Tuotteet‪» Hiomakivet‪» IMANISHI hiomakivi‪» IMANISHI Kitayama #8000‪»

Arvostelut

Vain tuotteen ostaneet asiakkaat voivat antaa tähtiarvostelun. Arvostelun voi antaa aikaisintaan 14 vrk tuotteen toimituksen jälkeen.
Anonyymi vahvistettu ostaja, 4.12.2023
Yleisarvosana
FABIAN-ALIN M. vahvistettu ostaja, 25.5.2023
Yleisarvosana
This stone doesnt need anymore recommendations! Splash&ho, fast cutter, great polisher, medium soft, cuts any steel, great value!

Anonyymi vahvistettu ostaja, 4.7.2023
Yleisarvosana
Can't falter it.
Hannu K. vahvistettu ostaja, 8.3.2023
Yleisarvosana
Hiiliteräkselle erinomainen kiillotuskivi. Menee myös VG-10. Pulveriteräkselle en suosittele. Hinta/laatu on erinomainen.
Anonyymi vahvistettu ostaja, 28.1.2023
Yleisarvosana
Harri S. vahvistettu ostaja, 15.8.2022
Yleisarvosana
Paljon kehuttu kivi. Tuntuma on kova, mutta yhdistelmänä erikoisesti kovaa lasimaisuutta ja hiekkamaisuutta. Vaikea verrata mihinkään kokeilemaani muuhun. Todellinen splash&go ja ei vaikuta kuluvan ainakaan nopeasti. Tuntuma ok, ei huippu. Todella hyvä kivi, mutta ei pärjää Ken-syou 8k:lle, joka alkaa olla enemmän ja enemmän suosikkini. Sabitoru rust eraser, se hienompi (jota tämä kauppa ikävä kyllä ei myy) on aivan huikean mukava näin kovien kivien puhdisteluun. Naguran sijasta se on kuin pyyhkisi pyyhekumilla tämän puhtaaksi. Pari pyyhkäisyä ja kivi on puhdas. Tasoitushiontaahan kova kivi ei juuri tarvitse. Naguraa tämä kaipaa, mutta mutamaisuutta en saanut oikein millään aikaan, en naguroilla tai avaamalla pintaa esim. atomalla. Naniwa 8k tai Morihein extra fine nagura toimivat hyvin tämän kanssa, mutta eivät paranna tuntumaa huimasti. Estävät metallin kertymistä pintaan ym. Tukkeutuminen ei ole varsinainen ongelma, etenkään naguran kanssa. Vaikka kivessä on kivikova tuntuma, yllätyin että tästä voi yrittämällä vuolaista pintaa pois. Kestää hyvin pieniä tekniikkavirheitä, mutta tämäkin on yllättäen vuolaistavissa. Tämän kaupan 8k kivistä ostaisin Ken-syou 8k:n, jos hinnalla ei ole väliä. Jos raha on tiukalla tämä puolta halvempana. Vaikkei tämä ole mielestäni paras, niin hinta-laatusuhdetta on todennäköisesti enemmän kuin tuossa vielä paremmassa.