Tuotteet‪» Hiomakivet‪» HAIDU Keraamiset hiomakivet‪»

HAIDU HCS 60

HAIDU HCS 60‪


Hinta
34,00 + toimituskulut
Sis. alv 24 %Espoo0 kpl

Tuotekoodi
HCS60

Voit tilata tätä tuotetta korkeintaan varastossa olevan määrän.
Saatavuus
Arviolta 1 - 5 vrk tilauksesta. Arvion luotettavuus on hyvä.

Varastotilanne ja saapuvat
Haluan ilmoituksen, kun tuotetta tulee lisää varastoon


Arvostelut
Yleisarvosana ()


Tuotteen kuvaus

Tämä uusi harmaa Haidu on ns uudelleen tuotantoon nostettua malli. Harmaa massa on piikarpidia eli SiC. Kivi on kova ja agressiivisempi kuin Haidun vaaleat kivet. Kivet eivät myöskään kaipaa paljon vettä, joten ne lasketaan Splash -n-Go kiviin.  

Kiven koko vaihtelee, eli annettu koko on viitteellinen. 

Karkeus: #60
Pituus: 180 mm
Leveys: 62 mm
Paksuus: 23 mm

HUOM!

"Splash-and-Go" kivet eivät pidä pitkäaikaisesta säilytyksestä vedessä. Käytä vettä vain niin paljon kuin kivi sitä vaatii. Älä upota kiviä vesialtaaseen. Teroituksen jälkeen pyyhi kivi heti puhtaaksi pyyhkeellä. Näin saat kiven siistin näköiseksi ja saat kuivumisprosessin käyntiin. Aseta kivi kuivumaan sellaiseen asentoon, että se ei kosketa kiinteätä pintaa. Laita kivi makaamaan esim kynän päälle. Anna kiven kuivua hitaasti ja rauhassa, ilman erillistä lisälämmitystä. Älä aseta kiveä suoraan auringon valoon. Äläkä anna kiven jäätyä kosteana. Kuivuminen kestää yli vuorokauden. Säilytä kivi suojassa kolhuilta esim. omassa laatikossa ilman mahdollista alkuperäistä solumuovipehmustetta. Älä laita kiveä kosteana muovipussiin.

Paino
0,57 kg
(myyntipakkauksen kanssa 0,9 kg)


Valmistusmaa
Unkari


Kommentit
Harri S. vahvistettu ostaja, 12.12.2023
Yleisarvosana
Karbidina tehokas ja karkeus 60 on todella karkea. Perus muotoilussa harvoin käytän edes 120 karkeutta, jollei ole isompi urakka tai lohkeamia tms. Niihin erikoiskertoihin kun on isompaa työskentelyä ja vaativa materiaali, tämä on loistava. Hinta/laatusuhde hyvä kuten kaikilla Haidun kivillä.
Lisää kommentti

Tuotemerkki