Tuotteet‪» Hiomakivet‪» Shapton hiomakivet‪» Kuromaku‪»

SHAPTON Kuromaku 320

SHAPTON Kuromaku 320


Hinta
37.00 + toimituskulut
Sis. alv 24%


Määrä
kpl


Varastossa
Espoo5 kpl heti
Netistä toimitettavissa heti5 kpl heti

Tuotekoodi
K0709Saatavuus
Heti

Varastotilanne ja saapuvat


Arvostelut
Yleisarvosana ()


Tuotteen kuvaus


Karkeus: #320
Pituus: 210 mm
Leveys: 70 mm
Paksuus: 15 mm

HUOM!

"Splash-and-Go" kivet eivät pidä pitkäaikaisesta säilytyksestä vedessä. Käytä vettä vain niin paljon kuin kivi sitä vaatii. Älä upota kiviä vesialtaaseen. Teroituksen jälkeen pyyhi kivi heti puhtaaksi pyyhkeellä. Näin saat kiven siistin näköiseksi ja saat kuivumisprosessin käyntiin. Aseta kivi kuivumaan sellaiseen asentoon, että se ei kosketa kiinteätä pintaa. Laita kivi makaamaan esim kynän päälle. Anna kiven kuivua hitaasti ja rauhassa, ilman erillistä lisälämmitystä. Älä aseta kiveä suoraan auringon valoon. Äläkä anna kiven jäätyä kosteana. Kuivuminen kestää yli vuorokauden. Säilytä kivi suojassa kolhuilta esim. omassa laatikossa ilman mahdollista alkuperäistä solumuovipehmustetta. Älä laita kiveä kosteana muovipussiin.

Paino
0.52 kg (myyntipakkauksen kanssa 0.70 kg)


Valmistusmaa
Japani


Kommentit
Harri S. 23.4.2022
Yleisarvosana
Kuroimaku-sarjan tyyliin nopeahko kuten muutkin, mutta vaatii aluksi hieman vettä tai hyvin lyhyen alle minuutin liottamisen. Hieman pehmeämpi kuin hienommat, kovemmat kivet. Profiilien muotoiluun tai tosi tylsille veitsille hyvä ensimäinen kivi. Aiemmin olen nitkuttanut nopealla 1000 kivellä tms profiilit kuntoon, senhän tarvitsee vain kerran. On se vain nopeampaa näillä karkeammilla. Nyt kun on tällaiset kivivalikoimassa se säästää paljon aikaa. Olisi pitänyt ostaa näitä 200-400 karkeuden kiviä jo kauan sitten.
Anonyymi 31.3.2022
Yleisarvosana
Loistava setti. 3 teroituskiveä, puhdistuskivi, teline ja liukueste. -SHAPTON Kuromaku 320 -SHAPTON Glass Stone 1000 -Naniwa Super Stone 2000 -Naniwa Pinnanmuodostuskivi (Nagura) -Naniwa Hiomakiven pidike -HASEGAWA Liukueste L https://youtu.be/Bfgebykvj0c?t=486
Lisää kommentti

Tuotemerkki

Tuotteet, joita on ostettu usein tämän tuotteen kanssa:

SHAPTON Glass Stone 1000
 
SHAPTON Glass Stone 1000
46.00 €
(3)
Naniwa Pinnanmuodostuskivi (Nagura)
 
Naniwa Pinnanmuodostuskivi (Nagura)
7.00 €
(8)
Heti saatavilla
Naniwa Hiomakiven pidike
 
Naniwa Hiomakiven pidike
26.00 €
(6)
Heti saatavilla


Blogi

Mitä kannattaa huomioida hiomakiveä valitessa

Törmään jatkuvasti kommentteihin, joissa ihmiset kertovat ongelmista veitsen teroittamisessa. Tietyn veitsen saaminen teräväksi voi olla hankalaa tai jopa mahdotonta. Ongelman syyksi paljastuu usein täysin väärin valitut hiomakivet.