Tuotteet‪» Tuotepaketit‪»

Hiomakivi Pack - Iso V3

Hiomakivi Pack V3 - Iso


Hinta
90,00 + toimituskulut
Sis. alv 24 %


Määrä
kpl


Varastossa
Espooyli 100 kpl heti
Netistä toimitettavissayli 100 kpl heti

Tuotekoodi
H1000L

Lisäksi
Tarvikkeet
Naniwa Pinnanmuodostuskivi (Nagura)
+7,90 €

Saatavuus
Heti

Varastotilanne ja saapuvat


Arvostelut
Yleisarvosana ()


Tuotteen kuvaus

Tämä paketti on laajennettu versio Hiomakivi Packista. Mukana on Hiomakivin Packin tuotteiden lisäksi myös hiomakivi karkeudessa 400. Sillä onnistuu veitsien kulmien kunnostaminen, vaikka veitset olisivat päässeet jo huonompaankin jamaan. 

Olen jo pidemmän aikaa hakenut parasta mahdollista laadun ja hinnan tasapainoa rakentaessani aloittelijalle tai kotikäyttäjälle sopivaa Hiomakivi Packia. Ei ole aivan helppo homma! 

Hiomakivissä tehokkuus, käyttömukavuus ja kestävyys yleensä tarkoittavat myös korkeampaa hintaa. Nyt olen kuitenkin saanut aikaiseksi paketin, jossa halpakiviä usein vaivaava pehmeys ei näy ollenkaan. Poissa pysyy myös epämukavuus, jonka ylikovuus yleensä tuo mukanaan. 

Tämä paketti on jo kolmas versio. Ensimmäisen version suurin puute oli, että kivet olivat liian pieniä, ja paketin kakkosversio korjasi tämän ongelman. Tässä kolmannessa versiossa karkeuden 3 000 kivi on vaihdettu tehokkaampaan. Lisäksi hiomakiven pidike vaihdettiin Naniwan hyväksi havaittuun telineeseen. Nyt pysyy kivi tukevammin paikalla.

Pakettiin kuuluu tehokas 400-karkeuden kivi sekä karkeuden 800 kivi, joka on hämmästyttävän tehokas. Siitä pystyy hyvin hyppäämään paketissa tulevaan, karkeuden 3 000 kiveen. Viimeistelykiven käyttömukavuus omassa hintaluokassaan on aivan huippua. Paketin kolmoisversioon valittu, uudistettu kivi on parantanut koko paketin hinta-laatusuhdetta. 

Näillä hiomakivillä pystyt teroittamaan myös kovia hiiliteräksisiä veitsiä. 

Paketin hiomakivet voidaan luokitella niin sanotusti semi-uppokasteltaviin, eli toimiakseen ne vaativat etukäteiskastelua vain 4–5 minuutin ajan. Teroitusta kannattaa kokeilla eri vesimäärillä ja etsiä omaan työskentelytapaan sopiva malli.

Kivien huoltoa varten tulee tasoituskivi. Näiden lisäksi käyttöä on helpottamassa huippulaadukas hiomakiven pidike sekä veitsen kulmaohjain.

Videossa kerrotaan Hiomakivi Pack V3 versiosta ja annetaan useampikin vinkki aloittelevalle teroittajalle.

Hiomakivi Pack V3. Uudistetun paketin läpikäynti ja Pegasus veitsen teroitus.


PAKETISSA MUKANA:

HIOMAKIVET, kivien pituudet vaihtelevat muutaman millin suuntaansa 

Karkeus: #400 
Pituus: 209 mm 
Leveys: 65 mm 
Paksuus: 34 mm 
Paino: 916 g

Karkeus: #800
Pituus: 209 mm 
Leveys: 65 mm
Paksuus: 32-34 mm
Paino: 886 g

Karkeus: #3000
Pituus: 209 mm 
Leveys: 65 mm
Paksuus: 34 mm
Paino: 768 g

TASOITUSKIVI
Karkeus: #180
Pituus: 170 mm
Leveys: 55 mm
Paksuus: 28 mm
Paino: 430 g

LISÄKSI: kulmaohjuri ja hiomakiven pidike

HUOM!

Tämä hiomakivi on ns semi-uppokasteltava kivi. Toimii parhaiten 5-10min kastelun jälkeen. Älä säilytä kiveä vesialtaassa. Teroituksen jälkeen pyyhi kivi heti puhtaaksi pyyhkeellä. Näin saat kiven siistin näköiseksi ja saat kuivumisprosessin käyntiin. Aseta kivi kuivumaan sellaiseen asentoon, että se ei kosketa kiinteätä pintaa. Laita kivi makaamaan esim kynän päälle. Anna kiven kuivua hitaasti ja rauhassa, ilman erillistä lisälämmitystä. Älä aseta kiveä suoraan auringon valoon. Äläkä anna kiven jäätyä kosteana. Kuivuminen kestää yli vuorokauden. Säilytä kivi suojassa kolhuilta esim. omassa laatikossa.

Paino
3,5 kg
(myyntipakkauksen kanssa 3,9 kg)


Valmistusmaa
Kiina


Kommentit
Janne P. vahvistettu ostaja, 18.10.2023
Yleisarvosana
Hyvä paketti terotukseen. Karkealla lähtee mukavasti ja 800 kivi tuntuu todella hyvältä. Kyllä tällä setillä on hyvä terottaa. Vaikka kivet ovat ”splash & go”- tyyppisiä niin silti huomioni on, että vettä kyllä on syytä lisätä usein. 400 ja 800 imevät vettä mielestäni aika paljon. Ehkä ainoa miinus voisi olla kivien kapeus jos sitä nyt voi miinukseksi edes laittaa.
Reijo V. vahvistettu ostaja, 12.10.2023
Tere Saatuani kivet aloiti heti Fiskar keittiöveitsen teroittamisen . Ilapäivä siihen kului. Aluksi otteen harjoittelua molko pian löytyi kulman pitäminen alko toimia kohtalaisesti. Karkealla kivellä tuli hyvä tulos. Mutta hienmalla en vielä saanut parasta tulosta. Katsotaan miten jatkoss
Niko H. vahvistettu ostaja, 11.10.2023
Yleisarvosana
Hyvä perus setti ja olen todella tyytyväinen. Teroitus ja terän uusiksi hiominen onnistui aika vaivattomasti. Olen aikaisemmin teroittanut vain yhdellä perus kivellä. Nyt kun oli kolme kiveä niin terän muokkaus koloista uusiksi oli helpompaa. Kiviä saa ainakin eka kerralla ja varmasti pitemmän säylitys jakson jälkeen kastella runsaasti.
Mikko V. vahvistettu ostaja, 1.9.2023
Yleisarvosana
Perusteroitukseen asiallinen setti.

Esa H. vahvistettu ostaja, 12.8.2023
Yleisarvosana
Ensitesteissä en saanut kivisetillä lihanleikkuuveitsiä, nylkyveitsiä (Sandvik rosteriteräs) ja Rosellin eräpuukkoa riittävän teräväksi. Stroppaaminen auttoi hieman, niin että sai terän kevyesti tarttumaan tukkaan. En ole terottamisessa täysin noviisi, muttei Pro tasoakaan. Pitänee jatkaa testaamista ja harjoituksia.
Anonyymi vahvistettu ostaja, 5.8.2023
Yleisarvosana
Ensimmäinen yllätys tuli heti tilauksen yhteydessä. Perjantaiaamuna tehty tilaus oli jo saman päivän iltapäivästä perillä. Tästä ei voi toimitusaika enää lyhentyä. Kokemusta hiomakivistä minulla ei aikaisemmin ollut, joten aivan nollasta lähdettiin. Päätin aloittaa omasta mielestä helpolla eli vanhalla "moralla". Yllättävän nopeasti sain kehitettyä itselle sopivan tekniikan ja puukosta tuli kahdella karkeimmalla kivellä hiottuna parempi kuin uusi. Seuraavaksi otin käsittelyyn ison keittiöveitsen sekä filetin. Kävi hyvin nopeasti ilmi, että kaikki edellämainitut veitsityypit vaativat omanlaisen tekniikkansa. Sain kuitenkin myös nämä keittiöveitset melko hyvään terään. Huomattavasti parempaan terään kuin sähkökoneella, joka minulta myös löytyy. Itselle tuntuu näin alkuun parhaalta aloittaa teroitukset karheimmasta kivestä, jotta saan terään omaan käteen sopivan teräkulman. Teroittelut vaatii kyllä vielä paljon opettelua, mutta sitä ei saa muuten kuin tekemällä. Kivet vaikuttavat laadukkailta sekä melko helppoköyttöisiltä. Teline on aivan loistava ja pysyy hyvin paikallaan. Olen todella tyytyväinen pakettiin ja näillä on kyllä ilo teroitella.
Anonyymi vahvistettu ostaja, 24.7.2023
Yleisarvosana
Verrattuna halvempiin kaksipuolisiin kiviin verrattuna, nämä aivan eri caliberia. Tuntuma teroituksessa aivan loistava! Hankala sen tarkemmin sanoin kuvata, se pitää kokea.
Matti P. vahvistettu ostaja, 19.7.2023
Yleisarvosana
Tuotteet toimivat juuri niin kuin pitääkin. Kivien mukana tuleva ohjuri tuli tarpeeseen, koska sain nuoremman sukupolven innostumaan sen avulla teroittamisesta. Kivissä on hiukan hajontaa niiden käyttäytymisessä, mutta hyvin onnistuu teroitus kun pääsee kivien sielunmaisemaan sisään.
Juhani L. vahvistettu ostaja, 2.7.2023
Paketti toimii kokonaisuutena hyvin. Ensimmäisenä otin työnalle fiskarssin keittiöveitset. Kokkiveitsi iso, kokkiveitsi pieni. Käytin kiviä 800 ja 3000. Kiveä 800 oli ns aloittelijankin helppo käyttää ja veitset tulivat hyvään terään. Viimeistelin teroituksen nahalla. Siirryin seuraavaksi kahteen Kauhavalaiseen hiiliteräspuukkoon. Vanhemmassa oli terässä muutamia koloja. Tämän puukon teroituksen aloitin kivellä 400. Kolot sain hyvin pois ja terä tuli jo melko hyvään kuntoon. Jatkoin kivellä 800 ja 3000. Puukko tuli loistavaan kuntoon. Uudempi ja vähällä käytöllä olleen puukon teroitin kivillä 800 ja 3000. Lopputulos erittäin hyvä. Tilausta tehdessäni mietin pitkään vain kahden kiven paketin tilaamista. Onneksi päädyin tähän kolmen kiven pakettiin. Suosittelen. Jos et ole paljoa teroitusta tehnyt, suosittelen hiomakivi.fin videoiden katsomista.
Timo T. vahvistettu ostaja, 28.6.2023
Yleisarvosana
Täydellinen paketti, tosi terävää tulee!
Näytä kaikki (56) Lisää kommentti

Tuotteet, joita on ostettu usein tämän tuotteen kanssa: