Tuotteet‪» Keittiöveitset‪» RYDA KNIVES‪»

RYDA KNIVES Parring A-30

RYDA KNIVES Parring A-30


Hinta
60,00 + toimituskulut
Sis. alv 25.5 %


Määrä
kpl



Varastossa
Espooyli 10 kpl heti
Netistä toimitettavissayli 10 kpl heti

Tuotekoodi
0905
Saatavuus
Heti

Varastotilanne ja saapuvat


Arvostelut
Yleisarvosana ()


Tuotteen kuvaus

Valmistaja: Ryda Knives
Alue: Sweden, Japan, USA
Tyyppi: Parring
Terän pituus: 90 mm
Terän korkeus: 22 mm
Terän paksuus: 2,0 mm
Kokonais pituus: 210 mm
Paino: 62 g
Kovuus: 60 HRC 
Teräs: 3 layers high carbon damascus steel (316/316l & Aus-10 steel)
Kulma: 15 astetta
Kahva: Pähkinäpuu

Ryda Knives A-30 -sarja erottuu kevyellä ja hyvin tasapainotetulla rakenteellaan, joka on suunniteltu erityisesti niille, jotka suosivat veitsen pitoa puristusotteella terän yli. Tämä varmistaa miellyttävän ja tehokkaan leikkauskokemuksen.

Terä on valmistettu 3-kerroksisesta teräksestä, jonka ydin on AUS-10-terästä. Kovuusluokitus on 60 HRC, mikä mahdollistaa helpon teroituksen. Teräs on käsitelty tyhjiössä kestävyyden parantamiseksi, ja leikkuureuna on teroitettu 15 asteen kulmaan kummaltakin puolelta.

Kahva on valmistettu stabiloidusta saksanpähkinäpuusta, joka on myös käsitelty tyhjiössä lisäkestävyyden saavuttamiseksi. Tämä yhdistää kestävyyden ja esteettisen vetovoiman.

HUOM!

Laatuveitsi vaatii sille kuuluvan kohtelun. Älä pese veistä pesukoneessa. Käytön jälkeen pesu lämpöisellä vedellä. Kuivaa pyyhkeeseen ja säilytän magneetissa tai veitsi telineessä. Älä väännä veitsellä mitään ja yleinen suositus on että veitsellä ei leikata ruotoja, luita eikä jäätynyttä lihaa. Näin vältät terän lohkeamisen ja kärjen katkeamisen.

Paino
0,062 kg
(myyntipakkauksen kanssa 0,4 kg)


Valmistusmaa
Ruotsi


Kommentit
Anonyymi vahvistettu ostaja, 7.11.2024
Yleisarvosana
Tämä veitsi on osoittautui oikeaksi valinnaksi tarkkuutta vaativiin pieniin leikkauksiin. Tällä on kätevä poistaa ruusukvittenin siemenkodan kalvot kun olet ensin halkaissut kivikovan hedelmän kokkiveitsellä neljään osaan. Lisäksi sillä voi vaikka pilkkoa valkosipulin kynnen. Terä on kaunis yhdistelmä jauhepintaa ja "dipattua" terän suuta. Kahva on lyhyehkön tuntuinen isompaan kouraan eikä niin kämmenpohjaan istuva kuin ST650 kahva isommalla veitsellä. Tästä yksi tähti pois. Ehkä koko vain asettaa omat rajoituksensa.
Lisää kommentti

Tuotemerkki