Tuotteet‪» Hiomakivet‪» HIOMAKIVI‪»

Hiomakivi Pack - Iso V3

Hiomakivi Pack - Iso V3


Hinta
90.00 + toimituskulut
Sis. alv 24%


Määrä
kpl


Varastossa
Espooyli 10 kpl heti
Netistä toimitettavissa hetiyli 10 kpl heti

Tuotekoodi
H1000LSaatavuus
Heti

Varastotilanne ja saapuvat


Arvostelut
Yleisarvosana ()


Tuotteen kuvaus

Tämä paketti on laajennettu versio Hiomakivi Packista. Mukana on Hiomakivin Packin tuotteiden lisäksi myös hiomakivi karkeudessa 400. Sillä onnistuu veitsien kulmien kunnostaminen, vaikka veitset olisivat päässeet jo huonompaankin jamaan. 

Olen jo pidemmän aikaa hakenut parasta mahdollista laadun ja hinnan tasapainoa rakentaessani aloittelijalle tai kotikäyttäjälle sopivaa Hiomakivi Packia. Ei ole aivan helppo homma! 

Hiomakivissä tehokkuus, käyttömukavuus ja kestävyys yleensä tarkoittavat myös korkeampaa hintaa. Nyt olen kuitenkin saanut aikaiseksi paketin, jossa halpakiviä usein vaivaava pehmeys ei näy ollenkaan. Poissa pysyy myös epämukavuus, jonka ylikovuus yleensä tuo mukanaan. 

Tämä paketti on jo kolmas versio. Ensimmäisen version suurin puute oli, että kivet olivat liian pieniä, ja paketin kakkosversio korjasi tämän ongelman. Tässä kolmannessa versiossa karkeuden 3 000 kivi on vaihdettu tehokkaampaan. Lisäksi hiomakiven pidike vaihdettiin Naniwan hyväksi havaittuun telineeseen. Nyt pysyy kivi tukevammin paikalla.

Pakettiin kuuluu tehokas 400-karkeuden kivi sekä karkeuden 800 kivi, joka on hämmästyttävän tehokas. Siitä pystyy hyvin hyppäämään paketissa tulevaan, karkeuden 3 000 kiveen. Viimeistelykiven käyttömukavuus omassa hintaluokassaan on aivan huippua. Paketin kolmoisversioon valittu, uudistettu kivi on parantanut koko paketin hinta-laatusuhdetta. 

Näillä hiomakivillä pystyt teroittamaan myös kovia hiiliteräksisiä veitsiä. 

Paketin hiomakivet voidaan luokitella niin sanotusti semi-uppokasteltaviin, eli toimiakseen ne vaativat etukäteiskastelua vain 4–5 minuutin ajan. Teroitusta kannattaa kokeilla eri vesimäärillä ja etsiä omaan työskentelytapaan sopiva malli.

Kivien huoltoa varten tulee tasoituskivi. Näiden lisäksi käyttöä on helpottamassa huippulaadukas hiomakiven pidike sekä veitsen kulmaohjain.

Videossa kerrotaan Hiomakivi Pack V3 versiosta ja annetaan useampikin vinkki aloittelevalle teroittajalle.PAKETISSA MUKANA:

HIOMAKIVET, kivien pituudet vaihtelevat muutaman millin suuntaansa 

Karkeus: #400 
Pituus: 209 mm 
Leveys: 65 mm 
Paksuus: 34 mm 
Paino: 916 g

Karkeus: #800
Pituus: 209 mm 
Leveys: 65 mm
Paksuus: 34 mm
Paino: 886 g

Karkeus: #3000
Pituus: 209 mm 
Leveys: 65 mm
Paksuus: 34 mm
Paino: 768 g

TASOITUSKIVI
Karkeus: #180
Pituus: 170 mm
Leveys: 55 mm
Paksuus: 28 mm
Paino: 430 g

LISÄKSI: kulmaohjuri ja hiomakiven pidike

HUOM!

