Tuotteet‪» Hiomakivet‪» Shapton hiomakivet‪» Kuromaku‪»

SHAPTON Kuromaku 1000

SHAPTON Kuromaku 1000‪


Hinta
46,00 + toimituskulut
Sis. alv 24 %


Määrä
kpl


Varastossa
Espooyli 10 kpl heti
Netistä toimitettavissayli 10 kpl heti

Tuotekoodi
K0702
Saatavuus
Heti

Varastotilanne ja saapuvat


Arvostelut
Yleisarvosana ()


Tuotteen kuvaus


Karkeus: #1000 "Orange"
Pituus: 210 mm
Leveys: 70 mm
Paksuus: 15 mm

HUOM!

"Splash-and-Go" kivet eivät pidä pitkäaikaisesta säilytyksestä vedessä. Käytä vettä vain niin paljon kuin kivi sitä vaatii. Älä upota kiviä vesialtaaseen. Teroituksen jälkeen pyyhi kivi heti puhtaaksi pyyhkeellä. Näin saat kiven siistin näköiseksi ja saat kuivumisprosessin käyntiin. Aseta kivi kuivumaan sellaiseen asentoon, että se ei kosketa kiinteätä pintaa. Laita kivi makaamaan esim kynän päälle. Anna kiven kuivua hitaasti ja rauhassa, ilman erillistä lisälämmitystä. Älä aseta kiveä suoraan auringon valoon. Äläkä anna kiven jäätyä kosteana. Kuivuminen kestää yli vuorokauden. Säilytä kivi suojassa kolhuilta esim. omassa laatikossa ilman mahdollista alkuperäistä solumuovipehmustetta. Älä laita kiveä kosteana muovipussiin.

Paino
0,58 kg
(myyntipakkauksen kanssa 0,85 kg)


Valmistusmaa
Japani


Kommentit
Anonyymi vahvistettu ostaja, 7.12.2022
Yleisarvosana
Älyttömän hyvä kivi! Syö todella hyvin vaikka onkin vain 1000# pitkästä aikaa löytyi näin hyvä tuote!
Anonyymi vahvistettu ostaja, 3.11.2022
Yleisarvosana
Tilasin miehelle synttärilahjaksi. Kovasti on tykännyt ja talon veitset leikkaavat nyt kuin uudet.
Jukka K. vahvistettu ostaja, 3.11.2022
Yleisarvosana
Vähän rouhea alkutuntuma mielestäni. Muuten loistava aikaisempiin 'halpis' kiviin verrattuna, ei hirveästi kokemusta vielä kertynyt mutta saa hyvä terän aikaiseksi kaikkiin fiskarseista muihinkin. Vettä imi kohtalaisesti , ja jossain kohtaa heräsi ajatus että toimisiko pienellä upotuksella vähän helpommin. Muuten hyvä ja tehokas kivi.
Harri S. vahvistettu ostaja, 23.4.2022
Yleisarvosana
Kuromaku-sarjan parhaita kiviä 320 kanssa. Nopea, splash&go (tai ehkä nyt edes lyhyt 15s liotus). Kuten muutkin Shaptonit hieman karkeampi kuin muiden sama numero. Luokittelisin japanin asteikolla kyllä sinne puhutulle 700 tms kohdalle. Tuntuma hyvä ja Kuromakut on kaikki todella nopeita (osin johtuen asteikkoerosta). Mulla meni hetki ajaa kivi sisälle vaikka tasoittelin useamman kerran 400 Atomalla. Epämääräinen eri kohtien erilainen tunne hävisi kyllä kun sai pintaa riittävän paljon kulutettua. Kova kivi, jossa puoliksi pintapehmeä tunne. Vaste hyvä, tykkään. Jos en halua Shaptonin samettista tuntua (tai Imanishi Bester 1200), vaan nopeaa työrukkasta, niin tämä tulee kouraan heti. Ei voi vertailla Naniwa 800 tasoon, kun sen on taas Naniwan tyyliin paljon hienompi kuin 800 keskimääräisellä numeroasteikolla.
Lisää kommentti

Tuotemerkki


Katso myösTuotteet, joita on ostettu usein tämän tuotteen kanssa: