Tuotteet‪» Tuotepaketit‪»

Hiomakivi Pack - Iso V3

Hiomakivi Pack V3 - Iso


Erikoishinta
85,00 + toimituskulut
Alin hinta 30 vrk sisällä 85,00 €
Sis. alv 24 %


Määrä
kplVarastossa
Espoo30 kpl heti
Netistä toimitettavissa30 kpl heti

Tuotekoodi
H1000L

Lisäksi
Tarvikkeet
Naniwa Pinnanmuodostuskivi (Nagura)
+7,90 €

Saatavuus
Heti

Varastotilanne ja saapuvat


Arvostelut
Yleisarvosana ()


Tuotteen kuvaus

HUOM!  Paketista puuttuu tällä hetkellä kulmaohjuri, joka saapuu varastoon noin 23.7. Paketti on kuitenkin myynnissä ilman kulmaohjuria alennettuun hintaan.

*****

Tämä paketti on laajennettu versio Hiomakivi Packista. Mukana on Hiomakivin Packin tuotteiden lisäksi myös hiomakivi karkeudessa 400. Sillä onnistuu veitsien kulmien kunnostaminen, vaikka veitset olisivat päässeet jo huonompaankin jamaan. 

Olen jo pidemmän aikaa hakenut parasta mahdollista laadun ja hinnan tasapainoa rakentaessani aloittelijalle tai kotikäyttäjälle sopivaa Hiomakivi Packia. Ei ole aivan helppo homma! 

Hiomakivissä tehokkuus, käyttömukavuus ja kestävyys yleensä tarkoittavat myös korkeampaa hintaa. Nyt olen kuitenkin saanut aikaiseksi paketin, jossa halpakiviä usein vaivaava pehmeys ei näy ollenkaan. Poissa pysyy myös epämukavuus, jonka ylikovuus yleensä tuo mukanaan. 

Tämä paketti on jo kolmas versio. Ensimmäisen version suurin puute oli, että kivet olivat liian pieniä, ja paketin kakkosversio korjasi tämän ongelman. Tässä kolmannessa versiossa karkeuden 3 000 kivi on vaihdettu tehokkaampaan. Lisäksi hiomakiven pidike vaihdettiin Naniwan hyväksi havaittuun telineeseen. Nyt pysyy kivi tukevammin paikalla.

Pakettiin kuuluu tehokas 400-karkeuden kivi sekä karkeuden 800 kivi, joka on hämmästyttävän tehokas. Siitä pystyy hyvin hyppäämään paketissa tulevaan, karkeuden 3 000 kiveen. Viimeistelykiven käyttömukavuus omassa hintaluokassaan on aivan huippua. Paketin kolmoisversioon valittu, uudistettu kivi on parantanut koko paketin hinta-laatusuhdetta. 

Näillä hiomakivillä pystyt teroittamaan myös kovia hiiliteräksisiä veitsiä. 

Paketin hiomakivet voidaan luokitella niin sanotusti semi-uppokasteltaviin, eli toimiakseen ne vaativat etukäteiskastelua vain 4–5 minuutin ajan. Teroitusta kannattaa kokeilla eri vesimäärillä ja etsiä omaan työskentelytapaan sopiva malli.

Kivien huoltoa varten tulee tasoituskivi. Näiden lisäksi käyttöä on helpottamassa huippulaadukas hiomakiven pidike sekä veitsen kulmaohjain.

Videossa kerrotaan Hiomakivi Pack V3 versiosta ja annetaan useampikin vinkki aloittelevalle teroittajalle.

Hiomakivi Pack V3. Uudistetun paketin läpikäynti ja Pegasus veitsen teroitus.


PAKETISSA MUKANA:

HIOMAKIVET, kivien pituudet vaihtelevat muutaman millin suuntaansa 

Karkeus: #400 
Pituus: 209 mm 
Leveys: 65 mm 
Paksuus: 34 mm 
Paino: 916 g

Karkeus: #800
Pituus: 209 mm 
Leveys: 65 mm
Paksuus: 32-34 mm
Paino: 886 g

Karkeus: #3000
Pituus: 209 mm 
Leveys: 65 mm
Paksuus: 34 mm
Paino: 768 g

TASOITUSKIVI
Karkeus: #180
Pituus: 170 mm
Leveys: 55 mm
Paksuus: 28 mm
Paino: 430 g

LISÄKSI: kulmaohjuri ja hiomakiven pidike

HUOM!

