Tuotteet‪» Hiomakivet‪» Shapton hiomakivet‪» Kuromaku‪» SHAPTON Kuromaku 1000‪»

Arvostelut

Vain tuotteen ostaneet asiakkaat voivat antaa tähtiarvostelun. Arvostelun voi antaa aikaisintaan 14 vrk tuotteen toimituksen jälkeen.
Anonyymi 7.12.2022
Yleisarvosana
Älyttömän hyvä kivi! Syö todella hyvin vaikka onkin vain 1000# pitkästä aikaa löytyi näin hyvä tuote!
Karli L. 15.11.2022
Yleisarvosana
Surprisingly easy to use for me as a beginner and sharpens quite fast.
Anonyymi 3.11.2022
Yleisarvosana
Tilasin miehelle synttärilahjaksi. Kovasti on tykännyt ja talon veitset leikkaavat nyt kuin uudet.
Jukka K. 3.11.2022
Yleisarvosana
Vähän rouhea alkutuntuma mielestäni. Muuten loistava aikaisempiin 'halpis' kiviin verrattuna, ei hirveästi kokemusta vielä kertynyt mutta saa hyvä terän aikaiseksi kaikkiin fiskarseista muihinkin. Vettä imi kohtalaisesti , ja jossain kohtaa heräsi ajatus että toimisiko pienellä upotuksella vähän helpommin. Muuten hyvä ja tehokas kivi.
Harri S. 23.4.2022
Yleisarvosana
Kuromaku-sarjan parhaita kiviä 320 kanssa. Nopea, splash&go (tai ehkä nyt edes lyhyt 15s liotus). Kuten muutkin Shaptonit hieman karkeampi kuin muiden sama numero. Luokittelisin japanin asteikolla kyllä sinne puhutulle 700 tms kohdalle. Tuntuma hyvä ja Kuromakut on kaikki todella nopeita (osin johtuen asteikkoerosta). Mulla meni hetki ajaa kivi sisälle vaikka tasoittelin useamman kerran 400 Atomalla. Epämääräinen eri kohtien erilainen tunne hävisi kyllä kun sai pintaa riittävän paljon kulutettua. Kova kivi, jossa puoliksi pintapehmeä tunne. Vaste hyvä, tykkään. Jos en halua Shaptonin samettista tuntua (tai Imanishi Bester 1200), vaan nopeaa työrukkasta, niin tämä tulee kouraan heti. Ei voi vertailla Naniwa 800 tasoon, kun sen on taas Naniwan tyyliin paljon hienompi kuin 800 keskimääräisellä numeroasteikolla.