Tuotteet‪» Hiomakivet‪» HAIDU Keraamiset hiomakivet‪»

HAIDU HCA 60

HAIDU HCA 60


Hinta
46.00 + toimituskulut
Sis. alv 24 %


Määrä
kpl


Varastossa
Espoo2 kpl heti
Netistä toimitettavissa heti2 kpl heti

Tuotekoodi
HCA60
Saatavuus
Heti

Varastotilanne ja saapuvat


Tuotteen kuvaus

Tämä uusi harmaa Haidu on ns uudelleen tuotantoon nostettua malli. Harmaa massa on piikarpidia eli SiC. Kivi on kova ja agressiivisempi kuin Haidun vaaleat kivet. Kivet eivät myöskään kaipaa paljon vettä, joten ne lasketaan Splash -n-Go kiviin.  

Kiven koko vaihtelee, eli annettu koko on viitteellinen. 

Karkeus: #60
Pituus: 240 mm
Leveys: 70 mm
Paksuus: 23 mm

HUOM!

"Splash-and-Go" kivet eivät pidä pitkäaikaisesta säilytyksestä vedessä. Käytä vettä vain niin paljon kuin kivi sitä vaatii. Älä upota kiviä vesialtaaseen. Teroituksen jälkeen pyyhi kivi heti puhtaaksi pyyhkeellä. Näin saat kiven siistin näköiseksi ja saat kuivumisprosessin käyntiin. Aseta kivi kuivumaan sellaiseen asentoon, että se ei kosketa kiinteätä pintaa. Laita kivi makaamaan esim kynän päälle. Anna kiven kuivua hitaasti ja rauhassa, ilman erillistä lisälämmitystä. Älä aseta kiveä suoraan auringon valoon. Äläkä anna kiven jäätyä kosteana. Kuivuminen kestää yli vuorokauden. Säilytä kivi suojassa kolhuilta esim. omassa laatikossa ilman mahdollista alkuperäistä solumuovipehmustetta. Älä laita kiveä kosteana muovipussiin.

Paino
0,93 kg
(myyntipakkauksen kanssa 1,2 kg)


Valmistusmaa
Unkari


Kommentit
Nimimerkki Sampo T. 19.11.2022
Erittäin karkea kivi, tätä käyttäessä ei tarvitse merkata teräkulmaa tussilla, näkee kyllä samantien kiven jäljen puukossa. Mielestäni ei tarvita ennenkuin jos on koloja terässä tai terä katkennut ja uudelleenmuotoiluun. Yhden ikivanhan tylsyneen lapinleun tällä aloitin teroittamisen ja tuntui, ettei edes töissä oleva konetahko ole näin tehokas. Muutama veto ja huomasi, että metallia lähtenyt puukosta. Toki kun aloittaa näin karkealla kivellä, niin se tuottaa enemmän työtä hionommilla kivillä saadakseen hiomakiven jättämien jäljet pois. Mutta ei tätä kannatakkaan käyttä ellei ole tarvetta tosi raa'alle terän muokkaukseen.
Lisää kommentti

Tuotemerkki