Tuotteet‪» Hiomakivet‪» HAIDU Keraamiset hiomakivet‪»

HAIDU HCR 600

HAIDU HCR 600


Hinta
36,00 + toimituskulut
Sis. alv 24 %


Määrä
kpl


Varastossa
Espoo1 kpl heti
Netistä toimitettavissa1 kpl heti

Tuotekoodi
HCR600
Saatavuus
Heti

Varastotilanne ja saapuvat


Arvostelut
Yleisarvosana ()


Tuotteen kuvaus

Kiven koko vaihtelee, eli annettu koko on viitteellinen. Mallikappaleiden pituus oli mittauksissa 220-235mm välillä ja leveys n.65-75mm välillä. 

Karkeus: #600
Pituus: 220 mm
Leveys: 65 mm
Paksuus: 20 mm

HUOM!

Tämä hiomakivi on ns semi-uppokasteltava kivi. Toimii parhaiten 5-10min kastelun jälkeen. Älä säilytä kiveä vesialtaassa. Teroituksen jälkeen pyyhi kivi heti puhtaaksi pyyhkeellä. Näin saat kiven siistin näköiseksi ja saat kuivumisprosessin käyntiin. Aseta kivi kuivumaan sellaiseen asentoon, että se ei kosketa kiinteätä pintaa. Laita kivi makaamaan esim kynän päälle. Anna kiven kuivua hitaasti ja rauhassa, ilman erillistä lisälämmitystä. Älä aseta kiveä suoraan auringon valoon. Äläkä anna kiven jäätyä kosteana. Kuivuminen kestää yli vuorokauden. Säilytä kivi suojassa kolhuilta esim. omassa laatikossa.

Paino
0,82 kg
(myyntipakkauksen kanssa 0,95 kg)


Valmistusmaa
Unkari


Kommentit
Anonyymi vahvistettu ostaja, 2.4.2022
Yleisarvosana
Haidun kivet ovat kovia. Sain itse sen huomata siten, että yritin kulmasta oikoa Naniwan tasoituskivellä pientä epätasaisuutta pois, niin Haidu hiokin sitä tasoituskiveä ja jouduin tasoittamaan tasoituskiven. :) Eli jos reunassa joku lohkeama, sen tasoittaminen kannattaa tehdä jollain ekstrakovalla, tai sitten sellasella johon ei haittaa pienet jäljet.
Lisää kommentti

Tuotemerkki


Tuotteet, joita on ostettu usein tämän tuotteen kanssa: