Tuotteet‪» Hiomakivet‪» Naniwa hiomakivet‪» Super Stone‪»

Naniwa Super Stone 8000

Naniwa Super Stone 8000‪


Hinta
72,00 + toimituskulut
Sis. alv 24 %


Määrä
kpl


Varastossa
Espooyli 10 kpl heti
Netistä toimitettavissayli 10 kpl heti

Tuotekoodi
S2-480
Saatavuus
Heti

Varastotilanne ja saapuvat


Arvostelut
Yleisarvosana ()


Tuotteen kuvaus

Karkeus:  
#8000
Pituus:  
210 mm
Leveys:
   70 mm
Paksuus:   20 mm

HUOM!

"Splash-and-Go" kivet eivät pidä pitkäaikaisesta säilytyksestä vedessä. Käytä vettä vain niin paljon kuin kivi sitä vaatii. Älä upota kiviä vesialtaaseen. Teroituksen jälkeen pyyhi kivi heti puhtaaksi pyyhkeellä. Näin saat kiven siistin näköiseksi ja saat kuivumisprosessin käyntiin. Aseta kivi kuivumaan sellaiseen asentoon, että se ei kosketa kiinteätä pintaa. Laita kivi makaamaan esim kynän päälle. Anna kiven kuivua hitaasti ja rauhassa, ilman erillistä lisälämmitystä. Älä aseta kiveä suoraan auringon valoon. Äläkä anna kiven jäätyä kosteana. Kuivuminen kestää yli vuorokauden. Säilytä kivi suojassa kolhuilta esim. omassa laatikossa ilman mahdollista alkuperäistä solumuovipehmustetta. Älä laita kiveä kosteana muovipussiin.

Paino
0,8 kg
(myyntipakkauksen kanssa 0,82 kg)


Valmistusmaa
Japani


Kommentit
Hannu H. vahvistettu ostaja, 19.11.2022
Yleisarvosana
Tällä kivellä saa mahtavan kiillon! Omasta mielestä vaikea käyttää mutta eikön sen opi.
Teemu A. vahvistettu ostaja, 5.11.2022
Yleisarvosana
Antaa hyvän kiillon. Imee alussa jonkun verran vettä. Kerää aika paljon metallia pintaan. Omaan makuun liian pehmeä kivi, veitsen kärjellä tekee helposti naarmun kiveen jos ei ole huolellinen. Vaste ja tuntuma muuten kohdallaan.
Kaj J. vahvistettu ostaja, 18.9.2022
Yleisarvosana
Partaveitsien, parturisaksien ja terävämpää keittiöveistä haettaessa jos tarvitsee ruuanlaiton välissä ajella vaikka kalju puhtaaksi niin tämä on se kivi millä saat viimeisteltyä jo riittävälle tasolle, välillä tarvitsee mennä suurempiin grindi lukuihin.
Lisää kommentti

Tuotemerkki


Tuotteet, joita on ostettu usein tämän tuotteen kanssa:Blogi

HIOMAKIVI vertaili 8000 kivet

Nyt on vertailtu hiomakivi.fi kaupan 8000 karkeuden omaavat kivet ja laitettua ne järjestykseen. Mikä on paras 8000 hiomakivi sinulle veitsen kiillotuksen ja viimeistelyyn.