Tuotteet‪» Hiomakivet‪» Shapton hiomakivet‪» Kuromaku‪»

SHAPTON Kuromaku 320

SHAPTON Kuromaku 320‪


Hinta
38,00 + toimituskulut
Sis. alv 24 %Espoo0 kpl

Tuotekoodi
K0709

Voit tilata tätä tuotetta korkeintaan varastossa olevan määrän.
Saatavuus
Arviolta 1 - 5 vrk tilauksesta. Arvion luotettavuus on hyvä.

Varastotilanne ja saapuvat
Haluan ilmoituksen, kun tuotetta tulee lisää varastoon


Arvostelut
Yleisarvosana ()


Tuotteen kuvaus


Karkeus: #320 "Blue Black"
Pituus: 210 mm
Leveys: 70 mm
Paksuus: 15 mm

HUOM!

"Splash-and-Go" kivet eivät pidä pitkäaikaisesta säilytyksestä vedessä. Käytä vettä vain niin paljon kuin kivi sitä vaatii. Älä upota kiviä vesialtaaseen. Teroituksen jälkeen pyyhi kivi heti puhtaaksi pyyhkeellä. Näin saat kiven siistin näköiseksi ja saat kuivumisprosessin käyntiin. Aseta kivi kuivumaan sellaiseen asentoon, että se ei kosketa kiinteätä pintaa. Laita kivi makaamaan esim kynän päälle. Anna kiven kuivua hitaasti ja rauhassa, ilman erillistä lisälämmitystä. Älä aseta kiveä suoraan auringon valoon. Äläkä anna kiven jäätyä kosteana. Kuivuminen kestää yli vuorokauden. Säilytä kivi suojassa kolhuilta esim. omassa laatikossa ilman mahdollista alkuperäistä solumuovipehmustetta. Älä laita kiveä kosteana muovipussiin.

Paino
0,52 kg
(myyntipakkauksen kanssa 0,85 kg)


Valmistusmaa
Japani


Kommentit
Jukka K. vahvistettu ostaja, 3.11.2022
Yleisarvosana
Todella tehokas apulainen huonoksi menneille työkaluille!
Harri K. vahvistettu ostaja, 3.11.2022
Yleisarvosana
Hankin kiven puukonterien esiteroitukseen nauhateroitusten jälkeen. Päädyin tähän kiveen ja karkeuteen hiomakivi.fi:n suosituksesta. Kävin läpi neljä esiteroitettua terää ja sain nauhan jättämät hiomaurat pois, mutta kivi kului tässä todella paljon. En mitannut tarkkaan syntyneen kuopan syvyyttä ennen kiven tasoitusta, mutta luokkaa 2..3+ mm se on. Pidän tätä kiveä 320-karkeaksi perusmuotoilukiveksi todella pehmeänä, helposti kuluvana suhteessa siihen mihin sitä hain, mihin sitä olen käyttänyt. Hiomakivi.fi totesi asiasta mainitessani, että en ole ainoa, joka on vastaavaa kommenttia kivestä antanut. Tässä mietinkin, että mihin menen, siirryn tämän jälkeen - tämä kivi ei vastaa tarpeitani. Olemassa olevien 1000, 3000 kivien alapuolelle tarvitsen kuitenkin esiteroitukseen, nauhateroituksen jälkeiseeen perusmuodon tekemiseen karkean ja nopean kiven. Mutta pitää miettiä tarvitsenko vielä sen ja 1000 väliin lisäkiven, ettei tarvitse tonnisella hinkuttaa iäisyyksiä karkean kiven jälkeen.
Anonyymi vahvistettu ostaja, 7.9.2022
Yleisarvosana
Todella tehokas.

Marko K. vahvistettu ostaja, 31.8.2022
Yleisarvosana
Ei mitään ongelmaa, nopea saada tylsät veitset terään ja jatkaa hienommalla kivellä..ei ole liian pehmeä, eli ei kulu kauheasti, eikä vettä tarvitse käyttää koko ajan kun ei ime vettä oikeastaan ollenkaan. Oli pakko-ostos kun huomasin että pelkkä tonninen kivi ei ole tarpeeksi nopea vähänkään tylsemmille veitsille. Kätevä muovikotelo säilytykseen tuli mukana.
Harri S. vahvistettu ostaja, 23.4.2022
Yleisarvosana
Kuroimaku-sarjan tyyliin nopeahko kuten muutkin, mutta vaatii aluksi hieman vettä tai hyvin lyhyen alle minuutin liottamisen. Hieman pehmeämpi kuin hienommat, kovemmat kivet. Profiilien muotoiluun tai tosi tylsille veitsille hyvä ensimäinen kivi. Aiemmin olen nitkuttanut nopealla 1000 kivellä tms profiilit kuntoon, senhän tarvitsee vain kerran. On se vain nopeampaa näillä karkeammilla. Nyt kun on tällaiset kivivalikoimassa se säästää paljon aikaa. Olisi pitänyt ostaa näitä 200-400 karkeuden kiviä jo kauan sitten.
Anonyymi vahvistettu ostaja, 31.3.2022
Yleisarvosana
Loistava setti. 3 teroituskiveä, puhdistuskivi, teline ja liukueste. -SHAPTON Kuromaku 320 -SHAPTON Glass Stone 1000 -Naniwa Super Stone 2000 -Naniwa Pinnanmuodostuskivi (Nagura) -Naniwa Hiomakiven pidike -HASEGAWA Liukueste L https://youtu.be/Bfgebykvj0c?t=486
Nimimerkki JiiPee 21.9.2022
Verrattuna hienompiin Kuromaku-sarjan kiviin, vaatii vettä selkeästi enemmän ja kuluu käytössä mutta onneksi on suhteellisen edullinen. Materiaalia poistaa tehokkaasti eikä tukkeudu kunhan vettä on tarpeeksi. Oma kivi alkaa nyt olla oikaisua vailla, minulla käyttö ollut lähinnä hiiliteräksisten metsästyspuukkojen rankempaa teräprofiilien oikaisua hätäisten kenttäteroitusten jäljiltä. Lähtökohdat ovat sellaisia että mikäli olisi tahko käytettävissä, se olisi ilman muuta oikea vaihtoehto.
Lisää kommentti

Tuotemerkki


Tuotteet, joita on ostettu usein tämän tuotteen kanssa:Blogi

Mitä kannattaa huomioida hiomakiveä valitessa

Törmään jatkuvasti kommentteihin, joissa ihmiset kertovat ongelmista veitsen teroittamisessa. Tietyn veitsen saaminen teräväksi voi olla hankalaa tai jopa mahdotonta. Ongelman syyksi paljastuu usein täysin väärin valitut hiomakivet.