Tuotteet‪» Hiomakivet‪» ATOMA timantti‪» ATOMA 1200‪»

Arvostelut

Vain tuotteen ostaneet asiakkaat voivat antaa tähtiarvostelun. Arvostelun voi antaa aikaisintaan 14 vrk tuotteen toimituksen jälkeen.
Harri S. 12.6.2022
Yleisarvosana
Mulla atomat on kivien tasoitteluun ja/tai slurryn tekoon tai pinnan puhdistukseen. 1200 on passeli esim. >4k kiville, joille 400 tekee monesti liian karkeaa slurrya. Tasoitteluun yleensä käytän ennemmin 140 atomaa tai hienommilla kivillä 400 atomaa.
Erkki U. 2.6.2022
Yleisarvosana
Laadukas ja terästä hyvin pureva hiomakivi. Olen käyttänyt tätä mm.trimmauskoneen terien teroittamiseen, johon se sopii kokonsa ja karkeutensa (=erittäin hieno) puolesta erinomaisesti. Pintaan jäänyt metalli on helppo huuhtaista hanan alla pois ja kivi on taas kuin uusi. Trimmauskoneen terät vaativat ehdottoman tasaisen ja suoran pinnan kuten Atoman timanttikivissä on. Hinta on kovempi kuin Kiinan verkkokauppojen timanttitasoissa, mutta laatu vastaa hintaa. Suosittelen ehdottomasti!
Joni-Pekka K. 30.5.2022
Yleisarvosana
Tehokas timantti jolla tekee nopeasti hienosäätöjä terään. Antaa myös erinomaisen pohjan viimeistelyhiontaan. Teroittamiseen jälki on liian raaka, ehkä puukossa voisi toimia jos haluaa purevan terän ;)
Anonyymi 12.4.2022
Yleisarvosana
I have always received excellent evaluations of Atoma diamond plates from acquaintances. I've heard that they are the best among the various competing world brands, I've never used them, these two are the first ones I've bought, I've only used the #1200 for lapping the sharpening stones for now and I've been very satisfied with the result. The #400 I haven't had the chance to use yet but I'm sure it will be as good as the 1200. Thank you, kind regards, Mariano A. Translated with www.DeepL.com/Translator (free version)