Tuotteet‪» Hiomakivet‪» Tarvikkeet‪»

SUEHIRO Tasoituskivi #100

SUEHIRO Tasoituskivi #100


Hinta
19,00 + toimituskulut
Sis. alv 24 %


Määrä
kplVarastossa
Espooyli 10 kpl heti
Netistä toimitettavissayli 10 kpl heti

Tuotekoodi
1B005
Saatavuus
Heti

Varastotilanne ja saapuvat


Arvostelut
Yleisarvosana ()


Tuotteen kuvaus

Suehiron karkeampi #100 tasoituskivi on kooltaan sen verran pidempi ja karkeampi että se takaa myös tehokkaan tasoittamisen karkeammille kiville.

Hiomakivet kuluvat käytössä pinnastaan epätasaisesti, sillä teroitusliikkeet syövät useimmiten kiven keskiosaa. Parhaiten huomaat pinnan kaarevuuden piirtämällä lyijykynällä ruudukon kiven pintaan (pysty-/vakaviivoilla) Tämän jälkeen hiot pintaa tasoituskivellä vettä käyttäen niin pitkään, että koko ruudukko on häipynyt näkyvistä. Kovemmat kivet kuten Shapton Glass sarja, pysyy kunnossa ilman kiven tasoittamista huomattavasti pidempään kuin muut kivet; mutta myös nämä vaativat säännöllistä tasoitusta. Oikaisukiven käyttö takaa parhaan lopputulokset veitsen teroittamiselle.


Karkeus:
   #100
Pituus:   205 mm
Leveys:   53 mm
Paksuus:   27 mm

Paino
0,52 kg
(myyntipakkauksen kanssa 0,65 kg)


Valmistusmaa
Japani


Kommentit
Karri K. vahvistettu ostaja, 23.5.2024
Yleisarvosana
Hyvältä ja tehokkaalta vaikuttaa, syö hyvin, kahden kiven suoristuskokemuksella. Vähän kapea, mutta pärjäsin, vinottainhan sitä käytetään. Laadukas tuote. Kaupat meni hyvin ja kiitos työohjeista myös!
Anonyymi vahvistettu ostaja, 11.8.2023
Yleisarvosana
Käytin ensin uritettua puolta kuten oli neuvottu, mutta sillä ei oikein tapahtunut mitään. Sitten keksin kokeilla tasaista puolta, eikä tarvittu kauan hinkata ku kivi tasainen. Puree mielestäni hyvin tasaisella puolella.
Pasi K. vahvistettu ostaja, 17.3.2023
Ei tunnut purevan hyvin Haidun kiviin. Pitäisikö olla kuitenkin timantti.
Markku V. vahvistettu ostaja, 31.12.2022
Yleisarvosana
Toimii, mutta ei pure Haidu 250 kiveen.
Harri S. vahvistettu ostaja, 15.8.2022
Yleisarvosana
Karkeaan käyttöön oiva ja reilun kokoinen. Kun näitä isompia kuten tätä tai naniwan pinkkiä PA#220 kokeilee, nuo muut tasoituskivet alkavat tuntua häiritsevän pieniltä. Karkeimmille kiville tai isompaan tasotteluun tämä #100 tai Atoma 140 ovat eduksi. Karkeana ja huokosena tämä vaatii hetken liottelun ennen käyttöä. Kun kuplat lakkaa, ei huokosiin pääsy hiottua materiaalia.
Lisää kommentti

Tuotemerkki


Hiomakiven tasoitus tasoituskivellä - Näin hiomakivi huolletaan

Tuotteet, joita on ostettu usein tämän tuotteen kanssa: