Tuotteet‪» Hiomakivet‪» SUEHIRO hiomakivet‪»

SUEHIRO Debado LD-21 #180

SUEHIRO Debado LD-21 #180‪


Hinta
56,00 + toimituskulut
Sis. alv 24 %


Määrä
kpl


Varastossa
Espooyli 10 kpl heti
Netistä toimitettavissayli 10 kpl heti

Tuotekoodi
LD-21-DN
Saatavuus
Heti

Varastotilanne ja saapuvat


Arvostelut
Yleisarvosana ()


Tuotteen kuvaus

Onko tässä se maailman paras karkea kivi ?  Tämä oli oma ensimmäinen ajatus, kun Global G-2 veistä korjasin ja kiveä ensimmäistä kertaa käytin.  Splash-and Go tyylinen karkea kivi ja ehdottomaksi eduksi voi laskea kovuuden jolla tämä kivi poikkeaa monesta muusta karkeasta kivestä.

Karkeus: #180
Pituus: 206 mm 
Leveys: 73 mm
Paksuus: 29 mm

Mukana tulee pieni pinnan muodostus/puhdistus kivi

HUOM!

"Splash-and-Go" kivet eivät pidä pitkäaikaisesta säilytyksestä vedessä. Käytä vettä vain niin paljon kuin kivi sitä vaatii. Älä upota kiviä vesialtaaseen. Teroituksen jälkeen pyyhi kivi heti puhtaaksi pyyhkeellä. Näin saat kiven siistin näköiseksi ja saat kuivumisprosessin käyntiin. Aseta kivi kuivumaan sellaiseen asentoon, että se ei kosketa kiinteätä pintaa. Laita kivi makaamaan esim kynän päälle. Anna kiven kuivua hitaasti ja rauhassa, ilman erillistä lisälämmitystä. Älä aseta kiveä suoraan auringon valoon. Äläkä anna kiven jäätyä kosteana. Kuivuminen kestää yli vuorokauden. Säilytä kivi suojassa kolhuilta esim. omassa laatikossa ilman mahdollista alkuperäistä solumuovipehmustetta. Älä laita kiveä kosteana muovipussiin.

Suehiro LD-21 #180, Onko tämä paras karkea hiomakivi?

Paino
0,84 kg
(myyntipakkauksen kanssa 1,1 kg)


Valmistusmaa
Japani


Kommentit
Tapio M. vahvistettu ostaja, 22.5.2023
Yleisarvosana
Todella tehokas ja tunnokas karkea kivi. Ainoana huonona puolena nopea kuluminen
Vesa K. vahvistettu ostaja, 24.3.2023
Yleisarvosana
Tosi tehokas suurimmalle osalle teroittamistani veitsistä, mutta erään ison hiiliteräksisen veitsen korjauksessa en saanut oikeastaan mitään aikaiseksi. Tuntui että kivi oheni silmissä mutta hiiliteräs ei. ihmetyksekseni myöskään Atoma 400 timantti ei tuntunut syövän kyseisen veitsen pintaa juuri ollenkaan. Vaihdoin lopulta Naniwa Pro 800 kiveen ja se tehosi paremmin ja homma alkoi sujuun. Täytynee tilata vielä Naniwa Pro 400
Ari-Jukka S. vahvistettu ostaja, 20.1.2023
Yleisarvosana
Hyvä kivi, tällä voi oikeasti työstää terää eikä mene kamalasti aikaa. Olisi aikoinaan pitänyt heti ostaa, eikä kokeilla halpaa vaihtoehtoa.
Mikko A. vahvistettu ostaja, 11.8.2022
Yleisarvosana
Ensikokeilun perusteella erittäin tehokas kivi terän lohkeamien korjaamiseen. Ei moitittavaa.
Lisää kommentti

Tuotemerkki


Katso myösTuotteet, joita on ostettu usein tämän tuotteen kanssa:Blogi

Mitä kannattaa huomioida hiomakiveä valitessa

Törmään jatkuvasti kommentteihin, joissa ihmiset kertovat ongelmista veitsen teroittamisessa. Tietyn veitsen saaminen teräväksi voi olla hankalaa tai jopa mahdotonta. Ongelman syyksi paljastuu usein täysin väärin valitut hiomakivet.