Tuotteet‪» Hiomakivet‪» Tarvikkeet‪» Stroppi lauta 400x75 'Soft'‪»

Arvostelut

Vain tuotteen ostaneet asiakkaat voivat antaa tähtiarvostelun. Arvostelun voi antaa aikaisintaan 14 vrk tuotteen toimituksen jälkeen.
Hannu H. 19.11.2022
Yleisarvosana
Stroppi on kyllä ehdoton lisä mihin vaa settii tekee hyvän viimeistelyn
Harri S. 11.11.2022
Yleisarvosana
Ristiriitaiset fiilikset. Tavallaan pitkä stroppi on hyvä, mutta välillä se tuntuu liian pitkältä. Pidän enemmän "paddle"-tyylisistä, joissa on kahva ja voi pitää sitä kädessä. Kun kokeilee kerran leveää stroppia, ei halua ikinä kapeaa. Tällä esim. partaveistä voi vedellä edes takaisin ilman tarvetta sivuttaiselle siirrolle. Mokkapuoli on aika kova, en pidä siitä. Partaveitsille tykkään medium-nahasta enemmän, kun soft on vähän liian "tarraava" minun makuun. Normiveitsille taas valitsisin soft:n aina. Yksilössäni on mokkapuolella selvä "karvan suunta" eli tuntuma on eri jos vetää myötä- tai vastakarvaan. Esim. rievulla tahnoja levitettäessä toiseen suuntaan riepu kulkee hyvin ja toiseen jää suunnilleen jumiin. Kokeilemassani medium:ssa on sama "mokka", mutta ei vastakarvan tunnetta. Kova mokka ei ole ihan tasainen eikä jousta. Etenkin aluksi suorilla esineillä kuten partaveitsillä tummuu hieman laikukkaasti, eli kontaktia ei ole koko ajan pitkin pintaa. Ei haittaa, kun ne eri kohdat kyllä satunnaistuu pituutta pitkin käytettäessä.
Kaj J. 18.9.2022
Yleisarvosana
Käytän kaikkien teroitettavien tuotteiden kanssa ennen asiakkaalle toimittamista. Omasta mielestä tehokkaampi kuin medium nahka. Aivan ehdoton!
Otto D. 24.4.2022
Yleisarvosana
Erittäin hyvän kokoinen stroppi. Hyvin saa viimeisteltyä terävyyden.