Tuotteet‪» Hiomakivet‪» Shapton hiomakivet‪» Glass‪» SHAPTON Glass Stone HR 320‪»

Arvostelut

Vain tuotteen ostaneet asiakkaat voivat antaa tähtiarvostelun. Arvostelun voi antaa aikaisintaan 14 vrk tuotteen toimituksen jälkeen.
Anonyymi vahvistettu ostaja, 25.9.2023
Yleisarvosana

Erkki T. vahvistettu ostaja, 22.2.2023
Yleisarvosana
Ville K. vahvistettu ostaja, 9.2.2023
Yleisarvosana
Kaunis paketti, siisti, virheetön kivi. Jälleen ajattelin kiven olevan karkeampi, joten esim kulman muutos taittoveitseen jossa piti poistaa suht paljon metallia oli tällä kivellä työlästä ja jonkin verran savimaista pintaakin irtosi työssä. Ehdottomasti tällaiseen hommaan karkeampi kivi siis jatkossa. Esim harjoitellessa Sanellin santokuun sai nätisti uuden kulman jota sitten hienommilla kivillä parantelemaan. Toimiva hyvä kivi siis alkutöihin, mutta ei mielestä kulmamuutoksiin tai isompaan hiomiseen.
Markku K. vahvistettu ostaja, 16.9.2022
Yleisarvosana
Harri S. vahvistettu ostaja, 13.9.2022
Yleisarvosana
1000 karkeydesta ylöspäin nämä ovat aika samankaltaisia. Kovia, ei tunnu kuluvan nopeasti, tuntuma ok/kohtalainen. 500 karkeus erottui tästä sarjasta hyvältä tuntuman puolesta mutta 1k ja hienommat häviävät tuntumassa. 320 tuntumaltaan aika samanlainen kuin Kuromaku 320 monessa mielessä, mutta kova eikä mene mutamaiseksi millään kuten Kuromakut menee joskus. Todellinen splash&go. Kuten muillakin karkeuksilla, Sabitoru rust eraser (jota tämä kauppa ei nyt ainakaan myy) on loistava pinnan pyyhkimiseen puhtaaksi. Kun haluan splash&go kiviä nopeaan hommaan, nämä tulevat helposti käteen. Parasta tuntumaa hakiessa ehkä jotain muuta.