Tuotteet‪» Hiomakivet‪» Tarvikkeet‪» Naniwa Hiomakiven pidike‪»

Arvostelut

Vain tuotteen ostaneet asiakkaat voivat antaa tähtiarvostelun. Arvostelun voi antaa aikaisintaan 14 vrk tuotteen toimituksen jälkeen.
Anonyymi 15.6.2022
Yleisarvosana
Harri S. 12.6.2022
Yleisarvosana
Yllättävän hyvä. Korvasin tällä kiinalaisen halpikseni, joka oli vähän kapea normi 75mm kiville. Aluksi epäilin kiven pysymistä kun ei ole korkeita reunuksia, mutta hyvin pysyy. Yleensä en kiristä edes ruuveja, kun kivelle tulee painetta alaspäin voimaa käytettäessä ja ilman voimaa se ei myöskään liiku itsekseen. Miinusta ettei ylikokoiset kivet mahdu. Tässä kaupassa ei ole Suehiro LD-32 tms ylikokoisia pidikkeitä yhtään. Esim. mun 238mm pitkä Haidu mahtuu suehiroon, mutta liian pitkä Naniwalle. Samoin ylileveät kivet kuten Suehiro Debado MD-sarja on mukavampi kun pidike on vähän leveämpi. Esim. 8mm ylitys molemmilta sivuilta tekee kivestä yllättävän kiikkerän jos tarvitsee reunalle painetta, jossa em. Suehiro tms leveämpi on todella arvokas. Miinusta myös kaksi ruuvia, joita en tosin juuri käytä. Suehiron pidikkeen kanssa on niin tottunut yhteen ruuviin että kaksi tuntuu tuplatyöltä. Käyttöä se ei muuten tietty haittaa.
Markku H. 4.4.2022
Yleisarvosana
Anonyymi 2.4.2022
Yleisarvosana
Todella tukevan tuntuinen, teline pysyi hyvin paikalla.
Anonyymi 31.3.2022
Yleisarvosana
Loistava setti. 3 teroituskiveä, puhdistuskivi, teline ja liukueste. -SHAPTON Kuromaku 320 -SHAPTON Glass Stone 1000 -Naniwa Super Stone 2000 -Naniwa Pinnanmuodostuskivi (Nagura) -Naniwa Hiomakiven pidike -HASEGAWA Liukueste L https://youtu.be/Bfgebykvj0c?t=486