Tuotteet‪» Hiomakivet‪» IMANISHI hiomakivi‪»

IMANISHI Arashiyama #1000

IMANISHI Arashiyama #1000‪


Hinta
35,00 + toimituskulut
Sis. alv 24 %


Määrä
kplVarastossa
Espooyli 10 kpl heti
Netistä toimitettavissayli 10 kpl heti

Tuotekoodi
IMA-1000

Lisäksi
Tasoituskivet
SUEHIRO Tasoituskivi #280
+22,00 €

Saatavuus
Heti

Varastotilanne ja saapuvat


Arvostelut
Yleisarvosana ()


Tuotteen kuvaus

Hyvin miellyttävän tuntuinen kivi. Toimi todella tehokkaasti kovemman hiiliteräksen kanssa minun ensitestissä.  Olen aina ollut hyvin skeptinen 1000 > 6000 hyppyihin, mutta nyt tuli omassa testissä tälläinen tehtyä. Eli voit hypätä Arashiyama 6000 kiveen suoraan tästä kivestä.


Karkeus: #1000
Pituus: ilmoitettu 205mm, mitattu 215mm
Leveys: ilmoitettu 75mm, mitattu 74mm
Paksuus: ilmoitettu 26mm, mitattu 25mm


HUOM!

"Splash-and-Go" kivet eivät pidä pitkäaikaisesta säilytyksestä vedessä. Käytä vettä vain niin paljon kuin kivi sitä vaatii. Älä upota kiviä vesialtaaseen. Teroituksen jälkeen pyyhi kivi heti puhtaaksi pyyhkeellä. Näin saat kiven siistin näköiseksi ja saat kuivumisprosessin käyntiin. Aseta kivi kuivumaan sellaiseen asentoon, että se ei kosketa kiinteätä pintaa. Laita kivi makaamaan esim kynän päälle. Anna kiven kuivua hitaasti ja rauhassa, ilman erillistä lisälämmitystä. Älä aseta kiveä suoraan auringon valoon. Äläkä anna kiven jäätyä kosteana. Kuivuminen kestää yli vuorokauden. Säilytä kivi suojassa kolhuilta esim. omassa laatikossa ilman mahdollista alkuperäistä solumuovipehmustetta. Älä laita kiveä kosteana muovipussiin.

Paino
0,79 kg
(myyntipakkauksen kanssa 0,9 kg)


Valmistusmaa
Japani


Kommentit
Antti S. vahvistettu ostaja, 2.11.2023
Yleisarvosana
Pehmeä mukava työskennellä metallista riippumatta
Harri S. vahvistettu ostaja, 3.11.2022
Yleisarvosana
Aivan huikea 1k kivi, ehdottomasti parhaimpia kokeilemastani isosta joukosta. Splash&go, tehokas. Hieman pintapihmeä, vaikka kovan tai keskikovan tuntuinen. Tästä voi vuolaista pinnasta siivun jos oikein yrittää. Miellyttävä ja selkeä feedback ja tehoa on. Aluksi kivi oli kovemman tuntuinen, mutta ilmeisesti kun pinta on riittävästi auennut käytön myötä tuli pehmeyttä ja pintapehmeyttä esille. Kyllä/ei-asteikolla suosittelen tätä, joskin liotettavista löytyy kovia kilpailijoita (esim. Ken-syou 1k tai Suehiro 1010)
Lisää kommentti

Tuotemerkki


Tuotteet, joita on ostettu usein tämän tuotteen kanssa: