Tuotteet‪» Hiomakivet‪» Tarvikkeet‪»

SABITORU MEDIUM - "Pyyhekumi"

SABITORU MEDIUM - "Pyyhekumi"


Hinta
7,90 + toimituskulut
Sis. alv 24 %


Määrä
kpl


Varastossa
Espooyli 50 kpl heti
Netistä toimitettavissayli 50 kpl heti

Tuotekoodi
SABITORU-M
Saatavuus
Heti

Varastotilanne ja saapuvat


Arvostelut
Yleisarvosana ()


Tuotteen kuvaus

Ruosteenpoistaja Sabitoru Rust Eraser tunnetaan meillä lempinimellä 'Pyyhekumi' .   Nimi juontaa siihen mitä tämä pieni joustava pala tekee. Voit siis poistaa tällä patinaa ja ruostetta  veitsestä ja  lisäksi tällä piilotat kätevästi veitsen pinnassa olevia naarmuja käymällä koko veitsen läpi.  

Karkeus Medium on se kaikista eniten käytettä tämän sarjan karkeus.

Itselle kuitenkin se kaikista tärkein asia minkä tämä tuote tekee todella hyvin ja kirjaimellisesti sekunneissa on hiomakiven pinnan puhdistus. Laitat vain vähän vettä kivelle ja käyt pinnan läpi ja näin kivi on taas valmiina uutta käyttökertaa varten. Tämä siis ei tasaa kiveä, vaan poistaa pintaan tarttuneen metallin ja muun lian pois.


Karkeus: Medium
Pituus: 65 mm
Leveys: 39 mm
Paksuus: 9 mm

Paino
0,03 kg
(myyntipakkauksen kanssa 0,15 kg)


Kommentit
Antti S. vahvistettu ostaja, 2.11.2023
Yleisarvosana
Hyvin toimi
Thomas V. vahvistettu ostaja, 10.10.2023
Yleisarvosana
Erittäin ja kätevä tapa poistaa ruostetta ja muita epäpuhtauksia mm. saksista, ruuvimeisseleistä ja tietenkin hiomakivistä - ja täysin ilman hajuja!
Esa V. vahvistettu ostaja, 28.9.2023
Yleisarvosana
Hyvin puhdistaa kiven teroituksen jälkeen. Toimitus kaupasta nopea. Kaikki tuotteet, mitä täältä olen tilannut on vastannut odotuksia ja vastannut juuri sitä mitä olen halunnut. Suosittelen kyllä, että täältä voi tilata tuotteet hyvällä omallatunnolla :)
Lauri R. vahvistettu ostaja, 26.8.2023
Yleisarvosana
Viimeeksi puhdistin hellanlevyjen reunat ja hyvät tuli. Suosittelen!
Vesa K. vahvistettu ostaja, 24.3.2023
Yleisarvosana
Kovasti hehkutettu tuote joka toimii suht hyvin pintaruosteen poistamisessa. Itse tykkään käyttää kivien puhdistamisessa mieluummin naguraa joka ei jätä kiven pintaan ärsyttävää kumiputua. Juoksevan veden alla työskennellessä se on tietty pienempi haitta
Antti S. vahvistettu ostaja, 19.2.2023
Yleisarvosana
Tämän tehoa ei tiennyt ennen kuin otti kokeiluun. Etenkin kiillotus puolen päässä erittäin toimiva, ei kuluta kiveä sekä puhdistaa tehokkaasti. Kivi aina kuin uusi tämän kanssa.
Nimimerkki Thomas V. 7.10.2023
Erittäin hyvä tuote pienien ruostekohtien poistamiseen ilman ikäviä hajuja. Saimme puhdistettua puutarhasakset, askartelusakset, muutaman ruuvimeisselin jne.
Lisää kommentti

Tuotemerkki


Tuotteet, joita on ostettu usein tämän tuotteen kanssa: