Tuotteet‪» Tuotepaketit‪» Hiomakivi Pack - Iso V3‪»

Arvostelut

Vain tuotteen ostaneet asiakkaat voivat antaa tähtiarvostelun. Arvostelun voi antaa aikaisintaan 14 vrk tuotteen toimituksen jälkeen.
Anonyymi vahvistettu ostaja, 4.5.2024
Yleisarvosana
Ensivaikutelma oikein positiivinen. Heti ensikäytöllä sain veitset varsin teräviksi.
Anonyymi vahvistettu ostaja, 1.5.2024
Yleisarvosana
Oli tarve saada taltat teräviksi, ja näillä se onnistui hienosti!
Vesa S. vahvistettu ostaja, 9.4.2024
Yleisarvosana
Erittäin laadukkaan oloiset hiomakivet, muutaman käyttökerran jälkeen olen erittäin tyytyväinen. Hyvät opasvideot mistä suuri apu aloittamiseen. Hieman on itsellä vielä haasteita terän kulman kanssa ja myös eri paksuisten terien teroittamisessa.
Andrey Z. vahvistettu ostaja, 4.3.2024
Yleisarvosana
The set looks excellent..I have very little experience in sharpening, but hope to learn with those.
Markku M. vahvistettu ostaja, 27.2.2024
Yleisarvosana
Laadukas ja kattava paketti näin aloittelijalle, mukana kaikki tarvittava joskin otin pakettiin mukaan vielä stroppilaudan viimeistelyyn. Vapaalla kädellä aloittelijakin sai näillä kuluneisiin Fiskarsilaisiin ihan uutta terää, vaikka ihan hiusten halkomiseen ei päästykään. Vika taitaa kuitenkin olla vaan harjoituksen puutteessa eikä näissä hiomakivissä. Mukana oleva teline on laadukas ja kivet ovat riittävän isoja että hiominen oli miellyttävää.
Anonyymi vahvistettu ostaja, 20.2.2024
Yleisarvosana
Ohjevideoitten avulla pystyy kyllä äkkinäinenkin saamaan veitset teräviksi. Takana nyt kolme teroitusta ja jälki paranee joka kerralla.
Anonyymi vahvistettu ostaja, 31.1.2024
Yleisarvosana
Viisi veistä teroitettu ja hyvältä vaikuttaa. Suosittelen
Timo P. vahvistettu ostaja, 30.1.2024
Yleisarvosana
Aivan aloittelijana päädyin tilaamaan tämän paketin. Nyt kahdeksan veitsen teroituksen jälkeen voin todeta, että toimii. YouTube-videioiden avulla pääsin hyvin alkuun. En pysty mitenkään vertaamaan näitä muihin kiviin kun ei ole muista kokemusta, mutta itselleni tämä oli loisto-ostos.
Kimmo H. vahvistettu ostaja, 23.1.2024
Yleisarvosana
Aloittelijana testasin näitä ihan ”toivottomaan” puukkoon kolla oli pilkottu kattohuopia. Niin vain sain tuosta terävän työkalun. Keittiöveitset olikin helpompi tapaus ja terävämmäksi sai niitäkin. Opettelua on vielä paljon, mutta toimivilla kivillä ja hyvillä ohjevideoilla pääsee kyllä tuloksiin.
Jarkko N. vahvistettu ostaja, 19.1.2024
Yleisarvosana
Kivet on olleet aloittelijalle oikein hyvät. Olen myös saanut jälkikäteen hyviä vinkkejä teroitukseen. Palvelu on hyvää ja toimitus todella nopea 👍
Maija A. vahvistettu ostaja, 13.1.2024
Yleisarvosana
Olen tosi tyytyväinen mihin tuloksiin pääsin heti ensimmäisillä kerroilla! Todella tylsät keittiöveitset ja puukot on taas terävät. Veitsiä ja puukkoja on teroitettu nyt reilu kymmenkunta. Varmasti on olemassa vielä laadukkaampia kiviä, mutta mielestäni tässä on onnistuttu tekemään erittäin toimiva setti, jolla tällaisen tavallisen kotikäyttäjän huonommassakin jamassa olevat veitset ja puukot saa teräväksi. Hinta-laatu suhde on erinomainen.
