Tuotteet‪» Hiomakivet‪» IMANISHI hiomakivi‪»

IMANISHI Kitayama #8000

IMANISHI Kitayama #8000‪


Hinta
62,00 + toimituskulut
Sis. alv 24 %


Määrä
kplVarastossa
Espooyli 10 kpl heti
Netistä toimitettavissayli 10 kpl heti

Tuotekoodi
IMA-8000
Saatavuus
Heti

Varastotilanne ja saapuvat


Arvostelut
Yleisarvosana ()


Tuotteen kuvaus

Imanishi Kitayama on hinta-laatusuhteeltaan se paras 8000 kivi johon olen törmännyt.  Kitayama on ehdottomasti parhaimmillaan hiiliterästen kanssa. 

Kitayama on Splash-and-Go tyylinen kivi, joten käytä vettä vain sen verran kuin kivi sitä vaatii.

Karkeus: #8000
Pituus: mitattu 207mm (ilmoitettu 205mm)
Leveys: mitattu 77 mm (ilmoitettu 75mm)
Paksuus: mitattu 27 mm (ilmoitettu 25mm)
Painio: 780 g

HUOM!

"Splash-and-Go" kivet eivät pidä pitkäaikaisesta säilytyksestä vedessä. Käytä vettä vain niin paljon kuin kivi sitä vaatii. Älä upota kiviä vesialtaaseen. Teroituksen jälkeen pyyhi kivi heti puhtaaksi pyyhkeellä. Näin saat kiven siistin näköiseksi ja saat kuivumisprosessin käyntiin. Aseta kivi kuivumaan sellaiseen asentoon, että se ei kosketa kiinteätä pintaa. Laita kivi makaamaan esim kynän päälle. Anna kiven kuivua hitaasti ja rauhassa, ilman erillistä lisälämmitystä. Älä aseta kiveä suoraan auringon valoon. Äläkä anna kiven jäätyä kosteana. Kuivuminen kestää yli vuorokauden. Säilytä kivi suojassa kolhuilta esim. omassa laatikossa ilman mahdollista alkuperäistä solumuovipehmustetta. Älä laita kiveä kosteana muovipussiin.

Paino
0,78 kg
(myyntipakkauksen kanssa 0,95 kg)


Valmistusmaa
Japani


Kommentit
Hannu K. vahvistettu ostaja, 8.3.2023
Yleisarvosana
Hiiliteräkselle erinomainen kiillotuskivi. Menee myös VG-10. Pulveriteräkselle en suosittele. Hinta/laatu on erinomainen.
Harri S. vahvistettu ostaja, 15.8.2022
Yleisarvosana
Paljon kehuttu kivi. Tuntuma on kova, mutta yhdistelmänä erikoisesti kovaa lasimaisuutta ja hiekkamaisuutta. Vaikea verrata mihinkään kokeilemaani muuhun. Todellinen splash&go ja ei vaikuta kuluvan ainakaan nopeasti. Tuntuma ok, ei huippu. Todella hyvä kivi, mutta ei pärjää Ken-syou 8k:lle, joka alkaa olla enemmän ja enemmän suosikkini. Sabitoru rust eraser, se hienompi (jota tämä kauppa ikävä kyllä ei myy) on aivan huikean mukava näin kovien kivien puhdisteluun. Naguran sijasta se on kuin pyyhkisi pyyhekumilla tämän puhtaaksi. Pari pyyhkäisyä ja kivi on puhdas. Tasoitushiontaahan kova kivi ei juuri tarvitse. Naguraa tämä kaipaa, mutta mutamaisuutta en saanut oikein millään aikaan, en naguroilla tai avaamalla pintaa esim. atomalla. Naniwa 8k tai Morihein extra fine nagura toimivat hyvin tämän kanssa, mutta eivät paranna tuntumaa huimasti. Estävät metallin kertymistä pintaan ym. Tukkeutuminen ei ole varsinainen ongelma, etenkään naguran kanssa. Vaikka kivessä on kivikova tuntuma, yllätyin että tästä voi yrittämällä vuolaista pintaa pois. Kestää hyvin pieniä tekniikkavirheitä, mutta tämäkin on yllättäen vuolaistavissa. Tämän kaupan 8k kivistä ostaisin Ken-syou 8k:n, jos hinnalla ei ole väliä. Jos raha on tiukalla tämä puolta halvempana. Vaikkei tämä ole mielestäni paras, niin hinta-laatusuhdetta on todennäköisesti enemmän kuin tuossa vielä paremmassa.
Lisää kommentti

Tuotemerkki


Tuotteet, joita on ostettu usein tämän tuotteen kanssa: