Tuotteet‪» Stroppi laudat‪» Stroppi lauta 400x75 'Medium'‪»

Arvostelut

Vain tuotteen ostaneet asiakkaat voivat antaa tähtiarvostelun. Arvostelun voi antaa aikaisintaan 14 vrk tuotteen toimituksen jälkeen.
Matias L. vahvistettu ostaja, 1.2.2024
Yleisarvosana
Amatöörikin sai tällä teroituksen jälkeen särmän pois ja viimeisen silauksen veitsen teroitukseen. Tällä myös hyvä ylläpitää veitsen terävyyttä, puikollakaan ei tule niin hyvää lopputulosta.
Kari K. vahvistettu ostaja, 15.1.2024
Yleisarvosana
Hienosti toimii teroituksen viimeistelyssä ja terävyyden ylläpidossa. Jämäkkä rakenne ja verrattain suuri koko ovat hyödyksi isompien veitsien viimeistelyssä.
Jussi A. vahvistettu ostaja, 10.1.2024
Yleisarvosana
Hyvä tuntuma ja riittävän iso. Pastan kanssa vielä parempi.
Anonyymi vahvistettu ostaja, 30.12.2023
Yleisarvosana
Tällä kun viimeistelet puukot ja keittiöveitset 3000:n kiven jälkeen, saat terävämpää kuin mitä luultavasti edes tarvitset. Kiillotteluun stroppipasta oli hyvä lisä.
Anonyymi vahvistettu ostaja, 9.11.2023
Yleisarvosana
Olen pitkään etsinyt stroppi lautaa ja nyt kun sellaisen löysin, niin pitihän sellainen tilata. Olen aikaisemmin käyttänyt stroppi vyötä mutta laudalle on myös käyttöä. Laudan pituus ja koko on oikein mainio. Ostin medium mallin ja toimii oikein hyvin. Nahkaa kun käyttää niin mielestäni alkaa toimimaan oikein hyvin muutamien käyttökertojen jälkeen kun "sisäänajo" on tehty.
Thomas V. vahvistettu ostaja, 31.10.2023
Yleisarvosana
Kunnon kokoinen stroppi. Erittäin hyvä!
Anonyymi vahvistettu ostaja, 7.9.2022
Yleisarvosana
Hyvän kokoinen stroppi.

Pasi N. vahvistettu ostaja, 15.8.2023
Yleisarvosana
Sopii hyvin talttojen viimesyelyyn
Anonyymi vahvistettu ostaja, 13.6.2023
Yleisarvosana
Tiukempi nahkan kovuus yllätti tosiaan viimeistelyn jäljessä positiivisesti, terän reuna on helpompi pitää ilman pyöristymisiä, niinkuin pehmeämpien nahkalaatujen kanssa itselle käynyt. Nopeasti tuntumaan tottui. Isompi pinta-ala oli itselle suuri helpotus ja runkona toimiva vaneri on riittävän tukeva myös ruuvipenkkiin kiinnittämistä varten.
Anonyymi vahvistettu ostaja, 10.6.2023
Yleisarvosana
Elsőként 300x75 terméket akartam vásárolni, de épp nem volt készleten. Tetszik, hogy nagyobb út áll rendelkezésre az élezésre. Összességében jobb érzés ezen a hosszabb felületen dolgozni.
Anonyymi vahvistettu ostaja, 26.4.2023
Yleisarvosana
Antti S. vahvistettu ostaja, 19.2.2023
Yleisarvosana
Tämä toimii. Omassa veitsikäytössä tämä medium on pelannut erittäin hyvin. Sekä tuo pitkä malli helpottaa isompienkin veihien stroppaamista. Nahka on lisäksi napakan oloista, ja ovathan laudat muutenkin tehty kestämään.
Ari-Jukka S. vahvistettu ostaja, 20.1.2023
Yleisarvosana
Toimii niin kuin kuuluukin, eikä ole nahkat vanerista irtoilleet. Vaihtoehtoina voisi vielä olla samanlaiset nahkat molemmin puolin.
Harri S. vahvistettu ostaja, 11.11.2022
Yleisarvosana
Ristiriitaiset fiilikset. Tavallaan pitkä stroppi on hyvä, mutta välillä se tuntuu liian pitkältä. Pidän enemmän "paddle"-tyylisistä, joissa on kahva ja voi pitää sitä kädessä. Kun kokeilee kerran leveää stroppia, ei halua ikinä kapeaa. Tällä esim. partaveistä voi vedellä edes takaisin ilman tarvetta sivuttaiselle siirrolle. Mokkapuoli on aika kova, en pidä siitä. Partaveitsille tykkään medium-nahasta enemmän, kun soft on vähän liian "tarraava" minun makuun. Normiveitsille taas valitsisin soft:n aina. Kova mokka ei ole ihan tasainen eikä jousta. Etenkin aluksi suorilla esineillä kuten partaveitsillä tummuu hieman laikukkaasti, eli kontaktia ei ole koko ajan pitkin pintaa. Ei haittaa, kun ne eri kohdat kyllä satunnaistuu pituutta pitkin käytettäessä.
Ivar E. vahvistettu ostaja, 7.9.2022
Yleisarvosana
Toimii erinomaisesti. Mukava, että tämä on sopivan iso.
Anonyymi vahvistettu ostaja, 31.8.2022
Yleisarvosana
Paksu vaneri ja paksu nahka, erittäin hyvä pitää veitset terävinä ja kun teroituksen jälkeen sivaltaa tähän niin todellisuus paljastuu, eli se kuinka terävä veitsi lopulta on...Tätä suosittelen ihan kenelle tahansa peruskäyttäjälle jotta veitset saa pidettyä terävinä aina siihen saakka kun on pakko teroittaa. Mielestäni tämä parempi ja tehokkaampi kuin minulla aikaisemmin olleet pyöröterät/puikot. Jos jotain miinusta hakee, niin jonkinlainen koukku olisi kiva jolla saisi lankun heitettyä seinäkoukkuun, mutta helppohan se toki itsekin on siihen laittaa.
Anonyymi vahvistettu ostaja, 14.4.2022
Yleisarvosana
Jämäkkä, siisti, toimiva!
Nimimerkki Teemu_J 16.12.2022
En ole ennen käyttänyt stroppia, ja fiilis että tällä todella saa veitsen jollakin tavoin elvytettyä. Juu, ja en nyt tarkoita että tällä tulee tylstästä terävä, vaan hieman teroituksen jälkeen käytetyn veitsen stroppaaminen teki hämmentävän "huollon" Positiivinen yllätys