Anonyymi vahvistettu ostaja, 30.12.2023
Yleisarvosana
Jo pelkästään tällä setillä saat puukot ja veitset terävämmiksi kuin mitä luultavasti hankkiessa olivat. Päti ainakin Yaxel:n VG-10 keittiöveitsiin sekä työkalu-Morasta sissipuukkoon ynnä muihin taloudesta löytyviin teräviin esineisiin. "Huippulaadukas hiomakiven pidike" ei todellakaan ollut liioiteltua, työkalua oppi arvostamaan vasta kun sitä itse kokeili. Teroittelut kannattaa aloittaa hyödyntämällä tuota tasoituskiveä. Seuraavaksi askeleeksi leikkaavampaa terää puukkoihin ja veitsiin hakevalle aloittelevalle teroittelijalle suosittelisin stroppia ja stroppipastaa hienomman kiven sijasta.
Arto M. vahvistettu ostaja, 25.12.2023
Yleisarvosana
Minulla ei ollut aikaisempaa kokemusta kunnollisista hiomakivistä. Olen tähän saakka teroittanut puukkoni ym. hiomakoneella, tahkolla, vesihiontapapereilla tai tai "halpis kivillä". Vertailin mainoksia kivistä ja kiviseteistä. Lopulta päädyin tähän HIOMAKIVI PACK- ISO V3:n. Tämä oli hyvä ostos. Olen nyt teroittanut muutamia puukkoja ja veitsiä ja tämä tuntuu minulle sopivalta sarjalta. Näillä kivillä saa normaalit hiiliterästyökalut riittävän teräviksi tavalliseen puutyöharrastukseen. Ei puukonkaan tarvitse olla kaikissa hommissa partaveitsen terävä. Löytyy varmasti myös laadukkaampiakin hiomakiviä, mutta tuskin tähän hintaan. Setillä on hyvä hinta/laatu suhde. Näin lyhyessä ajassa mitä olen näitä käyttänyt en tietenkään ole saanut vielä täyttä tuntumaa näihin kiviin, mutta uskoisin sen aika pian löytyvän. Kun huomasin miten helposti lopulta saa oikeasti terävän puukon on kiinnostus teroittamista kohtaan lisääntynyt siinä määrin että kukaties hankin vielä joskus laadukkaan japanilaisen kiven/sarjan. Terävillä työkaluilla on niin erilaista työskennellä kuin nyhrätä tylsillä puukoilla.
risto r. vahvistettu ostaja, 7.12.2023
Yleisarvosana
Olen teroittajana vasta-alkaja,lähinnä metsästyspuukkoja teroitellu pienellä timanttiteoittimella ja ei ikinä tullu mieleinen terävyys.Näin Youtubessa Samin hiomakivivideoita ja siitä innostuin tilaamaan tämän paketin,kerta kerralta veitset ja puukot tulevat terävimmiksi,kivien veden tarve yllätti ja 3000:nen muodostu heti suosikkikiveksi tästä paketista,suosittelen muillekkin aloittelijoille aloittamaan teroitusharrastuksen tällä paketilla.
Heikki V. vahvistettu ostaja, 7.12.2023
Yleisarvosana
Vähän on vielä kokemusta, mutta kaveri kehu joka on ammattilainen.
Tim...@...om vahvistettu ostaja, 5.12.2023
Yleisarvosana
Hyvin toimii. Ensimmäinen kerta kun käytin näitä hiomakiviä, ja sain tosi terävät veitset.
Janne P. vahvistettu ostaja, 18.10.2023
Yleisarvosana
Hyvä paketti terotukseen. Karkealla lähtee mukavasti ja 800 kivi tuntuu todella hyvältä. Kyllä tällä setillä on hyvä terottaa. Vaikka kivet ovat ”splash & go”- tyyppisiä niin silti huomioni on, että vettä kyllä on syytä lisätä usein. 400 ja 800 imevät vettä mielestäni aika paljon. Ehkä ainoa miinus voisi olla kivien kapeus jos sitä nyt voi miinukseksi edes laittaa.
Niko H. vahvistettu ostaja, 11.10.2023
Yleisarvosana
Hyvä perus setti ja olen todella tyytyväinen. Teroitus ja terän uusiksi hiominen onnistui aika vaivattomasti. Olen aikaisemmin teroittanut vain yhdellä perus kivellä. Nyt kun oli kolme kiveä niin terän muokkaus koloista uusiksi oli helpompaa. Kiviä saa ainakin eka kerralla ja varmasti pitemmän säylitys jakson jälkeen kastella runsaasti.
Anonyymi vahvistettu ostaja, 8.6.2022
Yleisarvosana
Näillä pääsee hyvin alkuun.

Mikko V. vahvistettu ostaja, 1.9.2023
Yleisarvosana
Perusteroitukseen asiallinen setti.

Esa H. vahvistettu ostaja, 12.8.2023
Yleisarvosana
Ensitesteissä en saanut kivisetillä lihanleikkuuveitsiä, nylkyveitsiä (Sandvik rosteriteräs) ja Rosellin eräpuukkoa riittävän teräväksi. Stroppaaminen auttoi hieman, niin että sai terän kevyesti tarttumaan tukkaan. En ole terottamisessa täysin noviisi, muttei Pro tasoakaan. Pitänee jatkaa testaamista ja harjoituksia.
Anonyymi vahvistettu ostaja, 5.8.2023
Yleisarvosana
Ensimmäinen yllätys tuli heti tilauksen yhteydessä. Perjantaiaamuna tehty tilaus oli jo saman päivän iltapäivästä perillä. Tästä ei voi toimitusaika enää lyhentyä. Kokemusta hiomakivistä minulla ei aikaisemmin ollut, joten aivan nollasta lähdettiin. Päätin aloittaa omasta mielestä helpolla eli vanhalla "moralla". Yllättävän nopeasti sain kehitettyä itselle sopivan tekniikan ja puukosta tuli kahdella karkeimmalla kivellä hiottuna parempi kuin uusi. Seuraavaksi otin käsittelyyn ison keittiöveitsen sekä filetin. Kävi hyvin nopeasti ilmi, että kaikki edellämainitut veitsityypit vaativat omanlaisen tekniikkansa. Sain kuitenkin myös nämä keittiöveitset melko hyvään terään. Huomattavasti parempaan terään kuin sähkökoneella, joka minulta myös löytyy. Itselle tuntuu näin alkuun parhaalta aloittaa teroitukset karheimmasta kivestä, jotta saan terään omaan käteen sopivan teräkulman. Teroittelut vaatii kyllä vielä paljon opettelua, mutta sitä ei saa muuten kuin tekemällä. Kivet vaikuttavat laadukkailta sekä melko helppoköyttöisiltä. Teline on aivan loistava ja pysyy hyvin paikallaan. Olen todella tyytyväinen pakettiin ja näillä on kyllä ilo teroitella.
Anonyymi vahvistettu ostaja, 24.7.2023
Yleisarvosana
Verrattuna halvempiin kaksipuolisiin kiviin verrattuna, nämä aivan eri caliberia. Tuntuma teroituksessa aivan loistava! Hankala sen tarkemmin sanoin kuvata, se pitää kokea.
Matti P. vahvistettu ostaja, 19.7.2023
Yleisarvosana
Tuotteet toimivat juuri niin kuin pitääkin. Kivien mukana tuleva ohjuri tuli tarpeeseen, koska sain nuoremman sukupolven innostumaan sen avulla teroittamisesta. Kivissä on hiukan hajontaa niiden käyttäytymisessä, mutta hyvin onnistuu teroitus kun pääsee kivien sielunmaisemaan sisään.
Anonyymi vahvistettu ostaja, 19.7.2023
Yleisarvosana
Timo T. vahvistettu ostaja, 28.6.2023
Yleisarvosana
Täydellinen paketti, tosi terävää tulee!
Anonyymi vahvistettu ostaja, 27.6.2023
Yleisarvosana
Ensimmäisenä paketin avaamisen jälkeen kiinnitti huomiota miten laadukkailta kivet tuntuivat. Puukkoihin sai jo ensiteroituksella oikein kelvollisen terän, joten kivet tuntuvat myös helppokäyttöisiltä. Toistokertojen myötä kyllä opittavaa ja teroituksen laatu paranee entisestään. Paketissa olevien kivien karkeuden valittu onnistuneesti. Erittäin tyytyväinen tähän varmastikin pitkäikäiseen ostokseen.
Jukka J. vahvistettu ostaja, 23.6.2023
Yleisarvosana
Harjoitusta tarvitaan ja erityisesti malttia mukaan hommaan. muutaman kerran jälkeen alkaa sujumaan homma jo paremmin. Paketti toimii hienosti ja alkaa olla vanhat huonotkin veitset kunnon terässä
Hans S. vahvistettu ostaja, 14.6.2023
Kyllä nyt on pakko kehua, kivet oli huikeet. Teline vakaa ja pysyi hienosti paikoillaan. Kivien tuntuma oli hyvä, selkeästi huomasi eri veitsien kovuuksien erot. Jälki oli hienoa. Harjoittelua vaan ja saa kodin kaikki veitset teroitettua. Kiitos

Miko K. vahvistettu ostaja, 12.6.2023
Yleisarvosana
Kivet olivat hintalaatu-suhteelta ok. Tosin hienoin kivi tuntui aika karkealta verrattuna muihin setin kiviin. Minusta hienoin kivi (käsituntumalta) vaikutti olevan tuo 800 kivi. Teräväks tuli kuitenkin. ;)
Anonyymi vahvistettu ostaja, 2.5.2023
Yleisarvosana
Anonyymi vahvistettu ostaja, 26.4.2023
Yleisarvosana
Jari S. vahvistettu ostaja, 16.4.2023
Yleisarvosana
Toimii
Tuomo P. vahvistettu ostaja, 15.4.2023
Yleisarvosana
Kokonaisuutena hyvä sarja. Neljäsatanen kivi kului aika nopeasti voi olla minulla väärä teroitustyyli.
Anonyymi vahvistettu ostaja, 2.4.2023
Yleisarvosana
Oikein hyvä setti terottamisen aloitteluun. Erittäin tylsille tai uudelleenprofilointia vaativille terille kannattaa ottaa kaveriksi erittäin karkea kivi. Palvelu oli erinomaista!
alan m. vahvistettu ostaja, 7.3.2023
Yleisarvosana
Very impressed with this set does exactly what is should. Brilliant,super service and well packed slight delay on the delivery but not the sellers fault could not recommend highly enough
Markku R. vahvistettu ostaja, 6.3.2023
Yleisarvosana
Todella pätevä ja helppokäyttöinen setti! Toimitus oli erittäin nopea!
Heikki H. vahvistettu ostaja, 28.2.2023
Yleisarvosana
Erinomainen setti
Arto S. vahvistettu ostaja, 22.2.2023
Yleisarvosana
Toimii todella hyvin! Pienen opettelun jälkeen saa kyllä veitset todella teräviksi.
Anonyymi vahvistettu ostaja, 21.2.2023
Yleisarvosana
Toimii niin kuin kuvittelin. Vaatii tietenkin hallintaa mihin kulmaan puukko/veitsi teroitetaan. Sekä kärsivällisyyttä katsomalla teroitusvideon on paljon viisaampi.
Jorma G. vahvistettu ostaja, 17.2.2023
Yleisarvosana
En ole ennen käyttänyt mitään hiomakiviä mutta asia kiinnosti varsinkin ohjevideoiden rohkaisemana. Aiemmin olen käyttänyt vain niitä läpivedettäviä teroitushahloja. Ihan mukavaa harrastusta teroittaminen kun aloittaa homman ajan kanssa ja paikassa jossa voi läträtä vedellä koska vettä valuu pöydältä lattiallekin. Kivien ominaisuuksia en osaa vertailla mutta näillä kyllä saat veitset teräviksi kunhan ensin harjoittelet kärsivällisesti. Kodin kaikki mahdolliset veitset tuli terotetuiksi sekä myös tyttären kaikki keittiöveitset. Pari vanhaa ja ruostunutta "Mora"puukkoakin hinkuttelin kuntoon. Niissä sitä olikin hinkkaamista mutta hienot niistäkin tuli. Ruoste näköjään niissä syöpyy aika syvälle rautaan. Lidlin värikkäiden veitsien maalit oli osittain irronneet ja niille keksin helpon maalinpoistotavan. Jarruneste sulattaa maalit pehmeiksi vuorokaudessa kun sitä sipaisee niiden päälle hautumaan. Maalit lähti teristä karkealla sienellä hankaamalla pois ja sain niistäkin ihan hyvät keittiöveitset. Niitä värikkäitä meillä on pikkusina ja isoina veitsinä ja osassa värit oli pysyneet kauttaaltaan ehjinä joten niissä tyydyin vain teroittamaan veitset. Ihmettelen että veitsen teriä ylipäätään joku firma maalaa! Luulisi olevan terveydelle vaarallista kun maalia irtoaa ruokiin.
Anonyymi vahvistettu ostaja, 17.2.2023
Yleisarvosana
Aloittelijan kokemuksen perusteella hyvät kivet. Teräväksi tulee. Omat veitset on sen verran huonos kunnos, että 400-karkeus oli tarpeen
Joonas M. vahvistettu ostaja, 12.2.2023
Yleisarvosana
Uskomattoman hyvä hinta-laatusuhde ja kaiken lisäksi kivet ovat tyylikkäät! Omassa käytössä huomasin, että kivien on hyvä olla upotettuna veteen vähintään 15 minuuttia. Veitsien teroitus vaatii kyllä aikaa ja kärsivällisyyttä, mutta näillä kivillä lopputulos on vaivan arvoinen.
Sami K. vahvistettu ostaja, 3.2.2023
Yleisarvosana
Hyvä paketti aloittelijalle, aiempaa kokemustqa ei ole joten en osaa verrata muhin. Melkein sain ensimmäisellä yrityksellä teroitettuakin, mutta vaatii kyllä harjoittelua ja opettelua näiden kanssa toiminta.
Timo K. vahvistettu ostaja, 2.2.2023
Yleisarvosana
Innostuin pitkähköllä sairaslomalla veitsien teroittamisesta. Ihmettelin vain,miksi en onnistunut hyvin peruskivelläni. Päätin lopulta hankkia paremmat kivet Hiomakiveltä. Tuo oli paras hankintani pitkiin aikoihin. Kivet toimivat loistavasti. Ostin aluksi kolmea eri karkeutta olevan paketin ja olen todella tyytyväinen. Erinomaiset kivet, suosittelen.
Anonyymi vahvistettu ostaja, 28.1.2023
Yleisarvosana
Anonyymi vahvistettu ostaja, 26.1.2023
Yleisarvosana
Juha K. vahvistettu ostaja, 17.1.2023
Yleisarvosana
Ensimmäiset veitset teroitettu tänään - nyt huomasin, että miten huonossa kunnossa niiden terät oli. Mutta uskon, että muutaman teroituskerran jälkeen saan niihin kunnon terät. Ja harjoitushan tekee mestarin. Kiitos opetusvideoista, niiden avulla alkuun pääsy oli huomattavasti helpompaa. Voin suositella tätä tuotetta.
Anonyymi vahvistettu ostaja, 16.1.2023
Yleisarvosana
Paketti toimii hyvin. Olen käyttänyt vain pehmeisiin veitsiin.
Tapani M. vahvistettu ostaja, 15.1.2023
Yleisarvosana
Pari puukkoa teroittanut,tosi tylsän vanhan Marttiinin,johon tehosi hyvin 400 hiomakivi.Olen tyytyväinen ostokseeni.
Eero M. vahvistettu ostaja, 14.1.2023
Yleisarvosana
Anonyymi vahvistettu ostaja, 31.12.2022
Yleisarvosana
Anonyymi vahvistettu ostaja, 19.12.2022
Yleisarvosana
Anonyymi vahvistettu ostaja, 11.12.2022
Yleisarvosana
Vuosien saatossa tullut hankittua erilaisia läpivedettäviä ja sähköisiä teroittimia, joilla lopputulos ollut aina korkeintaan välttävä. Tämä setti yllätti kyllä positiivisesti. Keittiöveitset ja puukot ei ole ollut koskaan vielä näin hyvässä terässä. Olen teroittanut kivillä nyt ehkä n. 40kpl veitsiä ja puukkoja. Sinisestä kivestä lähtenyt paksuutta n. 5mm ja punaisesta vajaa puolet siitä. Vihreä ei ole kulunut käytännössä yhtään. Teroitustekniikka kehittyi kokemuksen ja youtubevideoiden kautta melko nopeasti. Parissa ekassa teroituksessa oli haparointia, mutta aika nopeasti kulma alkoi pysyä ja lopputulos sitä mukaa parani. Teroituksessa syntyvä slurry on aika sotkevaa tavaraa. Sotkulta kuitenkin välttyy parhaiten kun teroittaa esim. uunipellin päällä, niin sen on voinut käydä lopuksi vedellä pesemässä. Voin ehdottomasti suositella tämän tuotteen hankkimista!
Riitta R. vahvistettu ostaja, 10.12.2022
Yleisarvosana
Minulla oli tylsiä veitsiä laatikoissa melkoisesti. Useimmissa oli nirhamia, olinhan yrittänyt teroittaa niitä erilaisilla läpi vedettävillä veitsen teroittimilla. Tilasin sitten Pack - iso V3:n katseltuani videoita, joista innostuneena ajattelin itsekin oppivani. Sain veitset teroitettua, ei se niin vaikeaa ollut. Käytin aikaa opetteluun runsaasti, olihan teroittaminen ihan hauskaa ja mikä ilo on nyt työskennellä terävillä veitsillä. Youtub videoita katsoessa näyttää niin miehiseltä hommalta, mutta kyllä naisetkin pystyvät näillä kivillä veitset teroittamaan. Annan viisi tähteä, koska setti ylitti odotukseni.
Ville R. vahvistettu ostaja, 8.12.2022
Yleisarvosana
Kelpo kivet. Näillä sai omat veitset kuntoon ja anopin uralle kolhitut veitset myös. Hyvä että tuli otettua tämä paketti missä karkeampi kivi mukana, niin sai huonompikuntoisetkin lyöntiin.
Anonyymi vahvistettu ostaja, 30.11.2022
Yleisarvosana
Nopea toimitus. Tuote vastaa odotuksia.
Jouni E. vahvistettu ostaja, 29.11.2022
Yleisarvosana
Otin heti kivisetin saatuani sen käyttöön, keittiön veitset ja pari puukkoa teroitin ,kiitettävällä tuloksella. Kivet vaikuttavat olevan todella hyvälaatuisia. Olen erittäin tyytyväinen tuotteeseen, suosittelen...
Anonyymi vahvistettu ostaja, 24.11.2022
Yleisarvosana
Tuotteet täyttivät täysin odotukseni. Opastusvideot ovat tosi hyviä.
Matti R. vahvistettu ostaja, 21.11.2022
Yleisarvosana
Erittäin laadukkaanoloinen paketti, jossa on kaikki tarvittava mukana. Kulmaohjuri on ehkä ensikokeilun jälkeen turha, mutta saahan sillä jonkin käsityksen oikeasta kulmasta. Olettaen, että veitsi on ”normin” mukainen. Kovin pienellä veitsellä se ei kerro mitään. Tällä paketilla ja opastusvideoilla aloittelijakin saa veitsensä uuteen lentoon.
Anonyymi vahvistettu ostaja, 21.11.2022
Yleisarvosana
Paketti tuntuu erittäin laadukkaalta. Parin käyttökerran perusteella hintansa arvoinen.
Toni N. vahvistettu ostaja, 14.11.2022
Yleisarvosana
Itse kivissä ei ole valittamista, tosi hyvin toimii. Joku voi todeta kiven telineen turhaksi, mutta on ihan ok kun voimaa käyttää hioessa. Ilmankin pärjää. Kulmaohjuri ei ainakaan kapeissa terissä ole hyvä. Tulee haitoiksi eikä pysy kunnolla paikallaan.
Anonyymi vahvistettu ostaja, 5.11.2022
Yleisarvosana
Anonyymi vahvistettu ostaja, 3.11.2022
Yleisarvosana
Perus Fiskars keittiöveitsi ei montaa pyyhkäsyä tarvi mutta, esimerkiksi kova Kullervo ottaa aikaa etenkin jos on päästänyt sen liian huonoksi.
Ville A. vahvistettu ostaja, 29.8.2022
Yleisarvosana
Todella hyvä setti veitsien teroittamiseen.
Keni T. vahvistettu ostaja, 19.8.2022
Yleisarvosana
Hyvä paketti aloittelijalle harjoitteluun ja keittiöveisten teroittamiseen! Olen aikaisemmin käyttänyt teroituspuikkoa ja pienempiä luonnon hiomakiviä, mutta kun tarve tuli teroittaa lähes kaikki keittiöveitset mitä kaapista löytyy, niin päätin opetella hiomakivellä teroittamisen tekniikan katselemalla tusinan verran videoita aiheesta ja lopulta panostaa tähän pakettiin - enkä voi sanoa pettyneeni. Pari ensimmäistä veistä meni totutellessa tekniikkaan mutta kun lopulta löytyi hyvä tuntuma niin kyllä näillä kivillä saa hyvää jälkeä kunhan malttia riittää. Ainut mainitsemisen arvoinen asia on että 800 gritin kivi on astetta pehmeämpi kuin 400 ja 3000 gritin kivet sekä tuntuu jopa hieman karkeammalta kuin 400 gritin kivi, ja tämä saattaa alussa hämätä hieman erilaisen tuntuman takia mutta siihenkin tottuu. Hinta-laatu -suhteen takia täydet 5/5.
Fredrick Å. vahvistettu ostaja, 10.8.2022
Yleisarvosana
Hyvät tuotteet, nopea toimitus. Vielä joutuu harjoittelemaan mutta onneksi löytyy hyviä opastusvideoita.
Markus V. vahvistettu ostaja, 27.7.2022
Yleisarvosana
Hyvän oloinen setti. Mulla vaatii vielä harjoitusta mutta parempaan terään tuli kaikki veitset
Anonyymi vahvistettu ostaja, 30.6.2022
Yleisarvosana
Olen kokeillut eri kiviä teräksisiin keittiöveitsiin. Jostain syystä saan huipputerävyyden viimeisteltäessä paremmin esille aikaisemmin oppimallani hienolla arkansas kivellä kuin ko isoV3 nro 3000 kivellä.
Anonyymi vahvistettu ostaja, 26.6.2022
Yleisarvosana
Anonyymi vahvistettu ostaja, 4.6.2022
Yleisarvosana
Ensi testi tehty. Hyvä setti, hintansa arvoinen.
Kari K. vahvistettu ostaja, 30.5.2022
Yleisarvosana
Toimi kuten hiomakiven pitää eli terävää tuli.
Jarmo K. vahvistettu ostaja, 13.5.2022
Yleisarvosana
Terävä tuote. Keittiöveitset vedetty kiviin kirurkisen teräviksi. Markettiveitsiä muotoiltu karkeammilla kivillä jyrkemmiksi ja terävämmiksi. Hiomakiven videot olivat hyödylliset valinnassa ja päästä tekemään. Ostin pinnanmuodostuskiven hienommaksi jatkoksi, mutten vielä ehtinut kokeilla. Setin 3000 karkeus tekee partakoneen terävää, mikä riittää. Kivet tuntuvat helpolta ja 'loogiselta' käyttää, ei liian kova eikä pehmeä. Halpiskivet ja timanttiraspi jäi nyt sivuun. Hieman epäselvä kauanko upotetaan vedessä, nyt annan olla n 5 min alussa ja pesen mustaa pois pinnalta ja muut kivet on opoksissa. Sitten saa kuivua päiviä pahvilaatikossa.
Kari H. vahvistettu ostaja, 12.5.2022
Yleisarvosana
Saa terotettua tosi teräviä veitsiä, helpolla.
Joni J. vahvistettu ostaja, 27.4.2022
Yleisarvosana
Youtube videon inspiroimana tilasin tämän paketin. Kivien mukana olisin tarvinut malttia teroitukseen. Siirryn liian nopeasti seuraavaan karkeuteen. Kivet itsessään ovat helppokäyttöisiä, näin aloittelijan näkökulmasta. Vielä kun oppisin tosiaan terävyyden tunnistamisen. Pitäisi kai sellainen mittari hankkia. Mukavaa kevättä!
Otto D. vahvistettu ostaja, 24.4.2022
Yleisarvosana
Alkutuntuma kiviin hyvä. Veitset saa aloittelijakin terävämmäksi. 800:n vähän erikokoinen kun muut, mutta on vain kosmeettinen asia.
Nimimerkki Petri.M 19.4.2023
Aloittelijan ensimmäiset kivet, hyvän laatuiset ja teräväksi tuli! Ainoana miinuksena pitää mainita, että sai ruveta teräämään muidenkin sukulaisten veitsiä.
Nimimerkki Pete T. 9.11.2022
Eka veitsi teroitettu ja hiomakivet vaikuttaa hyviltä. Opeteltavaahan tässä vielä on. Erityiskiitokset loistavasta asiakaspalvelusta noutovarastolla.
Nimimerkki Jason 13.9.2022
Hankin tämän setin itselleni kun turhautuminen alkoi vaivata teroitushommissa. Tällä pääsin laakilla kunnolla alkuun ja veitsi jota olen jo luullut mahdottomaksi saada teräväksi onnistui ns. harjoitusveitsenä saada melkein partaveitsen teräväksi. Teroitusapuja löytyy myös riittävästi youtuben kautta. Vahva suositus tälle setille!