Tuotteet‪» Hiomakivet‪» Shapton hiomakivet‪» Glass‪»

SHAPTON Glass Stone HR 320

SHAPTON Glass Stone HR 320‪


Hinta
38,00 + toimituskulut
Sis. alv 24 %


Määrä
kpl


Varastossa
Espooyli 10 kpl heti
Netistä toimitettavissayli 10 kpl heti

Tuotekoodi
50301
Saatavuus
Heti

Varastotilanne ja saapuvat


Arvostelut
Yleisarvosana ()


Tuotteen kuvaus


Karkeus:   #320
Pituus:   210 mm
Leveys:   70 mm
Paksuus:   11 mm

HUOM!

"Splash-and-Go" kivet eivät pidä pitkäaikaisesta säilytyksestä vedessä. Käytä vettä vain niin paljon kuin kivi sitä vaatii. Älä upota kiviä vesialtaaseen. Teroituksen jälkeen pyyhi kivi heti puhtaaksi pyyhkeellä. Näin saat kiven siistin näköiseksi ja saat kuivumisprosessin käyntiin. Aseta kivi kuivumaan sellaiseen asentoon, että se ei kosketa kiinteätä pintaa. Laita kivi makaamaan esim kynän päälle. Anna kiven kuivua hitaasti ja rauhassa, ilman erillistä lisälämmitystä. Älä aseta kiveä suoraan auringon valoon. Äläkä anna kiven jäätyä kosteana. Kuivuminen kestää yli vuorokauden. Säilytä kivi suojassa kolhuilta esim. omassa laatikossa ilman mahdollista alkuperäistä solumuovipehmustetta. Älä laita kiveä kosteana muovipussiin.

Paino
0,42 kg
(myyntipakkauksen kanssa 0,5 kg)


Valmistusmaa
Japani


Kommentit
Ville K. vahvistettu ostaja, 9.2.2023
Yleisarvosana
Kaunis paketti, siisti, virheetön kivi. Jälleen ajattelin kiven olevan karkeampi, joten esim kulman muutos taittoveitseen jossa piti poistaa suht paljon metallia oli tällä kivellä työlästä ja jonkin verran savimaista pintaakin irtosi työssä. Ehdottomasti tällaiseen hommaan karkeampi kivi siis jatkossa. Esim harjoitellessa Sanellin santokuun sai nätisti uuden kulman jota sitten hienommilla kivillä parantelemaan. Toimiva hyvä kivi siis alkutöihin, mutta ei mielestä kulmamuutoksiin tai isompaan hiomiseen.
Harri S. vahvistettu ostaja, 13.9.2022
Yleisarvosana
1000 karkeydesta ylöspäin nämä ovat aika samankaltaisia. Kovia, ei tunnu kuluvan nopeasti, tuntuma ok/kohtalainen. 500 karkeus erottui tästä sarjasta hyvältä tuntuman puolesta mutta 1k ja hienommat häviävät tuntumassa. 320 tuntumaltaan aika samanlainen kuin Kuromaku 320 monessa mielessä, mutta kova eikä mene mutamaiseksi millään kuten Kuromakut menee joskus. Todellinen splash&go. Kuten muillakin karkeuksilla, Sabitoru rust eraser (jota tämä kauppa ei nyt ainakaan myy) on loistava pinnan pyyhkimiseen puhtaaksi. Kun haluan splash&go kiviä nopeaan hommaan, nämä tulevat helposti käteen. Parasta tuntumaa hakiessa ehkä jotain muuta.
Lisää kommentti

Tuotemerkki


Tuotteet, joita on ostettu usein tämän tuotteen kanssa: