Tuotteet‪» Hiomakivet‪» HIOMAKIVI‪» Hiomakivi Pack - Iso V3‪»

Arvostelut

Vain tuotteen ostaneet asiakkaat voivat antaa tähtiarvostelun. Arvostelun voi antaa aikaisintaan 14 vrk tuotteen toimituksen jälkeen.
Anonyymi 30.6.2022
Yleisarvosana
Olen kokeillut eri kiviä teräksisiin keittiöveitsiin. Jostain syystä saan huipputerävyyden viimeisteltäessä paremmin esille aikaisemmin oppimallani hienolla arkansas kivellä kuin ko isoV3 nro 3000 kivellä.
Anonyymi 26.6.2022
Yleisarvosana
Anonyymi 8.6.2022
Yleisarvosana
Näillä pääsee hyvin alkuun.
Anonyymi 4.6.2022
Yleisarvosana
Ensi testi tehty. Hyvä setti, hintansa arvoinen.
Kari K. 30.5.2022
Yleisarvosana
Toimi kuten hiomakiven pitää eli terävää tuli.
Jarmo K. 13.5.2022
Yleisarvosana
Terävä tuote. Keittiöveitset vedetty kiviin kirurkisen teräviksi. Markettiveitsiä muotoiltu karkeammilla kivillä jyrkemmiksi ja terävämmiksi. Hiomakiven videot olivat hyödylliset valinnassa ja päästä tekemään. Ostin pinnanmuodostuskiven hienommaksi jatkoksi, mutten vielä ehtinut kokeilla. Setin 3000 karkeus tekee partakoneen terävää, mikä riittää. Kivet tuntuvat helpolta ja 'loogiselta' käyttää, ei liian kova eikä pehmeä. Halpiskivet ja timanttiraspi jäi nyt sivuun. Hieman epäselvä kauanko upotetaan vedessä, nyt annan olla n 5 min alussa ja pesen mustaa pois pinnalta ja muut kivet on opoksissa. Sitten saa kuivua päiviä pahvilaatikossa.
Kari H. 12.5.2022
Yleisarvosana
Saa terotettua tosi teräviä veitsiä, helpolla.
Joni J. 27.4.2022
Yleisarvosana
Youtube videon inspiroimana tilasin tämän paketin. Kivien mukana olisin tarvinut malttia teroitukseen. Siirryn liian nopeasti seuraavaan karkeuteen. Kivet itsessään ovat helppokäyttöisiä, näin aloittelijan näkökulmasta. Vielä kun oppisin tosiaan terävyyden tunnistamisen. Pitäisi kai sellainen mittari hankkia. Mukavaa kevättä!
Otto D. 24.4.2022
Yleisarvosana
Alkutuntuma kiviin hyvä. Veitset saa aloittelijakin terävämmäksi. 800:n vähän erikokoinen kun muut, mutta on vain kosmeettinen asia.