
Allmänt betyg | (13 omdömen) |
Asahi-skärbrädor är högkvalitativa japanska brädor som kombinerar syntetiskt gummi och träfiber för att skapa en slitstark och flexibel yta. Den utmärkta skärkänslan skyddar knivarna och ger en tyst och bekväm arbetsupplevelse. Asahi-brädor är lätta att rengöra och kan hålla i en livstid. Vid behov kan ytan enkelt fräschas upp med lätt slipning. Tack vare sin hygieniska och lättstädade yta är de särskilt väl lämpade för hantering av kött – ett utmärkt val för både hemmakök och professionella kök.
Storlek: 50 × 30 × 1,5 cm
Denna storlek är framtagen i specialmått för Hiomakivi.fi och ingår inte i Asahis ordinarie sortiment.
OBS!
Förvara eller använd inte skivan i temperaturer över 90 °C eller under -30 °C. Skivan kan deformeras om den utsätts för tryck under en längre tid i höga temperaturer. Om detta sker: värm upp ASAHI-skivan till cirka 80 °C, till exempel i en bastu. Placera skivan på en plan yta, lägg ett tungt föremål ovanpå och låt den svalna. Förvara inte skivan lutande – ställ den upprätt. Det går bra att använda blekmedel vid rengöring, men låt den inte ligga i blekmedel under en längre tid. Använd till exempel en rotborste för rengöring. För underhåll kan sandpapper användas – ytan kan därmed förnyas hundratals gånger.