Tuotteet‪» Tuotepaketit‪»

Hiomakivi Pack - Iso V3

Hiomakivi Pack V3 - Iso


Hinta
90.00 + toimituskulut
Sis. alv 24 %


Määrä
kpl


Varastossa
Espooyli 100 kpl heti
Netistä toimitettavissa hetiyli 100 kpl heti

Tuotekoodi
H1000L

Lisäksi
Tarvikkeet
Naniwa Pinnanmuodostuskivi (Nagura)
+7.90 €

Saatavuus
Heti

Varastotilanne ja saapuvat


Arvostelut
Yleisarvosana ()


Tuotteen kuvaus

Tämä paketti on laajennettu versio Hiomakivi Packista. Mukana on Hiomakivin Packin tuotteiden lisäksi myös hiomakivi karkeudessa 400. Sillä onnistuu veitsien kulmien kunnostaminen, vaikka veitset olisivat päässeet jo huonompaankin jamaan. 

Olen jo pidemmän aikaa hakenut parasta mahdollista laadun ja hinnan tasapainoa rakentaessani aloittelijalle tai kotikäyttäjälle sopivaa Hiomakivi Packia. Ei ole aivan helppo homma! 

Hiomakivissä tehokkuus, käyttömukavuus ja kestävyys yleensä tarkoittavat myös korkeampaa hintaa. Nyt olen kuitenkin saanut aikaiseksi paketin, jossa halpakiviä usein vaivaava pehmeys ei näy ollenkaan. Poissa pysyy myös epämukavuus, jonka ylikovuus yleensä tuo mukanaan. 

Tämä paketti on jo kolmas versio. Ensimmäisen version suurin puute oli, että kivet olivat liian pieniä, ja paketin kakkosversio korjasi tämän ongelman. Tässä kolmannessa versiossa karkeuden 3 000 kivi on vaihdettu tehokkaampaan. Lisäksi hiomakiven pidike vaihdettiin Naniwan hyväksi havaittuun telineeseen. Nyt pysyy kivi tukevammin paikalla.

Pakettiin kuuluu tehokas 400-karkeuden kivi sekä karkeuden 800 kivi, joka on hämmästyttävän tehokas. Siitä pystyy hyvin hyppäämään paketissa tulevaan, karkeuden 3 000 kiveen. Viimeistelykiven käyttömukavuus omassa hintaluokassaan on aivan huippua. Paketin kolmoisversioon valittu, uudistettu kivi on parantanut koko paketin hinta-laatusuhdetta. 

Näillä hiomakivillä pystyt teroittamaan myös kovia hiiliteräksisiä veitsiä. 

Paketin hiomakivet voidaan luokitella niin sanotusti semi-uppokasteltaviin, eli toimiakseen ne vaativat etukäteiskastelua vain 4–5 minuutin ajan. Teroitusta kannattaa kokeilla eri vesimäärillä ja etsiä omaan työskentelytapaan sopiva malli.

Kivien huoltoa varten tulee tasoituskivi. Näiden lisäksi käyttöä on helpottamassa huippulaadukas hiomakiven pidike sekä veitsen kulmaohjain.

Videossa kerrotaan Hiomakivi Pack V3 versiosta ja annetaan useampikin vinkki aloittelevalle teroittajalle.

Hiomakivi Pack V3. Uudistetun paketin läpikäynti ja Pegasus veitsen teroitus.


PAKETISSA MUKANA:

HIOMAKIVET, kivien pituudet vaihtelevat muutaman millin suuntaansa 

Karkeus: #400 
Pituus: 209 mm 
Leveys: 65 mm 
Paksuus: 34 mm 
Paino: 916 g

Karkeus: #800
Pituus: 209 mm 
Leveys: 65 mm
Paksuus: 34 mm
Paino: 886 g

Karkeus: #3000
Pituus: 209 mm 
Leveys: 65 mm
Paksuus: 34 mm
Paino: 768 g

TASOITUSKIVI
Karkeus: #180
Pituus: 170 mm
Leveys: 55 mm
Paksuus: 28 mm
Paino: 430 g

LISÄKSI: kulmaohjuri ja hiomakiven pidike

HUOM!

Tämä hiomakivi on ns semi-uppokasteltava kivi. Toimii parhaiten 5-10min kastelun jälkeen. Älä säilytä kiveä vesialtaassa. Teroituksen jälkeen pyyhi kivi heti puhtaaksi pyyhkeellä. Näin saat kiven siistin näköiseksi ja saat kuivumisprosessin käyntiin. Aseta kivi kuivumaan sellaiseen asentoon, että se ei kosketa kiinteätä pintaa. Laita kivi makaamaan esim kynän päälle. Anna kiven kuivua hitaasti ja rauhassa, ilman erillistä lisälämmitystä. Älä aseta kiveä suoraan auringon valoon. Äläkä anna kiven jäätyä kosteana. Kuivuminen kestää yli vuorokauden. Säilytä kivi suojassa kolhuilta esim. omassa laatikossa.

Paino
3,5 kg
(myyntipakkauksen kanssa 3,9 kg)


Valmistusmaa
Kiina


Kommentit
Markku R. vahvistettu ostaja, 6.3.2023
Yleisarvosana
Todella pätevä ja helppokäyttöinen setti! Toimitus oli erittäin nopea!
Heikki H. vahvistettu ostaja, 28.2.2023
Yleisarvosana
Erinomainen setti
Arto S. vahvistettu ostaja, 22.2.2023
Yleisarvosana
Toimii todella hyvin! Pienen opettelun jälkeen saa kyllä veitset todella teräviksi.
Anonyymi vahvistettu ostaja, 21.2.2023
Yleisarvosana
Toimii niin kuin kuvittelin. Vaatii tietenkin hallintaa mihin kulmaan puukko/veitsi teroitetaan. Sekä kärsivällisyyttä katsomalla teroitusvideon on paljon viisaampi.
Jorma G. vahvistettu ostaja, 17.2.2023
Yleisarvosana
En ole ennen käyttänyt mitään hiomakiviä mutta asia kiinnosti varsinkin ohjevideoiden rohkaisemana. Aiemmin olen käyttänyt vain niitä läpivedettäviä teroitushahloja. Ihan mukavaa harrastusta teroittaminen kun aloittaa homman ajan kanssa ja paikassa jossa voi läträtä vedellä koska vettä valuu pöydältä lattiallekin. Kivien ominaisuuksia en osaa vertailla mutta näillä kyllä saat veitset teräviksi kunhan ensin harjoittelet kärsivällisesti. Kodin kaikki mahdolliset veitset tuli terotetuiksi sekä myös tyttären kaikki keittiöveitset. Pari vanhaa ja ruostunutta "Mora"puukkoakin hinkuttelin kuntoon. Niissä sitä olikin hinkkaamista mutta hienot niistäkin tuli. Ruoste näköjään niissä syöpyy aika syvälle rautaan. Lidlin värikkäiden veitsien maalit oli osittain irronneet ja niille keksin helpon maalinpoistotavan. Jarruneste sulattaa maalit pehmeiksi vuorokaudessa kun sitä sipaisee niiden päälle hautumaan. Maalit lähti teristä karkealla sienellä hankaamalla pois ja sain niistäkin ihan hyvät keittiöveitset. Niitä värikkäitä meillä on pikkusina ja isoina veitsinä ja osassa värit oli pysyneet kauttaaltaan ehjinä joten niissä tyydyin vain teroittamaan veitset. Ihmettelen että veitsen teriä ylipäätään joku firma maalaa! Luulisi olevan terveydelle vaarallista kun maalia irtoaa ruokiin.
Anonyymi vahvistettu ostaja, 17.2.2023
Yleisarvosana
Aloittelijan kokemuksen perusteella hyvät kivet. Teräväksi tulee. Omat veitset on sen verran huonos kunnos, että 400-karkeus oli tarpeen
Joonas M. vahvistettu ostaja, 12.2.2023
Yleisarvosana
Uskomattoman hyvä hinta-laatusuhde ja kaiken lisäksi kivet ovat tyylikkäät! Omassa käytössä huomasin, että kivien on hyvä olla upotettuna veteen vähintään 15 minuuttia. Veitsien teroitus vaatii kyllä aikaa ja kärsivällisyyttä, mutta näillä kivillä lopputulos on vaivan arvoinen.
Sami K. vahvistettu ostaja, 3.2.2023
Yleisarvosana
Hyvä paketti aloittelijalle, aiempaa kokemustqa ei ole joten en osaa verrata muhin. Melkein sain ensimmäisellä yrityksellä teroitettuakin, mutta vaatii kyllä harjoittelua ja opettelua näiden kanssa toiminta.
Antti M. vahvistettu ostaja, 2.2.2023
Hyvin toimiva ja edullinen aloituspaketti. Voin suositella.
Timo K. vahvistettu ostaja, 2.2.2023
Yleisarvosana
Innostuin pitkähköllä sairaslomalla veitsien teroittamisesta. Ihmettelin vain,miksi en onnistunut hyvin peruskivelläni. Päätin lopulta hankkia paremmat kivet Hiomakiveltä. Tuo oli paras hankintani pitkiin aikoihin. Kivet toimivat loistavasti. Ostin aluksi kolmea eri karkeutta olevan paketin ja olen todella tyytyväinen. Erinomaiset kivet, suosittelen.
Näytä kaikki (38) Lisää kommentti

Tuotteet, joita on ostettu usein tämän tuotteen kanssa: