Tuotteet‪» Keittiöveitset‪» RYDA KNIVES‪»

RYDA KNIVES Santoku ST650

RYDA KNIVES Santoku ST650


Hinta
165,00 + toimituskulut
Sis. alv 25.5 %


Määrä
kpl



Varastossa
Espooyli 10 kpl heti
Netistä toimitettavissayli 10 kpl heti

Tuotekoodi
0702
Saatavuus
Heti

Varastotilanne ja saapuvat


Arvostelut
Yleisarvosana ()


Tuotteen kuvaus

Valmistaja: Ryda Knives
Alue: Sweden, China, France
Tyyppi: Santoku
Terän pituus: 180 mm
Terän korkeus: 51 mm
Terän paksuus: 2,3 mm
Kokonais pituus: 325 mm
Paino: 215 g
Kovuus: 62 HRC 
Teräs: 73 layers high carbon damascus steel (316/316l & ST650 powder steel)
Kulma: 15 astetta
Kahva: Oliivipuu

Ryda Knives ST650 on kuuden vuoden työn huipentuma. Tavoitteena oli luoda veitsi, jonka ergonominen kahva miellyttää sekä aloittelijoita että asiantuntijoita. Itse teräs on taideteos, jolle on ominaista terän ainutlaatuinen kuvio, joka peittää Ryda Knivesin omistaman ST650-jauheteräksen.

Ryda Knives valitsi 15 asteen leikkuukulman helpon teroituksen takaamiseksi, ja terän kovuus on 62-63 HRC. Terä on kryokarkaistu, mikä on yksi tehokkaimmista menetelmistä terän kovuuden ylläpitämiseksi ja poikkeuksellisen kestävyyden varmistamiseksi.

Kahva on valmistettu kuivatusta ja kosteutetusta ranskalaisesta oliivipuusta, joka ikääntyy kauniisti ajan myötä.

HUOM!

Laatuveitsi vaatii sille kuuluvan kohtelun. Älä pese veistä pesukoneessa. Käytön jälkeen pesu lämpöisellä vedellä. Kuivaa pyyhkeeseen ja säilytän magneetissa tai veitsi telineessä. Älä väännä veitsellä mitään ja yleinen suositus on että veitsellä ei leikata ruotoja, luita eikä jäätynyttä lihaa. Näin vältät terän lohkeamisen ja kärjen katkeamisen.

Paino
0,215 kg
(myyntipakkauksen kanssa 0,5 kg)


Valmistusmaa
Ruotsi


Kommentit
Jani S. vahvistettu ostaja, 1.10.2024
Yleisarvosana
Ensin Iso Kiitos hiomakivi.fi Olen tilannut veitsiä ja hiomakiviä. Aina nopea toimitus ja tuotteet laadukkaita. Rydan veitsi yllätti. Todella laadukas, käteen sopiva ja todella terävä. Vahva iso suositus.
Anonyymi vahvistettu ostaja, 4.7.2024
Yleisarvosana
Tällä olen leikannut ohuita siivuja kurkusta, fenkolista, tomaatista, paprikasta valmistaessani kerros salaattia. Nakiri toimisi myös, mutta paksumpiin vihanneksiin kuten vesimeloniin nakiri oli tehoton (eri merkki). Kyljessä olevat syvennykset eivät estäneet kurkkuviipaleita kasautumasta veitsen kylkeen. Ne siis jäävät terän tielle. Mandoliini voisi olla nopeampi vaihtoehto.
Lisää kommentti

Tuotemerkki