Tuotteet‪» Hiomakivet‪» KEN-SYOU hiomakivi‪» KEN-SYOU Zan #400‪»

Arvostelut

Vain tuotteen ostaneet asiakkaat voivat antaa tähtiarvostelun. Arvostelun voi antaa aikaisintaan 14 vrk tuotteen toimituksen jälkeen.
Lauri R. vahvistettu ostaja, 26.8.2023
Yleisarvosana
Ensimmäisenä terotuskohteena hiiliteräksinen leuku, jossa terää noin 20sm, jonkinlainen vesurin ja puukon risteymä. Terän kolot pois Atoma 140:sellä ja hiomaan. Kovapintainen kivi, joka vaati kolmen vartin uppokastelun ennekuin ilmakuplat loppuivat. Kivessä on hyvä vaste, mukava soundi ja erittäin miellyttävä tuntuma. On makuasia onko tämä parempi kuin sinänsä erinomainen Naniva Super Stone, minä pidän tästä enemmän, mutta olen muutoinkin uppokasteltavien kivien ystävä. Eläkeläisellä on aikaa liottaa ja nauttia samettisesta tuntumasta. Vartin työskentelyn jälkeen leuku oli niin terävä, kuin se on mahdollista tällä karkeudella saada ja sitten vielä lopullinen terävyys saman sarjan tonnisella kivellä. Ainakin hiiliteräkselle erinomainen kivi. Suosittelen lämpimästi.
Anonyymi vahvistettu ostaja, 10.2.2023
Yleisarvosana
Harri S. vahvistettu ostaja, 11.11.2022
Yleisarvosana
Selvästi uppokasteltava ja hyvän vasteen kivi. Kuten muutkin Ken-syou:t, tykkään tästä paljon. Tuntuma on hyvä, tehoa on ja toimii. Tässä on kovempi tuntuma kuin Imanishin WZ 400:ssa, mutta valitsi tämän tai tuon, saa huippukiven. Tuntumaltaan tykkään näistä kahdesta eniten, jopa yli Naniwan 400:n joka on sekin hyvä.