Tuotteet‪» Hiomakivet‪» Tarvikkeet‪»

Naniwa Hiomakiven pidike

Naniwa Hiomakiven pidike


Hinta
26.00 + toimituskulut
Sis. alv 24%


Määrä
kpl


Varastossa
Espooyli 50 kpl heti
Netistä toimitettavissa hetiyli 50 kpl heti

Tuotekoodi
A-902Saatavuus
Heti

Varastotilanne ja saapuvat


Arvostelut
Yleisarvosana ()


Tuotteen kuvaus

Veitsen teroitus onnistuu parhaiten omalla jalustalla,  joka nostaa hiomakiven irti pöydän pinnasta antaen samalla sormille hiukan enemmän tilaa. Kumitassut pitävät kiven hyvin paikalla. Splash and Go tyyppisten kivien kanssa ei vettä tarvitse käyttää paljon, jolloin teroittaminen onnistuu helposti pöydä/tiskipöydän päällä. 

Tämä laadukas jalusta on Naniwan oma design, valmistettu Kiinassa. Kumitassut eivät haiset ja tangot ovat pysyneet ruostumattomina minulla jo useamman vuoden, joten luottavaisesti suosittelen. Tämä pidike on korkeampi ja hiukan leveämpi kuin moni vastaava. Eli suoraan sanottuna; en ole vielä löytänyt toista parempaa tuotetta. Kyse siis laatutuotteesta. 

Melkein kaikki tämän verkkokaupan kivet mahtuvat hyvin tähän jalustaan. Myös Shapton Glass Stone. Ainut kivi joka tässä ei täydellisesti istu on HAIDU HCR ja HCA sarja.  Itse kuitenkin käytän kaikki pidempiäkin kiviä tässä pidikkeessä, sillä toisen pään ollessa stopperissa voi toinen pää lepää ns puskurin päällä ja näin pysyy kivi hyvin paikallaan. Tuote ei sisällä kuvassa näkyvää kiveä.

Paino
0.616 kg (myyntipakkauksen kanssa 0.80 kg)


Valmistusmaa
Kiina


Kommentit
Timo K. 11.11.2022
Yleisarvosana
Koko setti hyvin toimiva ja lisäksi Atoma 140 osoittautui tarpeelliseksi.
Jukka K. 3.11.2022
Yleisarvosana
Hyvin toimii ja todella tukeva jalusta
Harri K. 3.11.2022
Yleisarvosana
Toimii kuten oletettu, pitää kiven paikallaan napakasti.
Jyrki K. 3.11.2022
Yleisarvosana
Ehdoton lisälaite hiomakivien kanssa.
Kaj J. 18.9.2022
Yleisarvosana
Saa kiven sopivalle korkeudelle, tukeva, helppo käyttää ja kuljettaa mukana.
Marko K. 31.8.2022
Yleisarvosana
Tukevanoloinen pidike, en huomannut käytössä mitään ongelmia. Itse kevyesti kiristän kiven tähän ja sen jälkeen ei kivi irtoa telineestään. Laadukas.
Ivar E. 19.8.2022
Yleisarvosana
Toimii ja voin suositella.
Heikki K. 3.8.2022
Yleisarvosana
Tukeva pidike.
Harri S. 12.6.2022
Yleisarvosana
Yllättävän hyvä. Korvasin tällä kiinalaisen halpikseni, joka oli vähän kapea normi 75mm kiville. Aluksi epäilin kiven pysymistä kun ei ole korkeita reunuksia, mutta hyvin pysyy. Yleensä en kiristä edes ruuveja, kun kivelle tulee painetta alaspäin voimaa käytettäessä ja ilman voimaa se ei myöskään liiku itsekseen. Miinusta ettei ylikokoiset kivet mahdu. Tässä kaupassa ei ole Suehiro LD-32 tms ylikokoisia pidikkeitä yhtään. Esim. mun 238mm pitkä Haidu mahtuu suehiroon, mutta liian pitkä Naniwalle. Samoin ylileveät kivet kuten Suehiro Debado MD-sarja on mukavampi kun pidike on vähän leveämpi. Esim. 8mm ylitys molemmilta sivuilta tekee kivestä yllättävän kiikkerän jos tarvitsee reunalle painetta, jossa em. Suehiro tms leveämpi on todella arvokas. Miinusta myös kaksi ruuvia, joita en tosin juuri käytä. Suehiron pidikkeen kanssa on niin tottunut yhteen ruuviin että kaksi tuntuu tuplatyöltä. Käyttöä se ei muuten tietty haittaa.
Anonyymi 2.4.2022
Yleisarvosana
Todella tukevan tuntuinen, teline pysyi hyvin paikalla.
Näytä kaikki (11) Lisää kommentti


Katso myösTuotteet, joita on ostettu usein tämän tuotteen kanssa: