:   #8000
Pituus:   210 mm
Leveys:   75 mm
Paksuus:   25 mm

HUOM!

"Splash-and-Go" kivet eivät pidä pitkäaikaisesta säilytyksestä vedessä. Käytä vettä vain niin paljon kuin kivi sitä vaatii. Älä upota kiviä vesialtaaseen. Teroituksen jälkeen pyyhi kivi heti puhtaaksi pyyhkeellä. Näin saat kiven siistin näköiseksi ja saat kuivumisprosessin käyntiin. Aseta kivi kuivumaan sellaiseen asentoon, että se ei kosketa kiinteätä pintaa. Laita kivi makaamaan esim kynän päälle. Anna kiven kuivua hitaasti ja rauhassa, ilman erillistä lisälämmitystä. Älä aseta kiveä suoraan auringon valoon. Äläkä anna kiven jäätyä kosteana. Kuivuminen kestää yli vuorokauden. Säilytä kivi suojassa kolhuilta esim. omassa laatikossa ilman mahdollista alkuperäistä solumuovipehmustetta. Älä laita kiveä kosteana muovipussiin.

Paino
0,79 kg
(myyntipakkauksen kanssa 0,95 kg)


Valmistusmaa
Japani


Kommentit
Harri S. vahvistettu ostaja, 3.11.2022
Yleisarvosana
Samaa tuntumaa kuin Morihei muissa kivissä, mutta en saa tätä mutaiseksi kuten 4000 menee helposti. Ei ole nopein kivi myöskään. Siinä missä Morihei 4k on huippu tuntumaltaan, 6k ja 8k tuovat tuntumaltaan mieleen Morihein 12k kiven ja ovat aika vaisuja. En suosittele, joillei sitten halua kokoelmiin esim. täyttä sarjaa. Parempiakin on tähän karkeuteen. Morihei sarjasta esim. Karasu 9000 pesee tämän mennen tullen niin feedbackissä kuin tehossa ja muilla valmistajilla on vielä parempaakin tarjolla.
Lisää kommentti

Tuotemerkki


Tuotteet, joita on ostettu usein tämän tuotteen kanssa:Blogi

HIOMAKIVI vertaili 8000 kivet

Nyt on vertailtu hiomakivi.fi kaupan 8000 karkeuden omaavat kivet ja laitettua ne järjestykseen. Mikä on paras 8000 hiomakivi sinulle veitsen kiillotuksen ja viimeistelyyn.