Tuotteet‪» Hiomakivet‪» HIOMAKIVI‪» Hiomakivi Pack - Iso V3‪»

Arvostelut

Vain tuotteen ostaneet asiakkaat voivat antaa tähtiarvostelun. Arvostelun voi antaa aikaisintaan 14 vrk tuotteen toimituksen jälkeen.
Ville R. 8.12.2022
Yleisarvosana
Kelpo kivet. Näillä sai omat veitset kuntoon ja anopin uralle kolhitut veitset myös. Hyvä että tuli otettua tämä paketti missä karkeampi kivi mukana, niin sai huonompikuntoisetkin lyöntiin.
Anonyymi 30.11.2022
Yleisarvosana
Nopea toimitus. Tuote vastaa odotuksia.
Jouni E. 29.11.2022
Yleisarvosana
Otin heti kivisetin saatuani sen käyttöön, keittiön veitset ja pari puukkoa teroitin ,kiitettävällä tuloksella. Kivet vaikuttavat olevan todella hyvälaatuisia. Olen erittäin tyytyväinen tuotteeseen, suosittelen...
Anonyymi 24.11.2022
Yleisarvosana
Tuotteet täyttivät täysin odotukseni. Opastusvideot ovat tosi hyviä.
Matti R. 21.11.2022
Yleisarvosana
Erittäin laadukkaanoloinen paketti, jossa on kaikki tarvittava mukana. Kulmaohjuri on ehkä ensikokeilun jälkeen turha, mutta saahan sillä jonkin käsityksen oikeasta kulmasta. Olettaen, että veitsi on ”normin” mukainen. Kovin pienellä veitsellä se ei kerro mitään. Tällä paketilla ja opastusvideoilla aloittelijakin saa veitsensä uuteen lentoon.
Anonyymi 21.11.2022
Yleisarvosana
Paketti tuntuu erittäin laadukkaalta. Parin käyttökerran perusteella hintansa arvoinen.
Toni N. 14.11.2022
Yleisarvosana
Itse kivissä ei ole valittamista, tosi hyvin toimii. Joku voi todeta kiven telineen turhaksi, mutta on ihan ok kun voimaa käyttää hioessa. Ilmankin pärjää. Kulmaohjuri ei ainakaan kapeissa terissä ole hyvä. Tulee haitoiksi eikä pysy kunnolla paikallaan.
Anonyymi 5.11.2022
Yleisarvosana
Anonyymi 3.11.2022
Yleisarvosana
Perus Fiskars keittiöveitsi ei montaa pyyhkäsyä tarvi mutta, esimerkiksi kova Kullervo ottaa aikaa etenkin jos on päästänyt sen liian huonoksi.
Ville A. 29.8.2022
Yleisarvosana
Todella hyvä setti veitsien teroittamiseen.
Keni T. 19.8.2022
Yleisarvosana
Hyvä paketti aloittelijalle harjoitteluun ja keittiöveisten teroittamiseen! Olen aikaisemmin käyttänyt teroituspuikkoa ja pienempiä luonnon hiomakiviä, mutta kun tarve tuli teroittaa lähes kaikki keittiöveitset mitä kaapista löytyy, niin päätin opetella hiomakivellä teroittamisen tekniikan katselemalla tusinan verran videoita aiheesta ja lopulta panostaa tähän pakettiin - enkä voi sanoa pettyneeni. Pari ensimmäistä veistä meni totutellessa tekniikkaan mutta kun lopulta löytyi hyvä tuntuma niin kyllä näillä kivillä saa hyvää jälkeä kunhan malttia riittää. Ainut mainitsemisen arvoinen asia on että 800 gritin kivi on astetta pehmeämpi kuin 400 ja 3000 gritin kivet sekä tuntuu jopa hieman karkeammalta kuin 400 gritin kivi, ja tämä saattaa alussa hämätä hieman erilaisen tuntuman takia mutta siihenkin tottuu. Hinta-laatu -suhteen takia täydet 5/5.
Fredrick Å. 10.8.2022
Yleisarvosana
Hyvät tuotteet, nopea toimitus. Vielä joutuu harjoittelemaan mutta onneksi löytyy hyviä opastusvideoita.
Markus V. 27.7.2022
Yleisarvosana
Hyvän oloinen setti. Mulla vaatii vielä harjoitusta mutta parempaan terään tuli kaikki veitset
Anonyymi 30.6.2022
Yleisarvosana
Olen kokeillut eri kiviä teräksisiin keittiöveitsiin. Jostain syystä saan huipputerävyyden viimeisteltäessä paremmin esille aikaisemmin oppimallani hienolla arkansas kivellä kuin ko isoV3 nro 3000 kivellä.
Anonyymi 26.6.2022
Yleisarvosana
Anonyymi 8.6.2022
Yleisarvosana
Näillä pääsee hyvin alkuun.
Anonyymi 4.6.2022
Yleisarvosana
Ensi testi tehty. Hyvä setti, hintansa arvoinen.
Kari K. 30.5.2022
Yleisarvosana
Toimi kuten hiomakiven pitää eli terävää tuli.
Jarmo K. 13.5.2022
Yleisarvosana
Terävä tuote. Keittiöveitset vedetty kiviin kirurkisen teräviksi. Markettiveitsiä muotoiltu karkeammilla kivillä jyrkemmiksi ja terävämmiksi. Hiomakiven videot olivat hyödylliset valinnassa ja päästä tekemään. Ostin pinnanmuodostuskiven hienommaksi jatkoksi, mutten vielä ehtinut kokeilla. Setin 3000 karkeus tekee partakoneen terävää, mikä riittää. Kivet tuntuvat helpolta ja 'loogiselta' käyttää, ei liian kova eikä pehmeä. Halpiskivet ja timanttiraspi jäi nyt sivuun. Hieman epäselvä kauanko upotetaan vedessä, nyt annan olla n 5 min alussa ja pesen mustaa pois pinnalta ja muut kivet on opoksissa. Sitten saa kuivua päiviä pahvilaatikossa.
Kari H. 12.5.2022
Yleisarvosana
Saa terotettua tosi teräviä veitsiä, helpolla.
Joni J. 27.4.2022
Yleisarvosana
Youtube videon inspiroimana tilasin tämän paketin. Kivien mukana olisin tarvinut malttia teroitukseen. Siirryn liian nopeasti seuraavaan karkeuteen. Kivet itsessään ovat helppokäyttöisiä, näin aloittelijan näkökulmasta. Vielä kun oppisin tosiaan terävyyden tunnistamisen. Pitäisi kai sellainen mittari hankkia. Mukavaa kevättä!
Otto D. 24.4.2022
Yleisarvosana
Alkutuntuma kiviin hyvä. Veitset saa aloittelijakin terävämmäksi. 800:n vähän erikokoinen kun muut, mutta on vain kosmeettinen asia.
Nimimerkki Pete T. 9.11.2022
Eka veitsi teroitettu ja hiomakivet vaikuttaa hyviltä. Opeteltavaahan tässä vielä on. Erityiskiitokset loistavasta asiakaspalvelusta noutovarastolla.
Nimimerkki Jason 13.9.2022
Hankin tämän setin itselleni kun turhautuminen alkoi vaivata teroitushommissa. Tällä pääsin laakilla kunnolla alkuun ja veitsi jota olen jo luullut mahdottomaksi saada teräväksi onnistui ns. harjoitusveitsenä saada melkein partaveitsen teräväksi. Teroitusapuja löytyy myös riittävästi youtuben kautta. Vahva suositus tälle setille!