Tämä hiomakivi on ns semi-uppokasteltava kivi. Toimii parhaiten 5-10min kastelun jälkeen. Älä säilytä kiveä vesialtaassa. Teroituksen jälkeen pyyhi kivi heti puhtaaksi pyyhkeellä. Näin saat kiven siistin näköiseksi ja saat kuivumisprosessin käyntiin. Aseta kivi kuivumaan sellaiseen asentoon, että se ei kosketa kiinteätä pintaa. Laita kivi makaamaan esim kynän päälle. Anna kiven kuivua hitaasti ja rauhassa, ilman erillistä lisälämmitystä. Älä aseta kiveä suoraan auringon valoon. Äläkä anna kiven jäätyä kosteana. Kuivuminen kestää yli vuorokauden. Säilytä kivi suojassa kolhuilta esim. omassa laatikossa.

Paino
3,5 kg
(myyntipakkauksen kanssa 3,9 kg)


Valmistusmaa
Kiina


Kommentit
Miko T. vahvistettu ostaja, 4.7.2024
Yleisarvosana
Todella nopea tilauksen käsittely ja hyvä asiakaspalvelu. Kivet toimii loistavasti ja vaikka teroitusta pitää todellakin treenata, sai kyllä huomattavaa terävyyttä ensimmäisellä kerrallakin.
Anonyymi vahvistettu ostaja, 4.5.2024
Yleisarvosana
Ensivaikutelma oikein positiivinen. Heti ensikäytöllä sain veitset varsin teräviksi.
Anonyymi vahvistettu ostaja, 1.5.2024
Yleisarvosana
Oli tarve saada taltat teräviksi, ja näillä se onnistui hienosti!
Vesa S. vahvistettu ostaja, 9.4.2024
Yleisarvosana
Erittäin laadukkaan oloiset hiomakivet, muutaman käyttökerran jälkeen olen erittäin tyytyväinen. Hyvät opasvideot mistä suuri apu aloittamiseen. Hieman on itsellä vielä haasteita terän kulman kanssa ja myös eri paksuisten terien teroittamisessa.
Matti V. vahvistettu ostaja, 8.4.2024
Muutaman kovateräisen puukon, joita en aiemmin ole saanut kovin teräväksi, sain nälillä kivillä kohtullisen hyvään kuntoon. Tietenkin homma itessään, vaatii vielä hiomista😉 Harjoitukset jatkuu...
Andrey Z. vahvistettu ostaja, 4.3.2024
Yleisarvosana
The set looks excellent..I have very little experience in sharpening, but hope to learn with those.
Markku M. vahvistettu ostaja, 27.2.2024
Yleisarvosana
Laadukas ja kattava paketti näin aloittelijalle, mukana kaikki tarvittava joskin otin pakettiin mukaan vielä stroppilaudan viimeistelyyn. Vapaalla kädellä aloittelijakin sai näillä kuluneisiin Fiskarsilaisiin ihan uutta terää, vaikka ihan hiusten halkomiseen ei päästykään. Vika taitaa kuitenkin olla vaan harjoituksen puutteessa eikä näissä hiomakivissä. Mukana oleva teline on laadukas ja kivet ovat riittävän isoja että hiominen oli miellyttävää.
Anonyymi vahvistettu ostaja, 20.2.2024
Yleisarvosana
Ohjevideoitten avulla pystyy kyllä äkkinäinenkin saamaan veitset teräviksi. Takana nyt kolme teroitusta ja jälki paranee joka kerralla.
Anonyymi vahvistettu ostaja, 31.1.2024
Yleisarvosana
Viisi veistä teroitettu ja hyvältä vaikuttaa. Suosittelen
Timo P. vahvistettu ostaja, 30.1.2024
Yleisarvosana
Aivan aloittelijana päädyin tilaamaan tämän paketin. Nyt kahdeksan veitsen teroituksen jälkeen voin todeta, että toimii. YouTube-videioiden avulla pääsin hyvin alkuun. En pysty mitenkään vertaamaan näitä muihin kiviin kun ei ole muista kokemusta, mutta itselleni tämä oli loisto-ostos.
Näytä kaikki (74) Lisää kommentti

Tuotteet, joita on ostettu usein tämän tuotteen kanssa: