Tuotteet‪» Hiomakivet‪» Shapton hiomakivet‪» Kuromaku‪» SHAPTON Kuromaku 320‪»

Arvostelut

Vain tuotteen ostaneet asiakkaat voivat antaa tähtiarvostelun. Arvostelun voi antaa aikaisintaan 14 vrk tuotteen toimituksen jälkeen.
Karli L. 15.11.2022
Yleisarvosana
Seems to be a really nice stone to use for profiling an edge. Surprisingly easy to use for me as a beginner.
Jukka K. 3.11.2022
Yleisarvosana
Todella tehokas apulainen huonoksi menneille työkaluille!
Harri K. 3.11.2022
Yleisarvosana
Hankin kiven puukonterien esiteroitukseen nauhateroitusten jälkeen. Päädyin tähän kiveen ja karkeuteen hiomakivi.fi:n suosituksesta. Kävin läpi neljä esiteroitettua terää ja sain nauhan jättämät hiomaurat pois, mutta kivi kului tässä todella paljon. En mitannut tarkkaan syntyneen kuopan syvyyttä ennen kiven tasoitusta, mutta luokkaa 2..3+ mm se on. Pidän tätä kiveä 320-karkeaksi perusmuotoilukiveksi todella pehmeänä, helposti kuluvana suhteessa siihen mihin sitä hain, mihin sitä olen käyttänyt. Hiomakivi.fi totesi asiasta mainitessani, että en ole ainoa, joka on vastaavaa kommenttia kivestä antanut. Tässä mietinkin, että mihin menen, siirryn tämän jälkeen - tämä kivi ei vastaa tarpeitani. Olemassa olevien 1000, 3000 kivien alapuolelle tarvitsen kuitenkin esiteroitukseen, nauhateroituksen jälkeiseeen perusmuodon tekemiseen karkean ja nopean kiven. Mutta pitää miettiä tarvitsenko vielä sen ja 1000 väliin lisäkiven, ettei tarvitse tonnisella hinkuttaa iäisyyksiä karkean kiven jälkeen.
Anonyymi 26.9.2022
Yleisarvosana
Anonyymi 7.9.2022
Yleisarvosana
Todella tehokas.
Marko K. 31.8.2022
Yleisarvosana
Ei mitään ongelmaa, nopea saada tylsät veitset terään ja jatkaa hienommalla kivellä..ei ole liian pehmeä, eli ei kulu kauheasti, eikä vettä tarvitse käyttää koko ajan kun ei ime vettä oikeastaan ollenkaan. Oli pakko-ostos kun huomasin että pelkkä tonninen kivi ei ole tarpeeksi nopea vähänkään tylsemmille veitsille. Kätevä muovikotelo säilytykseen tuli mukana.
Michael G. 3.5.2022
Yleisarvosana
Super stones it gives razor sharp results with minimum effort .love it .
Harri S. 23.4.2022
Yleisarvosana
Kuroimaku-sarjan tyyliin nopeahko kuten muutkin, mutta vaatii aluksi hieman vettä tai hyvin lyhyen alle minuutin liottamisen. Hieman pehmeämpi kuin hienommat, kovemmat kivet. Profiilien muotoiluun tai tosi tylsille veitsille hyvä ensimäinen kivi. Aiemmin olen nitkuttanut nopealla 1000 kivellä tms profiilit kuntoon, senhän tarvitsee vain kerran. On se vain nopeampaa näillä karkeammilla. Nyt kun on tällaiset kivivalikoimassa se säästää paljon aikaa. Olisi pitänyt ostaa näitä 200-400 karkeuden kiviä jo kauan sitten.
Christian H. 12.4.2022
Yleisarvosana
Excellent course stone. Good feedback, removes metal very fast. Loades up fairly quickly also but that is easily taken care of with a dressing stone. Recommended if splash and go is your thing.
Anonyymi 31.3.2022
Yleisarvosana
Loistava setti. 3 teroituskiveä, puhdistuskivi, teline ja liukueste. -SHAPTON Kuromaku 320 -SHAPTON Glass Stone 1000 -Naniwa Super Stone 2000 -Naniwa Pinnanmuodostuskivi (Nagura) -Naniwa Hiomakiven pidike -HASEGAWA Liukueste L https://youtu.be/Bfgebykvj0c?t=486
Nimimerkki JiiPee 21.9.2022
Verrattuna hienompiin Kuromaku-sarjan kiviin, vaatii vettä selkeästi enemmän ja kuluu käytössä mutta onneksi on suhteellisen edullinen. Materiaalia poistaa tehokkaasti eikä tukkeudu kunhan vettä on tarpeeksi. Oma kivi alkaa nyt olla oikaisua vailla, minulla käyttö ollut lähinnä hiiliteräksisten metsästyspuukkojen rankempaa teräprofiilien oikaisua hätäisten kenttäteroitusten jäljiltä. Lähtökohdat ovat sellaisia että mikäli olisi tahko käytettävissä, se olisi ilman muuta oikea vaihtoehto.