Tämä hiomakivi on ns semi-uppokasteltava kivi. Toimii parhaiten 5-10min kastelun jälkeen. Älä säilytä kiveä vesialtaassa. Teroituksen jälkeen pyyhi kivi heti puhtaaksi pyyhkeellä. Näin saat kiven siistin näköiseksi ja saat kuivumisprosessin käyntiin. Aseta kivi kuivumaan sellaiseen asentoon, että se ei kosketa kiinteätä pintaa. Laita kivi makaamaan esim kynän päälle. Anna kiven kuivua hitaasti ja rauhassa, ilman erillistä lisälämmitystä. Älä aseta kiveä suoraan auringon valoon. Äläkä anna kiven jäätyä kosteana. Kuivuminen kestää yli vuorokauden. Säilytä kivi suojassa kolhuilta esim. omassa laatikossa.

Paino
3.5 kg (myyntipakkauksen kanssa 3.90 kg)


Valmistusmaa
Kiina


Kommentit
Anonyymi 24.11.2022
Yleisarvosana
Tuotteet täyttivät täysin odotukseni. Opastusvideot ovat tosi hyviä.
Matti R. 21.11.2022
Yleisarvosana
Erittäin laadukkaanoloinen paketti, jossa on kaikki tarvittava mukana. Kulmaohjuri on ehkä ensikokeilun jälkeen turha, mutta saahan sillä jonkin käsityksen oikeasta kulmasta. Olettaen, että veitsi on ”normin” mukainen. Kovin pienellä veitsellä se ei kerro mitään. Tällä paketilla ja opastusvideoilla aloittelijakin saa veitsensä uuteen lentoon.
Anonyymi 21.11.2022
Yleisarvosana
Paketti tuntuu erittäin laadukkaalta. Parin käyttökerran perusteella hintansa arvoinen.
Toni N. 14.11.2022
Yleisarvosana
Itse kivissä ei ole valittamista, tosi hyvin toimii. Joku voi todeta kiven telineen turhaksi, mutta on ihan ok kun voimaa käyttää hioessa. Ilmankin pärjää. Kulmaohjuri ei ainakaan kapeissa terissä ole hyvä. Tulee haitoiksi eikä pysy kunnolla paikallaan.
Anonyymi 3.11.2022
Yleisarvosana
Perus Fiskars keittiöveitsi ei montaa pyyhkäsyä tarvi mutta, esimerkiksi kova Kullervo ottaa aikaa etenkin jos on päästänyt sen liian huonoksi.
Ville A. 29.8.2022
Yleisarvosana
Todella hyvä setti veitsien teroittamiseen.
Keni T. 19.8.2022
Yleisarvosana
Hyvä paketti aloittelijalle harjoitteluun ja keittiöveisten teroittamiseen! Olen aikaisemmin käyttänyt teroituspuikkoa ja pienempiä luonnon hiomakiviä, mutta kun tarve tuli teroittaa lähes kaikki keittiöveitset mitä kaapista löytyy, niin päätin opetella hiomakivellä teroittamisen tekniikan katselemalla tusinan verran videoita aiheesta ja lopulta panostaa tähän pakettiin - enkä voi sanoa pettyneeni. Pari ensimmäistä veistä meni totutellessa tekniikkaan mutta kun lopulta löytyi hyvä tuntuma niin kyllä näillä kivillä saa hyvää jälkeä kunhan malttia riittää. Ainut mainitsemisen arvoinen asia on että 800 gritin kivi on astetta pehmeämpi kuin 400 ja 3000 gritin kivet sekä tuntuu jopa hieman karkeammalta kuin 400 gritin kivi, ja tämä saattaa alussa hämätä hieman erilaisen tuntuman takia mutta siihenkin tottuu. Hinta-laatu -suhteen takia täydet 5/5.
Fredrick Å. 10.8.2022
Yleisarvosana
Hyvät tuotteet, nopea toimitus. Vielä joutuu harjoittelemaan mutta onneksi löytyy hyviä opastusvideoita.
Markus V. 27.7.2022
Yleisarvosana
Hyvän oloinen setti. Mulla vaatii vielä harjoitusta mutta parempaan terään tuli kaikki veitset
Anonyymi 30.6.2022
Yleisarvosana
Olen kokeillut eri kiviä teräksisiin keittiöveitsiin. Jostain syystä saan huipputerävyyden viimeisteltäessä paremmin esille aikaisemmin oppimallani hienolla arkansas kivellä kuin ko isoV3 nro 3000 kivellä.
Näytä kaikki (20) Lisää kommentti

Tuotteet, joita on ostettu usein tämän tuotteen kanssa: