Tuotteet‪» Hiomakivet‪» HIOMAKIVI‪» Hiomakivi Pack 1000/3000‪»

Arvostelut

Vain tuotteen ostaneet asiakkaat voivat antaa tähtiarvostelun. Arvostelun voi antaa aikaisintaan 14 vrk tuotteen toimituksen jälkeen.
Kyösti K. 23.11.2022
Yleisarvosana
Hiomakivi Pack 1000/3000 on laadukas ja hinnaltaan edullinen perussetti. Olen sillä kunnostanut veitseni ja tulokseen olen ollut tyytyväinen. YouTubesta löytyy hyvät Hiomakivi Oy:n ohjeet.
Anonyymi 13.11.2022
Yleisarvosana
Olen nyt käyttänyt kiveä kolmisen kuukautta ja hionut sillä useamman eri kokoisen veitsen (hyvin eri materiaaleja). Kivi on loistava. Toimitus oli nopea, joten vahva suositus.
Keijo H. 3.11.2022
Yleisarvosana
Juhani R. 3.11.2022
Yleisarvosana
Olen aina halunut pitää veitseni terävänä ja aiempi kivi oli myös kaksipuoleinen. Teroitus avustajasta en kokenut hyötyväni. Tasoituskivestä kylläkin, tasoitin vanhan kiven. Olen ehdottomasti tyytyväinen ja kokkiveitseni ja muut ovat terävämpiä kuin ennen. Suosittelen ehdottomasti!
harri s. 3.11.2022
Yleisarvosana
Kaikenlaisia marketin teroittimia kokeillu vuosien aikana mutta nyt vasta saa veitset teräviksi.Hyvät opetusvideonne,vähän malttia ja harjotusta niin tällänen poropeukalokin saa veitset teräviksi.Kaikenkaikkiaan huippu hyvä ostos ! T:Harri
Sami S. 3.11.2022
Yleisarvosana
Helppo käyttää ison kokonsa vuoksi. Toinen puoli saisi olla vielä karkeampi esim 800 niin toimisi paremmin ainoana kivenä
Teemu A. 3.11.2022
Yleisarvosana
Pettymys mutta liekkö vika miehessä..
Jari H. 25.6.2022
Yleisarvosana
Helppokäyttöiset kivet joilla saa mielestäni tarpeellisen terävyyden keittiöveitsiin ja puukkoihin. Muutaman ohjeviedeon katsomisen avulla sai hyviä vinkkejä teroitukseen.
Anonyymi 30.9.2022
Yleisarvosana
Juuri sellainen kun piti. Hiukan reunat rösöiset mutta helppo korjata suoristuskivellä.
Anonyymi 15.9.2022
Yleisarvosana
Karheampi puoli olisi tosiaan voinut olla vähän rouheampi, mutta helppo oli ensikertalaisenkin teroittaa ja veitset leikkaa nyt hyvin. Kiitos videoista.
Pekka K. 12.9.2022
Yleisarvosana
Kiitos nopeasta toimituksesta. Opetusvideonne ovat myös oikein hyviä. ,ja Suomen kielellä. Se pikkuvipstaaki, jolla on ilmeisesti tarkoitus säätää teroituksen kulmaa,, sen käyttötavasta en päässyt selvyyteen, pätkä opetusvideota varmaan auttaisi. Kiven kumijalka oli positiivinen yllätys. Se, että kiveä käytetään märkänä, vaatii vähän kärsivällisyyttä keittiön haltijattarelta: - aikaisemmin kun minulla oli tapana teroitella kuivalla liipalla veitsiä telkkaria katellessani. Normaalikeittiössä istun ruokapöydässä, teroitan ja parhaani mukaan sitten siivoan liejuiset jäljet. Tiskipöytä ei ole yhtä hyvä:siinä joutuu seisoen tekemään homman, otsalohko kiinni astiakaapin reunassa. Joku uunipellin tapainen alusta savisen veden keräykseen olisi hyvä, mutta kokeiltani, totesin yhdistelmän hiovan pöydän maalipintaa enemmän kuin puukon terää. Ammattikeittiöissä, ja kellä on kivipinta/teräspöytä -ei ole tällaisia murheita. Kiitos paljon, ja hinta/laatusuhde oli paljon parempi kuin uskalsin odottaa. Mutta: Veitsistä (mustarauta ja rosteripuukko) tuli eri eri teräviä, nopeasti, kunhan painaa ja pyörittää terää. Kiven kuivatteluun (pikku neuvottelun jälkeen) totesin astiakaapin kuivausritilän olevan paras paikka.
Timo H. 12.9.2022
Yleisarvosana
Nopea toimitus :)
Ari L. 8.6.2022
Yleisarvosana
Terävää tulee tällä kivellä, 4 tähteä koska 3000 kivestä yksi kulma osittain pyöristynyt, ilmeisesti valmistus vaiheessa tullut.
Antti I. 28.4.2022
Yleisarvosana
Pasi S. 2.4.2022
Yleisarvosana
Vahva suositus. Keittiöveitset tuli teroitettua, eikä ollut uutenakaan näin teräviä! Kivenhoito-ohjeita olisin toivonut
Anonyymi 2.4.2022
Yleisarvosana
Aikaisempaan kiveeni verrattuna tämä oli todella paljon isompi ja koon hyödyn todella huomasi. Tehokas omien Viktorinoxien kanssa.